Vem lurar vem, del 4651

Inskrivet kl 23:17
 
Aaon bli sur för att Chas säger åt Liv att åka hem. När han ska skjutsa hem Liv ångrar han sig och säger att hon får stanna för han är ändå stressad över rättegången och hon får honom att tänka på annat.
 
Moira städar undan all medicin och alkohol ur huset. Holly protesterar och säger att hon skulle aldrig ta ko-medicin.
 
Belle väntar på samtal från Jermaine som inte hört av sig. Tillslut får hon sms där han frågar om hon är ledig på torsdag. Belle skyndar sig att svara ja.
 
Kerry ska skämta med Dan så hon får Adam till att låtsas ha skrotat fel bil från verkstaden men Cain blir förbannad när han upptäcker misstaget och slår ned Dan. Dan säger upp sig  för han vill inte ha en arbetsgivare som slåss. Kerry får följa med till sjukhuset för Dan tror att ett revben har knäckts. Hon försöker övertala Dan till att ta tillbaka uppsägningen eftersom hon bara skämtat med dem.  Dan säger då att de lurat henne men att Cain råkat slå lite för hårt.
 
Andy kommer till Home Farm för att träffa Chrissie. De har sex på kontoret och precis när de är klara kommer Bernice så Andy måste gömma sig halvnaken bakom skrivbordet. Chrissie försöker få Bernice att inte gå dit men lyckas inte så Andy blir avslöjad.
 
Liv träffar Gordon men hon har inget att säga om Aaron förutom att det är jobbigt för honom. Gordon visar artikeln från tidningen efter rånet vid jul och han talar om att Aaron mutat en granne, Ryan, för att vittna mot Gordon. Han vill att Liv kollar Aarons, Chas och Roberts kontoutdrag. Liv lovar att göra vad hon kan för att stoppa Aaron.
 
Robert kommer in på kontoret på skroten och ser Liv rota i lådorna. Hon säger att hon letade efter cigaretterna han tog förut. Liv försöker få Robert att prata om vittnet men han gör inte det utan säger åt henne att gå tillbaka till puben.
 
Chrissie kommer till salongen och ber Bernice om ursäkt och för att be henne att inget säga om Andy till Lawrence. Hon erkänner att de setts flera gånger men de är inte ihop. Bernice gillar inte att behöva ljuga för sin man så hon kan inte lova att hålla tyst.
 
Holly blir irriterad över att Moira gör för mycket för henne hela tiden. Moira säger att hon önskar att Holly berättat om missbruket tidigare. Holly talar om allt som hänt och att hon vaknat upp ensam på en toalett och det fick henne att söka hjälp på en klinik. Hon lovar att inte svika dem mer.
 
Robert blir orolig när han inser att Liv vet om vittnet och att han mutat honom. Han tror att det är Sandra som skvallrat. Robert pratar med Aaron som blir förbannad över att det Robert gjort kan förstöra för honom.
Liv står bakom den öppna dörren och spelar in samtalet.
 
Aaron säger till Chas att han litar på Liv och hon är det bästa som hänt honom på länge. Liv hör det också.
 
Andy kommer till Home Farm för att prata med Bernice och be henne att inget säga till Lawrence. Då kommer Lawrence in och Andy skyndar sig att säga att han kom för att berätta att han tagit två tjuvjägare.
 
Gordon ger Liv en padda för att hon ställer upp för honom. Hon vill flytta hem till honom och hon säger att hon inte vill fortsätta spionera för hon tror Aaron talar sanning. Gordon blir rasande och  kastar ut henne ur bilen och drar iväg. Liv är besviken över att han inte vill vara en pappa för henne.
 
Gabby vill gå på konsert med Lachlan men  det vill inte han. Hon lovar att bjuda på mat och drinkar om hon får gå med honom dit eftersom hon måste ha någon som är äldre med sig. Han säger att Ashley måste gå med på att hon går.
Ashley säger nej då han hört en medlem oroa över att sonen lyssnar på den gruppens texter som inte är helt rumsrena. Gabby blir besviken över att det är något som Ashley kan komma ihåg.
 
Liv kommer gråtandes och kramar Aaron. Hon säger att hon är på hans sida och struntar i att Ryan tagit tillbaka sitt vittnesmål. När både Chas och Aaron reagerar på att hon vet om vittnets namn så skyler hon på att hennes mamma sagt något. Aaron säger att polisen talar inte om namn på vittnen. Chas tar Livs jacka och kollar hennes mobil. Hon ser sms från Gordon så Liv erkänner att han bett henne spionera på dem men att hon ångrat sig. Aaron blir besviken så han säger att hon måste åka hem och att han vill inte vara hennes bror längre.
 
Holly är på verkstan och hon ber Cain att lära henne slåss ifall Dean kommer tillbaka. Givetvis måste han stå tätt bakom henne för att visa hur hon ska stå och slå.  Hon vänder sig om för att visa men precis då kommer Ashley så Cain blir okoncentrerad när Holly slår till så han får en rejäl smäll och det börjar blöda från läppen eller om det var näsan.
 
Rishi lovar att Joanie ska få ledigt en dag för han har sett att hon har haft det tufft senaste tiden. Det sticker i ögonen på Lisa.
 
Holly vill bo kvar och betala tillbaka sina skulder till Moira och Cain. Moira blir jätteglad.
 
Lawrence hittar Andys klocka på kontoret på Home Farm men Bernice säger att det är Roberts och att hon ska lämna tillbaka den. Hon ser Andy på puben och viskar åt honom att vara mer försiktig. Lawrence som gått efter henne ser dem viskandes tätt ihop.
 
Aaron rusar in hos Gordon och han är förbannad för att Gordon inte låter Liv och Aaron träffas. Gordon försöker att trigga Aaron till att slåss men det lyckas inte. När Aaron kommer hem pratar han med sin mamma för han är orolig för vems sida Liv kommer att stå på eftersom hon sa tidigare att hon trodde på honom men efter bråket kan hon ha ändrat sig. Dessutom har hon kvar inspelningen när Robert och Aaron pratade.

Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att se när Cain lärde Holly att boxas och hon lärde sig snabbt. Ha ha ha ! De var emot varandra innan men det har lyckligtvist ändrats. Jag tror att Holly har accepterat Cain som sin styvfar.

2016-12-21 @ 21:09:45
Postat av: Viola

Jag litar inte på Holly, hon har nog en dold agenda som vi lär få se framöver.

2016-12-21 @ 21:40:54
Postat av: jackson

Att Holly smider elaka ränker märktes ju klart i slutet av gårdagens program. Inte alls bra att hon beslutade sig för att stanna i byn. Jag vill inte se Moira sänkas av sin opålitliga dotter.

2016-12-21 @ 23:19:34
Postat av: Peter H

Holly vill kanske ha Cain som något helt annat än styvfar?

Det finns en ordlek där som ni får tänka er.

2016-12-22 @ 06:36:08
Postat av: ELIZA

Holly´s minspel i sista scenen sa mej att hon ljög... Oväntat att se Cain få på käften..Ha ha ha .....

2016-12-22 @ 06:41:33
Postat av: Gerd

Vad har hänt med Gabbi, gillar ju henne nu hon är riktigt skön !!

2016-12-22 @ 21:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0