Ananas som dödligt vapen

Inskrivet kl 23:42
 
Cain upptäcker Charity och Ross vid ladan. Han tvingar dem att visa vad som finns där. Charity påpekar när han ser lastbilen de gömt att Moira är med på affären denna gång.
 
Belle ber Rishi om ursäkt. Det gör att hon ska få följa med på en mässa. Han erbjuder henne praktikplats om hon pluggar ekonomi efter college.
 
Jacob blir besviken över att mamma inte kommer hem till hans födelsedag. När David ska förklara vad som hände mellan honom och Leyla så blir det konstigt eftersom Jacob inte sett när hon tog bilderna. Jacob blir ännu mer besviken och går därifrån.
 
Moira blir konfronterad av Cain om skumraskaffären med Charity och hon säger att hon gör allt för sin dotter även om hon är svag och ljuger och stjäl. Cain lovar att hjälpa henne.
 
Andy och Chrissie kysser varann på kontoret på Home Farm men blir avbrutna av Lawrence som kommer in. När Lawrence hämtar kaffe säger Chrissie åt Andy att smyga upp till hennes sovrum men han hinner inte denna gång.
 
Cain ber Holly hjälpa honom med att lasta ur lastbilen. Hon vill inte så han tvingar in henne i lastutrymmet och sedan kör iväg. Charity ser det och ringer polisen och anmäler lastbilen som stulen
 
Belle tappar massa glas som hon ska lasta in i bilen för att ha med på mässan. Precis då kommer läkaren Jermaine och kan plåstra om Belles skadade hand. De pratar lite och han skjutsar henne till fabriken.
 
Victoria ser Andy och Tracy bredvid varann vid bardisken på puben och hon bestämmer sig för att försöka para ihop dem. De alla sitter sedan vid samma bord där även Robert och Adam sitter. Tracy hoppar upp i Andys famn när de leker en lek där den som är sist i sällskapet att inte nudda golv får bjuda på nästa omgång. Chrissie och Bernice kommer precis in.
 
David tvingar Jacob att lyssna på vad han har att säga. och han berättar om knölen. Han säger även att de inte ska berätta något för Eric.
 
Cain stannar till på en landsväg och släpper ut Holly. Hon bråkar och tjafsar tills en bil kommer. Det är Dean med en livvakt. Cain erbjuder Dean hela lasten mot att aldrig mer ha med Holly att göra. Holly säger åt Dean att inte lita på Cain, att det säkert kommer en polis om han tar lasten. Dean lämnar tillbaka bilnyckeln och lyckas övertala Holly till att följa med honom. När hon går emot Dean tar han tag i hennes hår och säger att hon ska ligga i bagageutrymmet. Sedan vill han ha bilnyckeln till lasten och 2000£. Cain slår till livvakten och säger åt Dean att ta lasten och sticka. Dean släpper Holly och drar ivög.
 
Ross får äran av Charity att anmäla lastbilschauffören till polisen. Han säger att han och hans gamla mamma nästan blev prejade av vägen så chauffören måste vara full. Ross är besviken på Charity som släpper en så dyr last men hon säger att de nu får tillgång till ladan och att Cain är skyldig dem så mycket mer.
 
Liv försöker stjäla en chokladkaka i Davids affär. När det inte lyckas så försöker hon lura Jacob att hon fått för lite tillbaka i växel. David ser när hon trycker in en sedel i ärmen. Hon vägrar att erkänna utan tar en tia ur kassalådan och hotar med att anmäla David om han säger något. Hon börjar kasta frukt på David och Jacob som ställt sig framför ytterdörren för att hon inte ska komma ut.
Aaron kommer och hämtar henne och han ger tillbaka pengarna. David är skärrad eftersom hon hotade dem med en ananas.
 
Cain tänker lämna Holly ute på vägen och han vill att hon sticker men då hotar hon med att skvallra för Moira. Han går inte på hennes hot så hon blir förtvivlad. Hon ber gråtandes att få följa med för han och mamma är de enda hon har.
 
Tracey fortsätter att flirta och hänga på Andy. Chrissie ser det och går på toa och Andy skyndar sig efter för att tala om att han är inte intresserad av Tracey.
 
Chas säger åt Liv att tänka sig för, hon kunde ha skadat någon när hon kastade frukten på David och Jacob. Liv säger att hon bett om ursäkt men Chas talar om att Aaron har tillräckligt att tänka på så det är bäst att hon åker hem igen.
 
Holly tackar Cain för hjälpen inför Moira. Senare så pussar hon honom på kinden som tack. Hon säger för sig själv, med ett leende, att han är inte så dum.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: jag bara

Belle och doktorn???? Inte trovärdigt att en ung snygg tjej faller för en skäggig gammal gubbe, inte ens snygg.

Liv är bara för jobbig, vad skulle hennes utbrott föreställa?

Cain var smart idag. Holly verkar vara rival till Moira.

2016-12-20 @ 15:03:53
Postat av: Anonym

Holly har jag ogillat nästan sedan första gången jag såg henne. Hon tycks fortsätta att ställa till det för sin omgivning. Rival till sin mamma? Litet väl magstarkt....!

2016-12-20 @ 15:47:05
Postat av: ELIZA

Har inte sett dagens än...Vi brukar diskutera att serien speglar samhället... Men va?? Rival till sin mamma, har då åtminstone inte jag hört eller stött på tidigare... Igår var jag tvungen skratta, när Lejla skulle fota David´s "privata delar"... Och vad gäller David, så håller vi tummar och tår, att det bara är något tillfällig knöl, han har... Jag fattar våra egna kampanjer här i Sverige, vi har för bröst, och prostata, och det är jättebra!!! Men, tycker det varit nog elände med både död och sjukdomar i serien...En serie ska vi väl bli UNDERHÅLLNA av..??... Vad är det för konstiga manusförfattare??? Vi vill se KÄRLEK ... Normala BRÖLLOP... FRISKA barn... Vill vi se allt djävla sjukt i samhället, är det fritt fram att titta på INVESTIGATION DISCOVERY....ID, hos oss kanal 22, på boxer.... En annan sak, Ashley sa upp sej igår.. Dom hyr hus?? Laurel ska snart föda barn, och har knappt orkat vara på jobbet sista åren, hur klarar dom ekonomin???

2016-12-20 @ 17:24:25
Postat av: Liv

Men fy sjutton så jobbig Liv är! Och Holly! Typiskt opålitlig missbrukare som ljuger och håller på hela tiden. Får en olustig känsla att David ska skrivas ut ur serien, vill inte det. Verkligen inte trovärdigt med Belle och den "gamle"doktorn och varför i hela världen åker han ut till en bypub för att träffa en patient? också orimligt. Sen hoppas jag att det blir på allvar mellan Andy och Chrissy, skulle ju vara roligt om Andy fick flytta in på stora gården nu med allt vad det skulle innebära.

2016-12-20 @ 19:02:09
Postat av: Frk Höger

Jag håller med dig ELIZA, helt o hållet...
Flera i byn verkar kunna jobba lite hur som helst även om de har hus och hem att ta hand om.
Holly har nog kommit på ett sätt att splittra mellan sin mamma o Cain. Hon har nog inte det minsta intresse i honom i övrigt. Cain kan väl knappast gå på det, eller?

2016-12-20 @ 19:57:07
Postat av: Peter%20H

När det gäller Davids och Livs senaste insatser känns det bara som buskis.

2016-12-20 @ 23:02:49
Postat av: Peter H

Postat av Peter H ska det va. Ganska tröttsamt att man måste skriva om signaturen hela tiden.

2016-12-20 @ 23:04:47
Postat av: Anonym

Holly är en typisk missbrukare. Tänker bara på hur hon ska få fram pengar till knarket. Belle är nog intresserad av doktorn just för att han är en läkare. Hon tycker kanske att killarna i skolan är omogna. Dessutom är det nog inte många högutbildade i hennes familj. För en bondtjej att bli ihopa med en läkare ger prestige. Åldersskillnaden mellan dem är 19 år.

2016-12-20 @ 23:11:38
Postat av: Frk Höger

Peter H, när jag skriver från datorn så finns namnet kvar men går jag in via mobilen och skriver så får jag skriva nytt namn varje gång. Vet inte varför det är så.

2016-12-21 @ 00:26:33
Postat av: Agneta

Så nu ska Holly börja limma på Cain? Gud så tröttsamt.

2016-12-21 @ 07:05:01
Postat av: jag bara

Belle tycker säkert att killarna i hennes skola är omogna, men hon verkar inte vara ute efter prestige. Hon bor ju i ett ruckel och vill vara kvar där och inte verkar hon skämmas för sin brokiga familj heller.

2016-12-21 @ 09:32:34
Postat av: Lena

Tycker scenen när Cain skulle lära Holly slåss passerade också löjesgränsen.

2016-12-21 @ 17:14:19
Postat av: ELIZA

Lena: Ja, var lite Åsa-Nisse över det hela....

2016-12-22 @ 11:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0