Telefonskoj

Inskrivet kl 22:06
 
Aaron upptäcker Liv och hon är förbannad på honom för att han ljugit i rätten. Han inser då att det var hon som ristade in ordet "Lögnare" på bilen. Aaron tar med henne hem så de kan prata med Chas. Liv är väldigt arg och hon har ett hetsigt sätt mot dem. Hon tror inte alls på Aaron och han har svårt att säga hela sanningen för att det gör så ont. Chas ringer till Sandra som ska komma och hämta Liv. Medan de väntar så lyckas Liv hitta Chas mobil utan att någon ser och får på det sättet reda på Gordons adress så hon smiter iväg för att åka dit.
 
Ashley ber Doug att prata med Laurel så de blir sams för han bör ställa upp för sin dotter när hon ska gifta sig.
 
Laurel har sin möhippa på salongen. De får lite skönhetsbehandlingar medan de dricker alkoholfria drinkar och äter mycket frukt. Harriet råkar komma in så Laurel bjuder in henne också. När Harriet ser att Laurel inte äter kycklingleverpatén hon fått så inser hon att Laurel är gravid. Harriet frågar henne och först nekar Laurel men sedan erkänner hon. Precis då hör Nicola det och ifrågasätter påståendet. Laurel erkänner sin graviditet för tjejerna och Gabby precis när Doug kommer in.
 
Charity är på Ross om pengarna och han är besviken över att Debbie skvallrat om skottet mot Robert. Han vill ha Debbies telefonnummer för att försöka övertala henne att komma tillbaka. Charity lovar att försöka övertala Cain till att ge henne det. Hon går till verkstan för att få numret för att som hon säger Andy är så deprimerad för att han saknar sina barn så det finns risk att han gör något dumt. Cain är beredd att prata med Andy men då blir Charity så irriterad att hon går därifrån.
 
Andy och Chrissie möts i köket på Home Farm. De har svårt att prata med varann så det blir lite konstigt men ändå en väldigt flirtig stämning mellan dem. Han sms:ar sedan henne och de ses i ladan för att ha sex. De bestämmer att de kommer att fortsätta ses i smyg ett tag till.
 
Liv ringer på hos Gordon och konfronterar honom. Givetvis nekar han och säger att Aaron ljuger. Han ger henne ett halsband som han fått av sin mamma. Aaron som insett vart Liv tagit vägen får sällskap av Zak för att hämta hem henne. De kommer fram till Gordons hus och ringer på. Liv rusar ut och kramar Aaron.
 
Sandra kommer för att hämta hem Liv men eftersom Liv inte är där passar Chas på att prata med henne om Gordons övergrepp på Aaron. Först nekar Sandra och vill inte alls kännas vid men sedan kommer det fram att hon misstänkt det men skämts så mycket att hon inte ville säga något.
 
Doug som precis fått höra att Laurel är gravid blir besviken över att hon inte tänker på sin framtid. Laurel blir så arg att hon ber honom att gå därifrån.
Han pratar med Eric och blir övertalad till att bli sams med Laurel igen eftersom hon faktiskt hittat någon som betyder så mycket för henne. Doug går tillbaka till möhippan på salongen men får inte komma in eftersom Laurel fortfarande är sur. Han förklarar då sina känslor, om hur mycket hon betyder för honom, genom brevlådan. De blir sams igen.
 
Det kommer in en ung präst på möhippan och alla tror att det är en inhyrd strippare. Han är där för han trodde Laurel ville ha en repetition av vigseln men det vill hon inte. Kerry, Nicola och Bernice har ändå svårt att släppa taget om prästen och vill bjuda honom på en drink på puben. Han följer med trots att han inte dricker.
 
Charity söker återigen upp Cain för att få Debbies telefonnummer. Han ledsnar på hennes tjat och skriver ned numret på en lapp. Charity skyndar sig hem till Ross. Han ringer och när han hör att någon svarar så förklarar han sin kärlek för henne. Han tror att det är Debbie som svarat. Det visar sig att Cain gett numret till sin jobbmobil så det var han som svarade =)
 
Aaron kommer tillbaka till puben med Liv och Sandra blir lättad över att dottern mår bra. Sandra vill prata med Aaron lite så hon ber Liv att gå och sätta sig i bilen så länge. Aaron får då veta att Sandra kommer att berätta vad hon vet för polisen.
 
Liv möter Victoria när hon är på väg till bilen. Vic frågar hur hon mår. Liv säger att hon har sin familj nu och hon kommer aldrig mer att prata med sin pappa. När hon går iväg så småler hon och känner på halsbandet hon fått och nu har på sig.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Vad håller Liv på med och vad hände hos Gordon? Har de två nåt ihop - och då menar jag inte sexuellt, utan nån plan att ställa till det för Aaron.

Vilket fint samspel mellan Chrissie och Andy!

2016-12-12 @ 12:32:28
Postat av: Såpa fantast

Gordon manipulerar Liv så att hon ska tro att han är oskyldig och Aaron ljuger. Liv är bara ett barn som inte tror att hennes pappa är kapabel att göra något så hemskt.

2016-12-12 @ 13:22:40
Postat av: AnnaS

Jag har varit lite osäker på om Aaron haft fel, men nu verkar det inte vara så. Det var ju i alla fall skönt att få veta.

Jag anar att den nya prästen som ska viga Ashley och Laurel kommer att klanta till det på nåt sätt. Varför skulle det bli ett normalt och fint bröllop utan komplikationer? Nu när det verkar som att brudparet är säkra på sin sak och Doug har bestämt sig för att vara positiv till det hela...

2016-12-12 @ 14:23:22
Postat av: såpa älskare

Kikade ikväll och verkar förstå att Sandra säger stämmer ,men varför skulle liv plötsligt uppsöka Gordon,när hon kommer dit verkar det som han visste om allting,verkar lurigt detta

2016-12-12 @ 21:19:17
Postat av: Catrin

Ja jag tycker också att det är lite lurigt med Liv. Efter en liten stund hos Gordon så ändrade hon uppfattning från att absolut inte tro på att han skulle göra nåt sånt till att vara på Aarons sida (verkade det som iaf) Och såg ni smilet när hon tittade på halsbandet precis i slutet... Nåt lurt är det.

2016-12-12 @ 21:47:49
Postat av: jackson

Får Gabby-vibbar när jag ser Liv.

Senaste prällen lär väl, till att börja med, vara ganska bakis när han skall förrätta vigseln, om han är helt ovan vid alkohol och damerna tänker bjuda honom på ett (?) glas.

2016-12-12 @ 23:02:09
Postat av: Camilla

Fick en tanke om att liv fick minnesbilder när hon fick halsbandet...det var vad jag tänkte.

2016-12-13 @ 03:58:19
Postat av: ELIZA

Min tolkning av alltihop är vi fått en satunge till på halsen....Skönt att Doug ändrade inställning till Laurel och Ashley´s bröllop och baby... Inte för att jag vet vad han har med det att göra... Laurel verkar vuxen nog att veta vad som krävs sen... Och vadå, Ashley kan ju vara i det där stadiet länge än....Så hoppas att deeet bröllopet går vägen utan större katastrofer.... Andy och Chrissie, det var oväntat...

2016-12-13 @ 07:48:37
Postat av: Frk Höger

Jag fick uppfattningen av att Liv tänker träffa Gordon ändå fast hon säger att hon inte ska. Det såg ut som ett "satungeleende" när hon gick
Andy och Chrissie, ja du... bröderna delar på sina tjejer men det är ett ganska gulligt par :)

2016-12-13 @ 11:31:21
Postat av: Såpa fantast

Jag vet inte om man kan kalla Andy och Chrissie ett par. De träffas ju bara för att ha sex och håller det hemligt. Ett riktigt förhållande håller man inte hemligt. De dejtar inte ens.

2016-12-13 @ 13:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0