Folk flyttar hit...och dit

Inskrivet kl 22:43
 
Chrissie kommer in när Lawrence och Bernice pratar om Lachlan. De berättar om filmningen men då erkänner Chrissie att det var hon. Hon säger att hon gjorde det för att skydda sin far. Bernice talar om att han redan gett henne tillåtelse att träffa andra.
 
Paddy vill inte prata med Pearl eller be henne flytta. Han erkänner hellre och låter Pearl bo kvar men då är Rhona orolig för att Pearl kommer att skvallra för alla om otroheten. Han pratar sedan med Pearl och ber henne flytta på grund av utrymmesskäl. Hon blir ledsen och vill vara ledig resten av dagen för att leta bostad.
 
Polisen kommer till Chas och Aaron för att berätta att det kommer att bli ett åtal mot Gordon.
 
Lawrenc erkänner för Chrissie att han och Bernice har en överkommelse om att hon får träffa andra eftersom han inte är intresserad av sex. Chrissie tror att ha inte älskar henne tillräckligt för då hade han inte gått med på den överenskommelsen. Chrissie inser att han hade samma deal med hennes mamma. Hon tror att Lawrence fortfarande är homosexuell. Lawrence fortsätter att neka.
 
Pearl får bo hos Harriet.
 
Chas är orolig för att Roberts vittne kanske inte håller i rätten men nu är det försent att ändra sig.
 
Zak är orolig för ekonomin. Joanie börjar att söka jobb. Zak frågar Sam om att hjälpa till med att hålla koll på tjuvjägarna på Home Farm men Sam säger att det inte behövs eftersom Andy har fått det jobbet.
 
Andy blir rasande på Chrissie när han får veta av Bernice att Chrissie filmat dem i smyg. Han skäller ut Chrissie och säger upp sig, han vill inte bo kvar heller.
 
Rhona pratar med Marlon om Paddy och adoptionen. Marlon märker att hon inte mår så bra men hon vill inte berätta mer. De pratar om relationer och Rhona nämner att hon kanske valde fel när hon valde Paddy förut. Hon erkänner att det kan ha varit hennes livs misstag att lämna honom.
 
Chrissie börjar tvivla på att Lawrence är hennes riktiga pappa eftersom han aldrig frågade hennes mamma om hon träffade någon annan.
 
Rishi frågar Megan om hon inte kan tänka sig att Jai hjälper henne. Han säger att Jai har förändrats en hel del.
 
Chas påpekar för Aaron att de inte bör ta ut glädjen i förskott för de har hela rättegången framför sig. Aaron är bara glad över att han inte är ensam längre.
 
Rhona pikar Paddy hela tiden om att det är hans fel att Pearl flyttar och att han kan ljuga för Marlon om hur Rhona mår eftersom han har vanan inne att ljuga.
Hon ber sedan Marlon om ursäkt om han missuppfattat henne men hon behövde bara en axel att gråta ut mot. Marlon säger att hon kan berätta allt för honom.
 
Megan är ledsen över att inte ha någon som är med henne när babyn ska födas. Sam erbjuder sig att vara med henne, han har ju erfarenhet för han var med när Samson föddes. Lisa får veta det och påpekar att vänner inte ska vara med vid födseln utan det är pojkvänner eller barnets far som ska det.
 
Ryan söker upp Robert för att tala om att Gordon vet att det var han som vittnade så nu vill han backa ur. Han får mer pengar om han fullföljer. Aaron kommer precis när Ryan ska gå och Aaron märker att Robert ljuger om vem det var.
 
Zak har varit och tjuvjagat efter att fått höra att Andy slutat som skogsvaktare och att Sam ska hem och sova efter ett nattpass.
 
Megan möter Jai utanför butiken och han vill hjälpa henne med kassarna. Hon frågar om han vill följa med på ultraljud nästa dag för även om hon inte litar på honom så litar hon på Rishi som säger att Jai blivit en bättre man.
 
Andy ska lämna tillbaka nycklarna till stugan men Chrissie försöker få honom att stanna. Hon börjar gråta. Chrissie berättar om sin pappas överenskommelser med sina fruar och hennes oro över att han kanske inte är hennes far. Hon vill veta sanningen även om Lawrence inte vill det.
 
Aaron och Chas får träffa Ryan och Aaron blir ledsen för att han inte sagt något tidigare för det kunde kanske ha stoppat Gordon. Chas ser till att Ryan får en taxi hem. Aaron är orolig för att det kan finnas ännu fler offer bara för att han inte sagt något tidigare. Chas erkänner då att Robert betalat Ryan för att vittna. Aaron blir rasande och anklagar Robert för att spela gud. Han är orolig för att hela rättegången kan gå fel om Ryan tvekar eller blir påkommen som lögnare.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: HENRIK

Det var länge sen sist, har varit riktigt kul att se några avsnitt. Tycker Robert är den roligaste karaktären nu! Har listat ut att det köpta vittnet kommer dra sig ur samtidigt som Sandra (kvinnan dom besökte) ångrar sig och kommer och vittnsr

2016-12-01 @ 22:39:06
Postat av: Anonym

Istället. Vi får väl se.

2016-12-01 @ 22:39:47
Postat av: Ylva

Idag nämndes Edna. Kanske att vi får ett bra avslut ang henne snart?

2016-12-01 @ 23:29:55
Postat av: jag bara

När det blev klart att Pearl skulle flytta in hos Edna, var min första tanke att hon kommer att hitta Edna död när hon kommer dit. Så var det ju med Alan om jag minns rätt.

2016-12-02 @ 11:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0