Botox och hårtransplantation

Inskrivet fredag 9/10 kl 01:41
 
Nicola säger att hon vill följa med Jimmy till gymmet för att visa sitt stöd. Han får panik och säger att då behöver han köpa nya kortbyxor, riktigt korta. Nicola tycker det är ok, hon vill att de är riktigt tajta också. Jimmy blir orolig för att Nicola aldrig ger upp så han måste bli ännu tuffare. Han lämnar datorn framme med en sida om botox uppe som hon ska se. Sedan låtsas han att han bokat tid för botox och en hårtransplantation. Nicola säger först att det är bra men när han är på väg så ger hon upp och stoppar honom. Äntligen säger Jimmy som är glad över att Nicola erkänner att hon haft fel.
 
Charity kommer in på Megans kontor för att sluta fred. Hon ber Megan att lämna Debbie utanför i allt tjafs som varit. Det gör Megan misstänksam. Så när Debbie och Pete är på puben så frågar Megan Debbie om varför hon skyddar sin mamma. Debbie stelnar till och Chas försöker få Megan att sluta men det hjälper inte. Hon fortsätter att fråga ut Debbie som tillslut svarar att hon gjort aborten. Pete blir alldeles förkrossad. De går ut från puben och hem. Debbie försöker förklara för honom att hon inte alls gjort någon abort utan Megan hade rätt att hon bara skyddade sin mamma. Pete tror inte alls på henne utan han tror till och med att det kunde ha varit Ross barn. Debbie bönar och ber honom att lyssna men Pete orkar inte med hennes lögner längre så han packar ihop och flyttar ut.
 
Edna åker till fängelset för att träffa Aaron. Hon berättar för honom om att hon angett sin man och hans homosexuelle vän i ren svartsjuka efter att de varit borta på semester tillsammans utan att Edna visste om det. (Det var på den tiden i hennes ungdom när det var förbjudet att vara homosexuell) Hennes man slapp fängelse eftersom han var gift och hade barn men inte Lawrence. Lawrence hade inte klarat av att sitta i fängelse så han tog livet av sig. Det hade fått Edna att ha dåligt samvete resten av livet. Aaron svarar att han kan inte hjälpa henne att lätta på sitt samvete.
 
Harriet pratar med Declan om att hyra Brook Cottage. Hon får göra det och erbjuder Ashley att flytta in med henne eftersom han då kan bo nära sina barn och hon inte klarar av hyran ensam.
(Kan någon hjälpa mig så jag kan uppdatera huskartan om vem som bor i villket hus?)
 
Jai försöker få Leyla till att ses men hon nobbar honom. Han säger att han börjar tröttna på Megan efter hennes besatthet av Charity så han kanske gör slut med henne. Leyla vill ändå inte träffa honom.
 
Cain konfronterar Debbie angående aborten. Hon erkänner att det var för sin mammas skull hon sa så men hon blir förvånad över att Cain visste om Charitys abort. Debbie erkänner också att hon kysst Ross och därför kommer Pete inte att lita på henne mer och därmed är det slut mellan dem.
 
Cain går sedan till Charity för att få henne att förstå hur Debbie fått ta smällen för det hon gjort. Charity orkar inte prata med honom utan gör allt för att han ska gå. När Cain gått så tar hon fram ett gravidtest som visar negativt. Declan kommer in och han blir orolig för henne. Hon visar testet och säger att hon inte mår dåligt på grund av det. Declan övertalar henne till att ringa en doktor.
 
När det är dags för Aarons rättegång kommer Chas och Adam dit för att prata med honom innan. Adam får en stund ensam med Aaron.
Aaron får villkorlig dom så han återvänder till byn. Finn som ser honom för första gången tycker att Aaron är snygg så han spanar in honom när de är på puben.
 
Megan kommer till kontoret och Leyla beklagar att hon blivit dumpad. Megan talar om att hon inte alls är dumpad utan ledsen för att det gått åt skogen när hon konfronterade Debbie. Hon berättar att Jai ställt upp för henne och att han följer med till puben för att visa sitt stöd för henne. När Megan och Jai kommer till puben så är Chas beredd att kasta ut henne men låter Victoria ta beställningen istället men det blir tjafs och Megan kommer på att hon ska göra något annat och går därifrån.
 
Jai stannar kvar på puben för att prata med Leyla. Han ber henne igen om att ses och säger att han kan försöka se till att det inte är någon hemma hos honom nästa dag så hon kan komma dit. Leyla svarar att hon ska tänka på saken.
 
Megan har gått hem och ringer någon som ska hjälpa henne med något. Hon säger att denne person hon pratar med ska se till att "hon" märker det...

Kommentarer
Postat av: Agneta

Hoppas Aaron och Finn får ihop det. Snyggt par.

2015-10-08 @ 14:44:34
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hur ska det gå för Debbie och hennes kärleksliv!?
Ho gillar ju både Ross och Pete, hon skulle ju aldrig kysst Ross annars?
Jag håller med att att ett nytt gaypar i såpan vore roligt. Aaron och Finn är ju söta killar.

2015-10-08 @ 20:20:53
Postat av: Anonym

Jag slutar aldrig att förvånas över nåt i den här såpan, hur dom lyckas få alla historier och händelser att ske i en sån liten by förundras jag över.

2015-10-08 @ 20:30:02
Postat av: Anonym

Tycker inte alls att Aaron och Finn skulle passa ihop. Tycker Finn känns så överdriven i sin roll, han ska vara den typiske bögen. Vet inte om Declan "spelar" att han inte förstår att CHarity gjorde abort för att komma med ngn stor hämd, ex förgifta henne eller så är han i kraftig förnekelse. Vilken opålitlig person Jai är. Är det ngn han tänker på utom sig själv? Tycker hans sätt att prata om Megan är riktigt bedrövligt. Tror inte han är mer seriös med Leyla egentligen, han gillar spänningen. Vad Leyla inte verkar förstå eller bry sig om är att hennes samarbete med Megan kommer att vara över bums när hon får reda på henne och Jai. Dumt att riskera sin inkomst och företag på en så oseriös person som Jai.

2015-10-09 @ 01:12:32
Postat av: Mammio

Jaha, så det finns två bögar i byn o då måste de automatiskt bli ihop? Nä, tycker inte Aaron o Finn passar ihop. Undrar vad Megan har hittat på? Hoppas Jai blir dumpad av både Megan o Leyla. Väntar med spänning på Declans hämnd.

2015-10-09 @ 07:39:52
Postat av: Catrin

Tycker inte heller Aaron och Finn passar ihop. Jag gilla Aaron men Finn känns lite överdriven.
Jai är ju fruktansvärt oseriös, honom tycker jag absolut inte om. Hoppas det löser sig mellan Pete och Debbie och att Declan hämnas på Charity!

2015-10-09 @ 11:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0