Att be sin dotter ljuga

Inskrivet tisdag 6/10 kl 22:14
 
Laurels pappa Doug kommer tillbaka för att närvara på hennes bröllop. Hillary är sjuk och har stannat hemma.
 
Jimmy fortsätter sin förvandling. Han har träningsshorts, linne och pannband på sig när han ska iväg till gymmet för en zumbakurs. När han återvänder har han köpt väldigt tajta jeans, en ungdomlig t-shirt och en tupé. Nicola blir mer och mer besviken på hans försök att ändra på sig.
 
Marlon sitter och tittar på Donnas inspelning på videokameran. Han blir avbruten när Laurel och Doug kommer hem så han stänger av. Doug blir glad över att det finns en kamera så han kan filma vid bröllopet (Jag uppfattade det som om Leyla gett honom det i uppdrag, eller? Risken är nu att han råkar spela över Donnas hälsning)
Laurel kollar vid tillfälle på vad Marlon tittat på och ser då att det var Donna.
 
Lisa kommer hem efter att ha varit och hälsat på Lizzie. (Fick vi veta att hon skulle resa bort?) Hon är inte glad över att Tracy träffar Sam fortfarande. Dessutom stör det henne att Zak verkar ha accepterat Tracy.
 
Sam som också gör samhällstjänst gör den ihop med Kerry. När hon pratar med en av vakterna så passar Sam på att sno en plånbok ur en jackficka. Kerry ser detta och påtalar det när dagen är slut. Sam erkänner för henne att han har massa skulder så han behöver pengar. Dagen efter får Kerry honom att lämna plånboken till henne så hon kan lägga tillbaka den. Hon får inte säga något till någon om hans pengaproblem.
 
Declan konfronterar Charity angående abortkliniken. Hon svarar att hon skjutsat någon annan dit i förtroende och därför inte sagt något. Declan frågar vem och Charity säger att det var Debbie. Charity skyndar sig sedan till Debbie för att berätta vad hon sagt. Debbie blir rasande men precis då kommer Declan så Charity gömmer sig. När Declan frågar henne om aborten så svarar Debbie att hon inte har en aning om vad han pratar om. Han inser att Charity ljugit och blir rasande. Han åker hem och börjar supa samtidigt som han river runt bland alla möbler och saker. Charity blir besviken på sin dotter och anser att det är hon som nu saboterat äktenskapet med Declan.
 
Dan kan inte längre hålla tyst så han erkänner för Kerry att han varit med Ali. Kerry blir ledsen och besviken så hon kastar ut honom (ur hans hus!)
 
Charity kommer till Home Farm och ser villervallan. Hon blir rädd och drar därifrån till Chas för att få bo där så länge. Charity berättar för Chas att Declan vet om aborten. Chas säger åt henne att stanna där, det finns en säng bäddad. Sedan går Chas på Laurels möhippa.
 
Både möhippan och svensexan hålls på puben samtidigt. Varken Marlon eller Laurel verkar vara på humör. Marlon går iväg och pratar med Paddy inne på toaletten. Han berättar att han har svårt att släppa kyssen med Donna. Doug som är inne i ett av båsen hör detta.
 
Laruel går ut och sätter sig utanför puben. Ashley kommer dit och pratar med henne. Plötsligt böjer sig Laurel fram och kysser honom men Ashley drar sig snabbt ur. De båda blir generade och Laurel ber om ursäkt. Ashley går därifrån.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Det är lite konstigt det här att folk försvinner på obestämd tid utan att berätta vad dom vill och sen kliver dom bara in genom dörren och förutsätter att deras partner/ex ska ha varit trogen, som Kelly gjorde nu. Har för mig att Katie gjorde så också för inte så länge sen.
Skönt att Debbie inte ljög för Charitys skull! Hoppas hon inte ändrar sig senare bara. Det är dags att Charity börjar ta ansvar för sig själv och vad hon gör.

2015-10-05 @ 12:46:21
Postat av: Catrin

Guuud så skönt att Debbie inte sa att hon gjort abort! Charity är ju expert på att skylla ifrån sig, tur det inte gick vägen den här gången. Men hon kommer säkert på nån mer dum bortförklaring.

Dan sa att Kerry var i Alicante när han var otrogen, men det var hon väl inte? Hon hade väl varit hemma ganska länge (och pratat om sin Pedro som inte fanns). Dom var iofs inte ihop men hemma var hon ju, Sean hade ju bjudit in henne till festen.

Marlon, Marlon, Marlon...jag orkar inte med honom just nu!

Undrar hur lång tid det tar för Nicola innan hon ber Jimmy vara sitt gamla jag igen? Undrar om han inte bara driver med henne..

2015-10-05 @ 14:00:38
Postat av: Mammio

Jimmy är störtskön, tycker jag. Ha ha, Nicola vet inte vad hon ska tro. Och så har vi Declan full o våldsam igen. Han kommer troligen att planera en gräslig hämnd på Charity, det här slutar aldrig bra.
Många katastrofer olyckor o mord genom åren, mest minnesvärda för mig var nog när ett plan kraschade över byn o massor dog. (och räddade Pollard från att döda sin fru) och det hemska mordet på Gennie var så oväntat.. Vilken ödesdiger händelse av stora mått minns ni bäst?

2015-10-05 @ 15:03:51
Postat av: Stina

Nu kan väl inte Charity klara sig undan längre. Jag har alltid gillat Declean, fast han har gjort en del dumheter slita året, men nu hoppas jag att han äntligen har chans till en ny familj som han längtar så mycket efter. Jag gillar också Asheley han är en god och snäll människa, men också med försynt humor. Roligt att det går bättra för honom, jag tyckte alltid att han blev lite väl hårt dömnd både av folk i byn och av kyrkan. Visst var det fel av honom att slå sin far men det är många som har gjort mycket värre saker i HTG och kommit undan.

2015-10-05 @ 20:50:16
Postat av: Jackson

Lägg aaaaav, Marlon! Ställ in bröllopet! Jimmy har nog hittat det rätta sättet att hämnas. Kuuuul! En mer manipulativ människa än Charity får man nog leta efter. Bra Debbie! Dan, Du skulle ha hållit truten. Nu är det nog kört forever.......

2015-10-05 @ 23:22:22
Postat av: Anonym

Ja vad bra att Debbie inte ljög. Det charity gjorde var oförlåtligt. Tycker synd om declan, han gav henne hela sitt liv. Jimmy är bara för korkad. Skulle bli tokig av att vara gift med honom. Nicola ber honom att se ren och representabel ut och vet inte om det här är hans hämnd. Han borde man-up och ex sluta fjäska för charity. Tycker hans karaktär har blivit som ett skämt. Usch, när ska sams skulder komma fram? Snart hoppas jag. De kommer bara att växa och den som kommer att stå där med skyhöga låna är han. Tror Tracy kommer att försvinna illa kvickt. På tal om Tracy, hur kunde Robbie ha henne som "spanare". Hon har ju bara tyckt illa om Robbie och har inte velat honom ngt gott. Förstår inte hur han tänkte där. Har tyckt att laurel hela tiden har varit negativ mot Donna och april. Hon verkar helt sakna förståelse för att aprils mamma och Marlons barns mamma just har dött. På ngt sätt får hon alltid det att handla om henne. Att ngn har dött verkar inte bekymra henne.

2015-10-06 @ 00:55:36
Postat av: Jonas

Jimmy är riktigt rolig just nu. Dock ser jag fortfarande inte vad han ser i Nicola. Hon är hemskt oattraktiv, både på in- och utsidan.

Mycket oväntat, men bra, att Debster inte backade upp Charitys historia. Kommer Declan att ta till nävarna eller hur blir det?

Tracy är oerhört jobbig. Laurel också.

2015-10-06 @ 09:37:59
Postat av: anna

plan över byn?? vad hände där??? när?? vem dog och vem körde plan o varför?? vadå pollard mörda fru??
Med vänlig hälsning anna

ps. mina hemskaste htg ögonblick är donnas död, Cameron och gennies död

2015-10-08 @ 04:56:18
Postat av: Linn

anna: Planet över byn, ja, det som hände var att ett passagerarflygplan helt plötsligt störtade och kraschade i byn, typ Lockerbie-katastrofen i Skottland 1988, om du är tillräckligt gammal för att minnas den. (Googla annars, om du vill veta mer.)

Men för att återgå till "Hem till gården", så fick alla som bodde i byn sina liv förändrade på grund av den här flygkraschen. Det var väldigt mycket som blev annorlunda, till och med namnet på byn! Den bytte namn från Beckindale till Emmerdale. Tidigare var det familjen Sugdens gård (d.v.s. Victorias pappa och Andys adoptivpappa Jack Sugdens gård) som hade hetat Emmerdale, men nu gav man hela byn det namnet för att hedra alla som dog i flygkraschen.

Om jag minns fel, får någon av er andra rätta mig.

2015-10-08 @ 23:15:35
Postat av: anna

okej : (
tack för infon
Med vänlig hälsning anna

2015-10-10 @ 04:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0