En full mamma

Inskrivet måndag 2/11 kl 00:52
 
När Kerry kommer till jobbet så kommer hon inte in. Leyla som kommer strax efter kommer inte heller in. Hon inser att Megan bytt lås.
 
Jimmy sitter på kaféet när Nicola kommer in. Han vill prata med henne men hon är stressad och ber honom lämna Angel i skolan och att han ska ringa kliniken för att stämma dem (eller var det för att göra den omvända vasektomin?) Så han får inget sagt denna gång.
 
Jai vaknar och det första han säger är Charity. Sedan så minns han ingenting om vad som hänt.
 
Vanessa och Rhona kommer hem från Barcelona. När de packar ur bilen kommer Kirin springandes till sin bil så han ser inte Vanessa och det gör henne besviken.
 
Jimmy rensar kökshyllorna från allt glas och annat ömtåligt så Nicola inte ska kunna ta ut sin ilska på sakerna. När Nicola kommer hem så berättar han om att han träffat Carl för han kan inte ignorera sin son. Nicola blir besviken och tror att han kommer att glömma bort Angel. Jimmy talar om att han kommer inte att avstå från sonen för han klarar inte av det.
 
Kerry berättar för Brenda att hon tjänat pengar på att skriva en novell som blivit publicerad. Brenda frågar vad novellen handlat om och Kerry talar om historien om sexgalna hästtjejen Kitty som ska gifta sig med bonden Randy men är otrogen med bondens bror Bobby. Katie som kommer in hör detta. När Katie senare får tillfälle så säger hon till Kerry att pengarna borde hon få eftersom det är hennes historia. Kerry svarar att Katie kan få hälften när del två, som handlar om godägaren som skiljer sig och sedan försöker mörda fru nr 3, publiceras.
 
Cain kommer till sjukhuset men gömmer sig tills familjen Sharma lämnat Jai. Han går in i sjukrummet. Först hotar han med att ha ihjäl Jai för att ha utsatt Charity för livsfara. Jai kontrar med att Sam knuffade honom ned för trappan. Han säger att han inte anger Sam om Cain håller tyst om vad som hände med Charity.
 
Rhona är orolig för Vanessa som inte glömt Kirin så hon vill para ihop henne med en läkemedelsförsäljare vid namn Nigel. Rhona och Paddy tar en öl med Nigel på puben när Vanessa kommer in. De får henne att sätta sig med dem. (Nigel och Paddy pratar om bilar och nämner en av mina gamla favoritserier "The professionals", det tycker jag var kul) Rhona ursäktar sig med att hon och Paddy måste gå. Vanessa är också på väg men så kommer Kirin in på puben så hon sitter kvar med Nigel.
 
Kirin ställer sig hos sin far som står vid bardisken. Han är på gott humör då han precis klarat av körprovet och fått sitt körkort. När Kerry (?) påpekar att Vanessa sitter där så vänder sig Kirin om och ser henne med Nigel. Han blir besviken och rusar ut från puben.
 
Megan kommer till Jai på sjukhuset. Hon säger att hon vet allt och Jai tror hon pratar om Charity så han erkänner vad han gjort. Megan blir besviken på att Jai nästan är en mördare och att han varit otrogen. Hon säger till Jai att hon håller med Charity att Archie får det bättre utan honom.
 
Noah vill inte vara med Charity hos Dingles så han går hem till Debbie och säger att han vill flytta dit för han hatar sin mamma. Debbie åker över till Charity för att be henne komma över för att prata med sin son men precis då får Charity ett samtal från Nicola om att ett försäkingsbolag är vid Home Farm för att värdera allt inför en försäljning. Charity åker till Home Farm och är rasande. Hon kommer inte in för kvinnan från försäkringsbolaget har låst tillgångarna. Charity blir tokig och börjar kasta sten för att sabotera. Cain kommer dit och drar iväg med henne.
 
Jai sticker från sjukhuset trots att han borde vara kvar några dagar till. Han söker upp Megan för att prata med henne men hon är inte redo att förlåta honom eller lyssna så han går därifrån.
 
Nicola pratar med försäkringskvinnan och får då ansvaret av huset tills allt är klart för försäljning. Hon frågar Andy om han vill tjäna extrapengar genom att hålla koll på säkerheten så länge.
 
Leyla kommer till kontoret för att prata med Megan. De har ett företag som måste skötas. Leyla ber om ursäkt och erkänner att det var hon som tog initiativet med Jai och att han hela tiden sagt att han älskar Megan.
 
Kirin träffar Rhona utanför på gatan. Han berättar att han faktiskt tycker om Vanessa men att hon verkar inte bry sig om honom. Hon inser att han inte sett dem när de kom hem och att båda två inte kan glömma varann så hon säger till honom att prata med Vanessa. Han kommer till kliniken med en stor blombukett. De kommer fram till att de kan ses om Vanessa inte lyssnar på Rakesh. De kysser varann och Pearl står i fönstret och tjuvkikar.
 
Megan går till kontoret på fabriken för att prata med Jai. Hon säger att hon förstår honom att han gjort vad som helst för Achie för hon skulle göra detsamma för Declan. Megan säger att hon inte har någon annan kvar än Jai.
 
Charity är hemma hos Dingles och hon har lyckas få tag på en flaska sprit så hon börjar bli full. Hon beklagar sig över sin situation för Cain, Zak, Chas och Debbie. Pete kommer dit med Noah och Charity kastar sig över sin son för att prata med honom fast han vill inte. Charity blir hysterisk och börjar bli otrevlig. Debbie och Pete åker hem med Noah medan Charity går upp för hon börjar må dåligt. Chas och Cain kör sten,sax&påse om vem som ska ta hand om Charity för Zak vill inte ha henne där för Lisa och barnen behöver lugn och ro.
 
Moira har förberett sig för att förföra Cain eftersom de har huset för sig själva en eftermiddag. Tyvärr så kommer inte han hem ensam eftersom Charity är med honom. Moira blir inte alls glad över att få en full Chharity i huset.
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Vilket lysande skådespeleri av Emma Atkins idag! Hon har aldrig varit bättre än så här.

Randy, Kittiy och Bobby! 😆

2015-10-30 @ 14:23:32
Postat av: Jackson

Riktigt otäckt tyckte jag att det var att se Charity idag. Vilken människospillra! Vad skall hända nu, tro?

Har Megan en plan B i bakfickan när det gäller Jai, tro?

2015-10-30 @ 15:17:41
Postat av: Niitta

Hon såg verkligen skvatt galen ut.

2015-10-30 @ 17:11:11
Postat av: ELIZA

Men Cain, huur tänkte han där?????????????...om jag hette Moira skulle dom åka ut bägge 2...............

2015-10-31 @ 12:14:52
Postat av: Maria

Och moiras frisyr såg ännu värre ut...

Skönt att charity äntligen fick det hon förtjänar. Hoppas att de får tag i Rachel så att det kanske kan bli hon och Sam igen. Förstår dock inte varför cain är så oförstående gällande sams beteende. Jag tror inte han hade lämnat henne där utan bara ville nog att hon skulle lida lite mer. Hon kallade ju Rachel för slampa el liknande när han stod utanför containern och det var nog inte det Sam ville höra i den stunden.

2015-10-31 @ 16:21:15
Postat av: AnnaS

Hur fuskar man i sten sax påse?

2015-11-01 @ 11:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0