En berättelse ur livet, kanske inte ditt liv

Inskrivet söndag 1/11 kl 19:56
 
Cain försöker få Sam till att hjälpa till att leta efter Charity men han märker oviljan från Sam och att han döljer något. Tillslut lyckas Cain få Sam till att berätta var hon är. De båda går till containern och släpper ut henne och hon blir lycklig över att Cain är den som hjälper henne. De tar med Charity till Dingles gård där hon får duscha och lite mat. Zak och Debbie vill ringa polisen men Cain stoppar dem. När de fortsätter att påpeka att polisen bör kontaktas så berättar Cain att det var Sam som låst in Charity. Sam hör det och förnekar allt vilket gör att han måste tala om att det var Jai. Charity kommer ner till köket och vill också att de ringer polisen men får veta att då kommer Sam åka dit också.
 
Leyla är orolig för Jai så hon åker till sjukhuset med förevändningen om att trösta Megan. Vid Jais sjuksäng finns bara Priya då de andra är och pratar med läkaren. Leyla lyckas övertala Priya att få en stund ensam med Jai. Hon pratar med honom och gråter. Priya kommer in och säger till henne att hon bör gå nu. Precis när Leyla kramar om Priya utanför rummet och går så kommer Megan från andra hållet, hon ser när Leyla går därifrån.
 
Kerry upptäcker att man kan tjäna några pund om man skriver en "berättelse ur livet" och får den publicerad, till en tidning. Hon tänker först på att skriva om Charity men ändrar sig när hon hör om Katie som varit otrogen med Robert när hon skulle gifta sig med Andy förra gången.
 
Katie och Andy har nu bestämt sig för att gifta sig på juldagen.
 
Doug inser att han måste be walesarna om ursäkt. Han får hjälp av Diane till att formulera ursäkten. Det leder sedan till att han kan bjuda ut henne på middag på en fin restaurang.
 
Rakesh säger åt Kirin att lämna tillbaka bilen men det vill han inte. Så Kirin mixtrar med något på Rakesh bil så när han ska iväg till Priya på sjukhuset så startar den inte. Kirin erbjuder sig att skjutsa sin far men Rakesh säger att han tar sportbilen själv.
 
Jimmy pratar med Juliette i mobilen men avslutar när Rodney kommer in på kaféet där Jimmy är. Rodney inser vem Jimmy pratat med och han säger till Jimmy att tala om allt för Nicola annars kommer han att göra det. (Hade Jimmy även träffat lille Carl igen?)
 
Charity är besviken på Sam som lät henne vara kvar i containern fast han visste att hon var där. Sam säger att han hatar henne efter det hon gjort mot Rachel. Charity säger att han ska vara glad att hon inte ringer polisen men då blir Sam irriterad och ringer själv, han talar om att Charity är hittad så de vet var hon är.
 
Megan talar om för Priya att hon tror att Jai har en affär och att det är med Leyla. Priya försöker att neka till att Jai skulle göra något sådant. Megan går då till kontoret och säger till Leyla att Jais tillstånd försämrats och att han inte klarade sig. Leyla bryter ihop över beskedet. Det gör att Megan inser att det hon misstänkt är sant. Hon säger till Leyla att Jai inte är död men att han kommer att önska att han vore det.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag tycker Megan gjorde rätt som ljög att Jai var död för Leyla, nu fick hon kvitto på deras otrohetsaffär. Leyla hade ju kunnat hållit god min om hon varit klyftig, nu mister hon säkert både jobb och en vän istället.

Charity blir säkert kär i Cain igen efter det hon gått igenom senste tiden, hon verkar ju gilla honom, Sam är hon nog inte så förtjust i nu...

Hoppas Sam får tillbaka Rachel, tycker lite synd om han efter relationen med Tracy





2015-10-29 @ 16:57:30
Postat av: Jackson

Jag tycker också att det verkar vara litet i luften mellan Charity och Cain. De har nog aldrig riktigt lyckats släppa varandra. Då frågar man sig genast hur det skall gå för Moira. Eländes elände.....

2015-10-29 @ 17:10:55
Postat av: aNETTE

Men..Charity och Cain igen.. Moira har ju ljugit igen. Cain kommer inte bli glad för det.. Alla är så jäkla kriminella. Mordbränder, kidnappningar, hot utpressningar rån mm mm mm Nu när man började se en någorlunda normal relation med Dan så ska väl den förstöras med påhittade tidningshistorier (det kommer absolut fram att det var hon mm) Orkar inte snart se allt elände

2015-10-29 @ 18:00:19
Postat av: Ylva

Jag vill INTE att det ska bli något mellan Cain och Charity igen. Tycker Cain och Moira passar bättre ihop. Trots hennes nya frisyr:) Apropå det så tycker jag att Brenda klär väldigt bra i sitt korta ljusgrå hår

2015-10-29 @ 18:27:43
Postat av: ELIZA

Vojne, vojne, hur ska det gå....

2015-10-29 @ 20:17:49
Postat av: Jonas

Martyren Charity är totalt inkapabel att se sina egna snedsteg.

2015-10-29 @ 22:01:21
Postat av: AnnaS

Det var ju synd, men inte alldeles oväntat, att Charity togs till nåder så fort igen. Och tydligen lärde hon sig inget heller. Declan måste komma tillbaka och avsluta det här på nåt vis.

2015-10-29 @ 22:47:15
Postat av: Mammio

Tror inte det dröjer så länge innan Charity hamnar bakom lås o bom, polisen måste ju undersöka Declans anklagelser.

Megan är precis lika galen som sin bror, ha ha, kul för Jai när han vaknar, då Megan ska döda honom, som hon sa. Undrar om leila verkligen vill ha honom, då hon får reda på att han kidnappade o torterade Charity?

Så klart att Lego-Moira o Snäll-Cain kommer att få trubbel, hon är helt makalös dum, men Charity o Cain igen, nä, det hoppas jag inte.

2015-10-29 @ 23:09:50
Postat av: Jonas

Charity klarar sig alltid och släkten förlåter henne alltid.

2015-10-30 @ 10:26:16
Postat av: Jonas

Undrar för övrigt hur det går med fabriken nu när Jai inte är där. Gissningsvis är det ingen som gör någonting. De som arbetar där är inte direkt kända för sin höga arbetsmoral.

2015-10-30 @ 10:27:26
Postat av: Niitta

Det kanske går bättre på fabriken när illa omtyckta Jai är bortta. Rishi finns ju där, och ingen tycker väl illa om honom. Han är säkert en mycket bättre chef, konstigt att Jai fått härja så länge.

2015-10-30 @ 10:32:30
Postat av: Mammio

På fabriken är alla upptagna med att äta choklad!

2015-10-30 @ 10:35:41
Postat av: AnnaS

Åh! Tänk om Nikhil kunde komma tillbaka!

2015-10-30 @ 11:55:26
Postat av: Niitta

Ja han är ju snygg att se på om inte annat.

2015-10-30 @ 12:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0