Dougettes

Inskrivet kl 22:12
 
Idag är det fredagens avsnitt som inte sändes och måndagens enda avsnitt.
 
Declan ska berätta för alla om Charity. Sam och Ashley är också där. De är beredda att ringa polisen men då säger Declan att han kan tala om vad som hände Rachel. Det fångar Sams intresse. Declan berättar om branden och att de satte dit Rachel. Han säger att Dan vet om att det är sant så Dan tillkallas och kommer dit för att berkräfta hela historien. Declan tar sedan med sig Megan ut och där visar han att det inte var en riktig pistol, han säger att han älskar henne sedan springer han iväg. Cain och Sam och Jai kommer ut och börjar jaga Declan. Megan ber Jai låta honom vara men Jai vill veta mer om Rachel och sonen.
 
Finn som är sjuk går runt och känner sig eländig hemma på gården. Han blir något generad när Aaron kommer dit för att prata med Moira. Aaron berättar att han inte träffat Adam för det hade varit bråk och Adam ville inte att de skulle ses.
 
Dan och Ali berättar för Ruby om vad som hände med Rachel. Ruby är besviken över att Ali inget sagt men Ali tröstar henne med att de inte kunde säga något för de riskerade att bli av med barnen då.
 
Nicola och Jimmy är ensamma hemma. Hon vill passa på att mysa men precis då får han mms från Juliette. Han skyller på att det är Charity som behöver hjälp med en jobbsak så han får Nicola till att gå upp till sovrummet så länge. Han får en bild med Carl som fått en ny t-shirt. Juliette har även skrivit "Tack pappa!"
 
Zak, Cain, Debbie, Sam och Chas går till Home Farm för att prata med Charity. När de konfronterar henne så säger hon att det är Declan som ljuger. De talar om att Dan redan bekräftat att hon var inblandad så hon kan sluta ljuga. Sam blir vansinning när han inser att det är sant som Declan sagt. Jai kommer dit och Charity hånar honom och erkänner att hon gjorde allt för att jävlas med honom. Jai lovar att hon kommer att få igen för att ha jagat iväg hans son. Det slutar med att alla går därifrån och lämnar henne ensam. Först är hon hård och tycker det är bra men när även Debbie och sedan Cain vänder henne ryggen så får hon panik. Hon ber Cain att stanna för hon är rädd att Declan finns i närheten och kommer att döda henne. Cain svarar att de två förtjänar varann, sedan går han.
 
Moira tackar Aaron för att han hjälper till på gården när Adam inte kan. Precis när Aaron går kommer det en kvinna. Hon visar sig vara mamma till en medfånge till Adam. Moira får veta att kvinnans son Kel kan skydda Adam ifrån andra fångar som är rätt våldsamma men att det kommer att kosta pengar. Moira vill inte betala men kvinnan frågar vad är egentligen Adams tumme värd. Hon säger att hon kommer tillbaka i morgon. När Moira berättar för Aaron om kvinnans besök så kan hon tänka sig att betala även om Aaron säger att hon inte ska ge efter för utpressningen.
 
Charity kommer till Dingles gård för att prata med Sam. Zak har tidigare ringt och talat om att Sam kommer inte komma till jobbet på Home Farm, aldrig mer. Charity vill höra Sam säga det och han talar om att han hatar henne som förstört hans liv genom att jaga bort Rachel. Hon försöker sedan få lite sympati från Debbie som också är på gården men Debbie ber henne dra åt helvete.
 
Doug frågar Diane om han kan få ha en liten frågestund med några av "Digging Dougie"-fansen på puben. Diane går med på det även om Chas inte verkar så positiv. Katie som ser Dianes blickar på Doug säger åt henne att säga vad hon tycker till honom. Diane talar om att hon blivit varnad av Leyla för att såra Doug, dessutom vill hon inte att han ska tro att hon är intresserad av honom nu bara för att han är känd.
 
Charity har det jobbigt och låser in sig på Home Farm med ett basebollsslagträ i handen. Jimmy kommer dit för att jobba men får gå ut ett tag när Charitys advokat kommer med en dvd. Hon förklarar att polisen och försäkringsbolaget också fått en likadan dvd med en inspelning av Declan. Charity får se på filmen när Declan erkänner sin delaktighet i allt och vad Charity gjort. Även Jai, Megan och Sam har fått en kopia av filmen. Advokaten kommer inte att företräda Charity och hon talar om att alla tillgångar kommer att låsas och Home Farm kommer att tas i beslag ganska snart.
 
Ali ringer runt till Rachels vänner för att försöka hitta Rachel. När det inte lyckas så säger hon till Ruby och Bob på kaféet att hon ska fråga Charity som är den ende som vet något. De råder henne att inte göra något dumt för Charity kommer inte att säga något om hon inte vill. Ali är övertygad om att hon kommer få Charity till berätta var Rachel är.
 
Charity kommer in på puben. Hon talar om för Cain och Debbie som är där att hon ska resa iväg ett tag och behöver hjälp med Noah när han kommer hem från skolresan i Frankrike. Debbie lovar att ta hand om sin bror. Charity vill ha pengarna tillbaka från Cain och Moira men han tittar bara på henne. Hon blir besviken och säger åt dem att aldrig komma till henne om de vill ha hjälp i framtiden.
 
Charity åker iväg men strax utanför byn så står en bil med öppna dörrar och spärrar av vägen. Hon går fram till bilen för att se vad som hänt. Bakom henne dyker det upp en mörklädd maskerad person som som slår till henne i huvudet med ett slagträ. Charity faller ihop på marken.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Det är verkligen höjden av dubbelmoral när Dingelfamiljen utesluter Charity, dom är lika goda kålsupare allihopa.
Jag tyckte hon spelade sin roll väldigt bra i de senaste två avsnitten.

2015-10-26 @ 12:21:39
Postat av: Mammio

Håller med om dubbelmoralen, har Zack glömt bort att han försökte döda Cain? Och all skit som Cain gjort?
Lego-Moira, ska hon betala för beskydd, undrar vad Cain tycker om det?
Kommer Charity att överleva eller blir det fängelse föe henne till slut?

2015-10-26 @ 14:14:52
Postat av: Niitta

Tyckte dagens avsnitt var riktigt bra, efter några som varit lite SI o så. Onödigt bara med sista scenen, baseball kvinnan/mannen.

Lego-Moira, ha ha, den var bra!

2015-10-26 @ 14:30:32
Postat av: Niitta

Såg Doug ( Duncan Preston ) på TV8:as Celebrity antiques roadtrip ) idag. Tillsammans med Simon Williams, om någon minns serien Herrskap och tjänstefolk, så spelade han sonen James Bellamy i serien.

2015-10-26 @ 15:38:19
Postat av: Stina

Vem är Bruce Wilson stod något om till minne av B W?

2015-10-26 @ 16:00:41
Postat av: Frk Höger

Bruce Wilson var tydligen en kameraman...

2015-10-26 @ 16:16:09
Postat av: Mammio

@Stina: Bruce Wilson var kameraman o förlorade tyvärr kampen mot sin leukemi.

2015-10-26 @ 16:24:46
Postat av: Jackson

Sände man endast ett avsnitt idag?

2015-10-26 @ 17:22:51
Postat av: Niitta

Två avsnitt.

2015-10-26 @ 18:13:09
Postat av: E

Är dom "ikapp" i visningen nu?? Eller blev det ett avsnitt i fredags som bara finns på TV4aplay?

2015-10-26 @ 20:31:38
Postat av: AnnaS

På tv4play finns bara ett avsnitt idag, så nu är dom ikapp igen.

2015-10-26 @ 21:58:55
Postat av: Jonas

Igår såg jag Black Sea och där hade Andys ohängde bror, Robert, en biroll i filmens inledning. Han såg lika löjeväckande ut som han gjorde i Emmerdale.

Vanligtvis ogillar jag våld, men jag tycker att det är roligt när dum-Charity får på truten.

2015-10-26 @ 22:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0