Drama på sjön

Inskrivet fredag 16/10 kl 11:18
 
Declan tar med sig Charity till graven han grävt till henne. Hon bönar och ber om nåd och hon till och med börjar prata om ett nytt barn. När hon får tillfälle så lyckas hon knuffa ned honom i graven och så springer hon iväg. Charity kommer fram till båten men den startar inte. Det tar ett litet tag sedan startar båten men hon får motorstopp en liten bit utanför stranden så Declan som hunnit dit simmar ut till båten.
 
Aaron ser att Edna är ledsen. Han pratar med Sandy och ber honom att prata med henne. Sandy vill veta om vad men Aaron säger inget. Det gör att Sandy sittstrejkar i en bil på verkstan tills Aaron berättar om Ednas problem. Aaron vägrar men sedan börjar han berätta. Paddy som är på verkstan får också höra allt. Sandy söker upp Edna för att tala om för henne att han vet och att hon kan sluta förebrå sig själv för nu har hon sonat sitt brott efter all tid som gått.
 
Noah har sökt upp Jai för att fråga honom om det är Megan som förgiftat vinet. Jai får veta att Noah hört Leyla prata. Det gör att han söker upp Leyla för att skälla ut henne eftersom han tror att hon gjort det för att sabba för Megan så han lämnar henne.
 
Paddy som kommit in när Vanessa och Kirin kysser varann inne på veterinärkliniken berättar allt för Rhona. Hon har svårt att tro att det är sant.
 
Debbie och Pete kommer till huset som Declan lånat. De ser givetvis blodfläcken på golvet inne i köket. De letar både inne och utanför för att hitta Charity.
 
Leyla är ledsen efter Jais utskällning. Hon är besviken på sig själv som fått så mycket känslor för honom. Hon berättar för Vanessa och Alicia (eller Katie?) om att det är svårt att hitta någon som verkligen förstår en. Det gör att Vanessa ändrar sig i frågan om att träffa Kirin. Hon säger till honom att hon vill att de ses.
 
Megan får veta att Robbie ringt Debbie som antgligen ringt polisen. Hon ville ju hjälpa Declan utan att blanda in polis om det var möjligt. Megan och Robbie kommer fram till sjön och Charity börjar ropa på hjälp. På båten så skjuter Charity iväg en nödraket som polisen och Debbie ser borta vid huset. Robbie kastar sig i sjön och simmar till båten. Där blir det tumult och Declan som ska skjuta på Charity missar och träffar Robbie istället, han ramlar i vattnet. Chartiy slår till Declan som också ramlar i sjön.
 
Zak berättar att Belle kommer att få permission en dag nästa vecka.
 
Noah frågar sin mamma om Declan kommer tillbaka. Charity förklarar att Declan försvunnit i vattnet. Noah säger att han önskar att Declan är död. De båda åker hem till Home Farm för att sova där. Debbie erbjuder sig att stanna kvar men Charity vill inte ha henne där. Debbie bir förbannad på sin mamma som jämför Declan med Cameron. Hon tycker att hon själv var oskyldig till Camerons utbrott medan Charity faktiskt är orsaken med sina lögner till att Declan fått sitt utbrott.
 
Jai frågar om Kerry kan jobba lite extra på fabriken. Först säger hon nej men går sedan med på det.
 
Vanessa och Kirin ses öppet på puben. Han har bjudit in sin far och Priya för att ses så de kan berätta. Givetvis tas inte beskedet om deras förhållande med lugn. Rakesh förstår inte varför Kirin inte kan träffa någon som är jämngammal med honom själv men Vanessa kan inte hålla tyst utan påpekar att Priya vetat om det och bett dem att hålla sig ifrån varann.
 
Megan får samtal från polisen om att de hittat en kropp som hon måste identifiera. Efteråt åker hon till Home Farm för att berätta det för Charity. Det visar sig vara Robbies kropp. Megan anklagar Charity för att förstört hela hennes familj men att Declan kommer att ge igen eftersom hans kropp inte är hittad.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Vilka avsnitt! Jag tycker synd om Megan...Familjen sönderslagen p.g.a den samvetslösa Charity...Och hon må väl inte ärva huset...orättvist...Declan drunknade väl, men håller med Megan om att hon nog bör låsa dörrarna tills dom hittat kroppen...För i Bond filmerna kan dom simma lååångt under vattnet och dyka upp igen...Skulle inte förvåna mej...Tragiskt att Noah tyckte det var bra om han är död...Inte har jag uppfattat att Declan var elak med pojken...Men så klart att han lyssnar på dom vuxna...Och varför hade Charity så bråttom med att slänga ut Debbie...Tar väl ett tag innan dom kommer sams igen, men Debbie erbjöd ju sej att sova med dom i alla fall....Fast i slutändan förstår jag inte riktigt Declans reaktion på aborten...Visst kan väl män bli arga,förbannade ,besvikna om dom inte blir tillfrågade, men därifrån till mord...Men nu ser vi en serie, så är väl inte så logiskt alltid..(blink,blink..)

2015-10-15 @ 14:18:54
Postat av: Nyfiken Kvinna

Gud vad folk dör och försvinner ur htg, det måste väl komma in lite nytt folk snart om inte hela byn ska bli folktomt..

Stackars Megan, mister sitt barn och pojkvännen är otrogen, hoppas hon hittar nåt bättre änn Jai och att hon får reda på att han har ihop det med Leyla.

Kul att Vanessa visar opp sin pojkvän offentligt, Priya och hennes man verka lite förvånad men han är ju mogen för sin ålder ändå.

Hur det ska gå för Charity och Declan det vettetusan, dom har ju verkligen ställt till sig för sig, dom borde skiljas som vänner eller gå parterapi tillsammans, men det skulle förvåna mig om dom gjorde efter allt som skett. dom vill nog bara kräkas på varann nu.


2015-10-15 @ 14:57:51
Postat av: Annika

Tycker synd om Megan! Men har inte mycket till övers varken för Declan eller Robbie men Robbie har ju inte betett sig lika illa som Declan så lite synd måste jag tycka att det är att det var Robbie som hittades...
Lite lyfter jag på ögonbrynen åt Vanessa och Kirins förhållande; liiite stor åldersskillnad när han inte ens är myndig...men men är det lagligt så gör de väl som de vill! Inget är väl vidare bättre med arrangerat äktenskap...

2015-10-15 @ 15:24:27
Postat av: Mammio

Tragiskt för Megan, det lär väl spä på hennes galenhet (att vandalisera en massa lastbilar gör knappast en stabil person). Jag kommer inte att sakna Robbie ett dugg, han var bara tröttsam o osympatisk. Jag tror inte att Declan är död, han dyker upp igen, galnare än någonsin a la Cameron o sen försvinner han ur serien på ett dramatiskt sätt. Känns som rollfiguren Declan är färdig, finns inte så mycket mer att hämta. Synd, han var en av dom som jag gillade.
Då är det väl snart dags för Tinkerbell att komma tillbaka till serien, hoppas det går bra. Förhållande med en 17-åring när man själv är 30+ är väl okej, men inte om man tror att det ska bli en forever stabil relation, finns nog inte många 17åringar som vet vad de vill. Jai är fruktansvärd som vanligt, kan inte fatta vad tjejerna ser hos honom. Dryg, otrogen hankatt, ful o ständigt täppt i näsan.

2015-10-15 @ 17:02:19
Postat av: Catrin

Jag hoppas verkligen inte Charity kommer undan "så lätt". Visserligen fick hon vara med om en hel del nu men jag tycker iaf att hon "kommer undan". Att hon ska bli mördat tycker jag väl inte men hoppas på nåt sätt att hon åker dit för allt hon gjort. Och som vanligt skyller hon ifrån sig, lägger det på Debbie.

Tycker fortfarande att åldersskillnaden mellan Vanessa och Kirin inte spelar nån roll. Det kommer förmodligen inte hålla men så länge dom trivs med varandra så varför inte?.

2015-10-15 @ 18:02:17
Postat av: Anonym

"Salta lock" sade vi om läskiga saker när jag var barn. Det säger jag efter att ha sett dagens båda avsnitt av HTG! Declan lär väl vara i livet och snart poppa upp någonstans. Hu, vad hemskt! Jai ger mig mässlingen! Ut med karleländet!!!!

2015-10-15 @ 18:16:57
Postat av: AnnaS

Känns väl som om det är upplagt för att Declan ska komma tillbaka, men blir det inte lite väl mycket samma sak som med Cameron då?
Vanessa och Kirin är väl okej, Vanessa verkar inte tro att det är nån evighetsgrej. Kul när dom knäppte Priya på näsan, kan hon gott ha!

2015-10-15 @ 18:28:48
Postat av: Niitta

Hur stor åldersskillnad är det mellan Priya och hennes make? Tycker han ser mycket äldre ut än hon, men som vanligt är det alltid ok när mannen är äldre, men barnarov i motsatsförhållanden. Jag är fem år äldre än maken. Min brors fru tio år äldre än han. Det handlar om personkemi, inte ålder.

2015-10-15 @ 21:19:05
Postat av: Anonym

Varför blev det "Anonym" när min signatur är som tidigare, "Jackson"?

2015-10-15 @ 21:40:43
Postat av: Jonas

Hon må ha en ugglas ansikte, men Charity har fler liv än en katt som precis har vunnit storvinsten på Lotto.

Jai är inte direkt charmig, nej.

2015-10-15 @ 21:59:49
Postat av: Niitta

Smaken är som baken, jag tycker Charity är snygg. Men i behov av, ursäkta mig, ett kok stryk. Synd att Nikhil är brodern som flyttade, det borde varit läbbiga Jai. Kommer Declan dyka upp igen? Jag gissar igen, förra gången gissade jag helt fel. Jag tror att han dyker upp på Homefarm. Han är som skurkarna i thrillers, som reser sig upp för en sista attack, fast de blivit skjutna, knivskurna, dränkta, brända, sprängda och halvt lemlästade. 🙀

2015-10-16 @ 12:47:54
Postat av: ELIZA

Niitta, Du beskrev en äkta psykopat!!!Och dom ger sej aldrig...

2015-10-16 @ 13:54:17
Postat av: anna

tror ni Charity kommer träffa en ny kille?

2015-10-19 @ 05:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0