Ett liv för ett liv

Inskrivet lördag 17/10 kl 11:35
 
Cain vill att han och Moira åker iväg ett tag för semester. Moira vill inte alls lämna Adam även om Cain förklarar att för Adam spelar det ingen roll om hon saknar honom när hon är hemma eller i ett annat land.
 
Doug blir inbjuden, via sin vlogg, som gästtalare till en trädgårdsmässa.
 
Declan tar Charitys mobil och hugger sönder den med en yxa. Megan lyckas få tag på honom på hans mobil och ber honom att inte göra något dumt.
 
Charity som letar efter ett par skor hittar dem under sängen. Samtidigt ser hon att det finns ett trasigt eluttag/mobiluttag på väggen. Hon går ut och hör när Declan pratar med Megan om "ett liv för ett liv"
 
Vanessa frågar Kirin om tjejen han träffade och får då veta att han övningskör med sin kusin. Kirin kommer in på kliniken med en hund som han säger är sjuk. Vanessa ber Pearl ringa Paddy så han kan ta hennes hembesök medan hon tar hand om Kirins hund. Det leder till att Vanessa och Kirin kysser varann när Paddy kommer in på kliniken och ser dem.
 
Leyla berättar allt för Alicia om att hon träffar en man som tyvärr är upptagen men hon nämner inte vem det är. Sedan söker hon upp Jai på kontoret. De pratar om hur det ligger till och hon hoppas att det är värt att vänta på.
 
Megan blir orolig och söker upp Debbie för att få veta var Declan och Charity är. Givetvis vägrar Debbie att säga något så Megan skyndar sig till Home Farm för att fråga Nicola som också vägrar. Tillslut hittar Megan adressen i Declans dator.
 
Nicola ringer till Declan och får höra när han svamlande berättar att Charity försvunnit, att han inte hittar henne.
 
Noah är på puben hos Diane medan Debbie fått med sig Pete för att leta efter Charity. Noah hör när Leyla pratar med Priya om att Megan förgiftat vinet som han drack. Det gör att Noah sticker iväg från puben.
 
Megan får med sig Robbie och de åker till huset där Declan och hon tillbringat ledigheter när de var yngre.
 
Charity får panik och springer iväg till bilen men den startar inte. Declan som upptäcker henne följer efter och får ut henne ur bilen. Hon lyckas knäa honom så han ramlar ihop. Declan reser sig och han börjar jaga henne mot graven som han grävt...
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Har vi inte haft nog med våldsamma män som försöker mörda i HTG? Declean har varit en av mina favoriter, men jag får nog ändra mig. Stackars Noah, vilken lynnig mamma han har och ständigt nya förhållanden och blir bortlämnad hit och dit. Jag har varit trött på Marlon länge men nu har han blivit riktigt elak. Stackars Doug, jag gillar honom, hoppas han och Diane blir ett par, de passar ihop. Kan de inte bygga fler hus i Emmerdale så folk slipper flytta in och ut hos varandra hela tiden.

2015-10-14 @ 15:13:05
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag tror Pete försonas med Debbie, han verkar ju älska henne trots allt..

2015-10-14 @ 15:29:21
Postat av: Mammio

Frågan kavarstår, vem ska hinna fram i tid för att stoppa Declan och vem dör, jag förutsätter att Charity överlever.

2015-10-14 @ 16:17:29
Postat av: Anonym

Oj, vad våldsamt, men hur skall det gå mellan Charity/Declan????

Förhoppningsvis blir Diane och Dough ett par och Debbie och Pete försonas igen. Litet kärlek, tack!

2015-10-14 @ 16:18:28
Postat av: Niitta

Pete borde förlåta Debbie, hon är ju lika mycket offer för hänsynslösa Charity som alla andra. Det är lite överdrivet att alla är beredda att mörda, eller väldigt många iallafall, så fort de blir kränkta. Jag gissar att Megan kommer fram först och att Charity kommer att tro att hon är i maskopi med Declan.

2015-10-14 @ 16:36:21
Postat av: AnnaS

Marie: enl blogg.se är det bloggaren som väljer om det ska vara mobilanpassad sida eller inte. Nu kanske det är många som gillar den mobilanpassade sidan, men jag skulle föredra den vanliga, även på mobilen!

2015-10-15 @ 09:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0