En italiensk frisör som bara flyttar in

Inskrivet kl 21:21
 
Laurel och Marlon är ensamma hemma och ska gå upp till sovrummet för att mysa en snabbis innan han ska till jobbet. Precis då kommer Doug hem så de blir avbrutna. Marlon går till jobbet och Doug följer med honom en bit på vägen. När Dougs mobil, som ligger hemma, ringer så svarar Laurel i tron om att det är hennes mamma som ringer. Det visar sig vara Alberto.
 
Alicia fortsätter att försöka få reda på vem Leyla träffar men hon säger inget. Priya kommer dit och får veta att Leyla är kär men vill inte säga i vem. Leyla går därifrån för att inte behöva svara på fler frågor.
 
Megan vill följa med Jai till sjukhuset för att träffa Noah men han säger att det inte är någon bra idé.
 
Declan försöker övertala Charity att inte ringa polisen. Han tycker hon överreagerar. Charity ger sig inte utan ringer polisen i alla fall. Jai kommer dit men både Declan och Charity ber honom att gå. Jai vill ändå träffa Noah eftersom han bryr sig om honom men det bryr sig inte Charity om så Jai går därifrån.
Polisen kommer för att berätta att de hittat gift i vinet. Charity är snabb med att tala om att det är Megan som  förgiftar dem. Declan försöker tona ner hela händelsen men Charity är övertygad.
 
Priya pratar med Rakesh. När hon nämner att folk har hemligheter för henne, inte bara Rakesh angående hans jobb utan även Leyla hennes vän som är kär i någon så märker hon att Rakesh vet något om det. Tillslut berättar han allt om Jai och Leyla. Priya blir besviken över att ingen sagt något tidigare och att Rakesh använt det som utpressning för att Jai skulle komma till förlovningsfesten.
 
Adam försöker hitta en ersättare till gården ifall att han får fängelse. Han packar även sin väska och flyttar ut från Andys hus.
 
Polisen kommer och arresterar Megan för mordförsök på Noah. De förhör henne men hon har svårt att svara på frågorna. Hon erkänner dock att hon låg bakom vandaliseringen av lastbilarna. Efter en massa frågor inser hon att hon ligger illa till och kan åka dit för att ha förgiftat Noah.
 
Ross pratar med James om att åka till kusinen i USA trots allt. Han får pengarna om han lovar att komma tillbaka någon gång. Ross erkänner att det är jobbigt med alla minnen som finns av Donna i byn. Han går sedan till graven och lägger en ny solros på den. Han är på väg därifrån när han återvänder för att plocka ett kronblad från blomman. Bladet lägger han i sin plånbok. Sedan tar han en taxi iväg från byn.
 
Laurel konfronterar Doug om vem Alberto är. Det visar sig vara Hilarys frisör som nu flyttat in hos dem. Doug erkänner att de provseparerar. Marlon känner en oro över att Doug kommer att bli kvar där hos dem. Laurel kontrar med att påpeka att det var precis så med April. Hon säger direkt efter att hon inte menade det hon sa utan hon ville bara få honom att förstå.
 
Robbie möter Jai och frågar honom om Megan. Jai vet inte mer än att hon fortfarande sitter häktad. Robbie blir irriterad och anklagar Jai för att vara den som är skyldig. Det leder till att när Robbie kommer hem så är hans saker packade i säckar för han får inte bo kvar längre.
 
Priya konfronterar Jai angående Leyla men han har inte alls lust att prata. Han säger till henne att han faktiskt har annat att tänka på just nu bland annat att hans flickvän har förgiftat Noah.
 
Polisen kommer till Home Farm för att fråga ut Charity. Hon berättar hur rädd hon är för Megan som hotat att döda henne och att hon är ansvarig för missfallet. Declan hör allt hon säger. När polisen ska gå så försöker han få fram att Charity lever under hård stress just nu och att hon fått piller av läkaren.
 
Megan blir också förhörd fast på stationen. Hon talar om att hon blivit anklagad för Charitys missfall fast det egentligen var en abort, att hon sett Charitys gps. Hon påtalar att Charity faktiskt varit anklagad för att ha förgiftat sin första man. Polisen har svårt att tro henne så Megan börjar bli desperat. Hon reser sig upp för att gå men blir stoppad av att polisen tar tag i henne. Då ger hon polisen en örfil.
 
Declan planerar att Charity och han ska åka iväg på en minisemester så han frågar Nicola om hon kan ta hand om Home Farm så länge. Nicola svarar att hon inte kan lämna jobbet på fabriken hur som helst för att jobba på Home Farm i några få veckor. Det slutar med att hon får jobb på Home Farm så hon går till fabriken för att plocka ihop sina saker. Jai som haft en jobbig dag är irriterad på att Nicola kommer försent tillbaka efter lunchen. Han hotar med att hon är lätt att ersätta. Nicola bara fortsätter att packa ihop sakerna och hon väntar på att Jai ska säga upp henne men han gör inte det. Då säger hon själv upp sig och går därifrån.
 
Chairty får reda på vad Declan planerar men hon är inte beredd att lämna allt. Hon är rädd att någon ska förgifta Noah medan de är borta. Declan svarar att om Noah är hos Debbie så kan de vara säkra.
 
Debbie kommer för att hämta Noah. Hon försäkrar sin mamma att hon kommer att se efter honom väl. Declan säger åt Charity att sätta sig i bilen så länge. Under tiden passar han på att kasta en dunk med bekämpningsmedel, som han tar i med en trasa, i soporna.
 
 

Jag vet att det är många som har problem med att läsa nya kommentarer i mobilversionen men vet tyvärr inte vad man kan göra åt det. Det är svårt att få svar från blogg.se =(
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag har problem att läsa kommentarerna när jag går in på den här sidan med mobilen! Jag ser inte alla kommentarer och om jag skriver en ser jag inte den och inga efter den förrän nästa dag. Jag har ny smartphone och två olika webbläsare som jag provar med. Är det nån som har samma problem eller nån lösning på det?

Vad gäller Declan så börjar jag också tro att det är han som är skyldig till att Charity mår dåligt. Det är ju konstigt att Charity säger att när hon inte ätit nåt hemma på två dagar mår hon bra och så tror hon ändå att det är Megan som är skyldig. Megan är väl knappast där varje dag och grejar i köket!
Men varför slog Megan polisen? Inte bra! Och hon borde väl fatta att om polisen vill prata mer får man stanna tills dom är klara. Varför hade hon så bråttom helt plötsligt?

2015-10-12 @ 13:16:37
Postat av: Anette

Megan kanske kom på att det är Declan, Charity borde ju vara mer rädd för honom med hans bakgrund av hot döljande av nedgrävda kroppar, tutta eld på huset lögner ditsättande för mordbrand mm. Nej slut på detta snabbt nu tack,

2015-10-12 @ 13:26:14
Postat av: Anonym

Declan kanske dödar henne under deras resa :S fler som tror det?

2015-10-12 @ 14:07:24
Postat av: Catrin

Nu är jag definitivt säker på att det är Declan som ligger bakom förgiftningen och att Charity inte mår bra. Ja det skulle inte förvåna mig om han dödar henne på resan, nån baktanke har han ju iallafall.
Väldigt onödigt av Megan att slå polisen, underlättar ju inte hennes situation precis.

Åh vad jag inte tycker om Jai, så falsk! Nicola var ju för skön när hon kom in på kontoret och plockade ihop sina saker. Hon fick nog ett väldigt bra erbjudande av Declan.

Tycker faktiskt lite synd om Ross, han älskade verkligen Donna.

2015-10-12 @ 14:19:40
Postat av: Nina

Ja nu drar det ihop sig för Charity o Declan. Hur tusan kommer det att sluta?! Adam har verkligen gjort en helomvändning. Undrar hur länge det håller i sig...

2015-10-12 @ 14:47:02
Postat av: Nyfiken Kvinna

Men snälla Megan vad har det flugit i dig, slå karln på käften var väl inte så klokt gjort, men hon kanske bär på mycket aggression sen Declan misshandla henne.
Undra vad Declan har för lurt pågång, det syns i hans blick att han tänker på något grymt, konstigt att inte Charity misstänker honom, men hon är väl helt förvirrad och i chock änn för att förstå att Declan döljer sina motiv. Ska verkligen bli spännande att följa fortsättningen.

2015-10-12 @ 18:10:38
Postat av: Mammio

Nu vet vi att det var Declan som förgiftade Charity, han lade förpackningen med bekämpningsmedel i soporna. Han har säkert planerat ett mord på resan, nu kan man inte missa ett avsnitt!

2015-10-12 @ 19:36:17
Postat av: Jonas

Ja, Declan har nog tänkt att Charity ska råka ut för en "olycka" under resan.

2015-10-13 @ 08:02:00
Postat av: Jonas

Charity kommer säkert att klara sig dock, som den dumma uggleliknande människan alltid gör.

2015-10-13 @ 09:44:42
Postat av: Catrin

Haha, Jonas, "uggleliknande människan"... Du har så rätt, hon ser ju ut som en uggla med sina uppspärrade ögon.

2015-10-13 @ 10:36:08
Postat av: Jonas

Catrin: ja, det gör hon verkligen.

2015-10-13 @ 12:36:27
Postat av: Nyfiken Kvinna

Åh så tråkigt att Ross lämnar htg, sakna Donna när hon dog och nu kommer jag sakna Ross oxå, dom var så spännande att följa och det syntes att dom älskade varann, ja det är bara hoppas att det dyker upp lite nytt folk i serien som gör den underhållande och intressant..

2015-10-14 @ 14:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0