Första leksaken

Inskrivet kl 21:07
 
Megan oroar sig för Charity efter fallet men Charity försöker att inte prata om det och hon vill absolut inte säga något till Declan. Hon åker sedan till sjukhuset för att få sista tabletten. Sköterskan vill att hon stannar men Charity vägrar. Hon får veta att hon kommer att få ont och kramp om några timmar.
 
Kerry är så besviken på Dan att hon är på väg att dumpa honom. Dan blir orolig och när Bob säger att ett giftermål är nog enda sättet att behålla Kerry så ändrar sig Dan. Han söker upp henne på puben för att fria även om han inte har någon ring. Kerry som är så besviken säger ändå nej.
 
Simon, killen från kasinot, väntar på Finn/Declan på puben. Finn hör av sig och de ses utanför. Han skyller på ett jobbigt ex för att slippa gå in på puben. De bestämmer att de ska köpa hämtmat och se på film hos Simon istället.
 
Donna kommer hem till Ross men visar ganska klart att hon inte är intresserad av att ligga med honom. Hon vill ha hans hjälp med annat men kan inte säga vad förrän han sagt om han ställer upp och hjälper henne. Ross är givetvis osäker på varför hon vill ha hans hjälp så han kan inte svara på en gång. Han vill ha lite mer betänketid och Donna går med på det. När de ska ses så dyker han inte upp. Hon åker hem till honom och stormar in för att fråga varför. Ross förklarar att han inte litar på henne eftersom han tror att hon kommer att sätta dit honom.
 
David tillbringar all tid på sjukhuset med Amba och Priya. Jai påpekar för honom att han måste prata med Priya om att han inte är på väg tillbaka till henne. Han åker hem för att duscha för att sedan återvända. Alicia blir besviken men säger att det är självklart att han ska vara hos sin dotter.
 
Megan kommer hem till Charity med en nalle till barnet. Declan blir glad över barnets första leksak. Charity går upp och lägger sig för att vila för hon börjar få ont. När Megan gått så kommer Charity ner och säger att hon fått en blödning. Declan kör henne till sjukhuset. Han blir förbannad när de får vänta på att bli undersökta för att få reda på vad som hänt. En sköterska gör ett ultraljud och de inser att barnet är borta. Declan blir rasande över att sjukhuset inte gjort allt för att försöka se till att de inte förlorade barnet. Han blir förtvivlad och gråter över förlusten.
 
Finn träffar Victoria dagen efter han träffat Simon. Hon blir nyfiken på vem han messar med och tillslut får hon veta att han träffar någon. Hon vill träffa pojkvännen men när Finn försöker hitta på undanflykter så säger hon att han kan inte hålla honom gömd hela tiden.
 
Alla i byn är givetvis ledsna över Charitys missfall. Debbie får ett utbrott på Megan och skäller ut henne. Hon anser att det är Megans fel att Charity förlorat barnet.
 
Chas och Cain är inte allt för glada när de hör hur folk är ledsna. Hon vill att de berättar sanningen åtmistone för Debbie eftersom Megan annars får skulden. De är även oroliga för vad som händer om Declan får veta hur det ligger till.
 
Charity kommer hem och hon pratar med Debbie när Declan inte är i närheten. Debbie blir rasande när hon får höra att Declan inte ska få veta vad Megan gjort. Charity försvarar det med att han blivit så förkrossad på sjukhuet och han skulle må ännu sämre om han visste att hans syster var inblandad i missfallet. Hon säger att hon är rädd för vad Declan kan göra om han får veta sanningen
 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Ja frågan är vad Declan skulle göra mot Megan. Eller framför allt mot Charity om han får veta sanningen. Och det får han ju, för det är Emmerdale :)

2015-05-28 @ 23:14:42
Postat av: Linn

Jag tror att det står fel i textningen, som vanligt, och att Priyas baby heter Amber, inte Amba.

2015-05-29 @ 00:34:55
Postat av: Hannah

Linn: Såg att de textat det till Amber. Hon heter dock Amba. Det är bara översättaren som missar att 'a' i slutet av ett namn ofta uttalas som 'er' i UK

2015-05-29 @ 00:54:07
Postat av: Anonym

Linn: Ja, översättningen brukar inte bli den bästa, men Amba är flickans namn.

2015-05-29 @ 00:56:22
Postat av: Jonas

Det var även en fin översättningsmiss till. Donna (tror jag) sa till någon (Ross?) något liknande "Your pants are on fire", vilket översättaren direktöversatte till svenska. I själva verket betyder det "Du ljuger".

2015-05-29 @ 07:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0