Sjätte gången gillt

Inskrivet kl 23:23
 
Charity är beredd att lämna allt för Cain men när han envisas med att hon ska göra slut med Declan först blir hon misstänksam. Hon inser att han bara spelat ett spel så hon säger att hon också bara kollat hur långt han var beredd att gå. Hon tänker gifta sig med Declan oavsett vad Cain säger.
 
Debbie hör av sig till Pete men blir lite besviken när han inte kommer till puben. Precis när hon är på väg så dyker han upp. Han förklarar hur misshandeln gick till sedan sätter de sig och tar en öl ihop. De sitter och kysser varann när Ross dyker upp. Han kan inte låta bli att ge små pikar till Debbie så hon och Pete går hem till henne istället. Ross avslutar med att säga att de inte ska göra något han inte skulle ha gjort.
 
Robbie frågar Dan om han kan tänka sig att vara med på Declans svensexa. Dan vill inte men offrar sig tillslut. Även David är med när Declan super sig full på öl och Tequila. När Robbie ska leda Declan hem så möter de Cain ute på gatan. Declan blir genast rätt kaxig och skryter om att det är han som vunnit nu när han ska gifta sig med Charity. Cain har flera chanser att säga som det är men han gör inte det utan säger tillslut bara att Declan och Charity förtjänar varann.
 
Belle kommer hem till Dan där Sean återigen är för att plugga. Han vill gosa lite med henne men plötsligt inser hon vad som håller på att hända. Hon säger att hon vill inte förstöra hans liv genom att bli gravid. Belle är på väg hem men Sean vill att hon stannar så kan de titta på film, som vänner. Dan kommer hem och blir väldigt besviken på ungdomarna.
 
Priya kände att det fungerade rätt  bra att komma hem så hon planerar att åka hem även nästa dag. Jai som tait hand om henne söker upp David för att be honom att tänka på Priya som fortfarande verkar vara kär i David. Han ber David att göra klart för Priya om känslorna utan att såra henne allt för mycket.
 
James visar resultatet från DNA-testet för Moira. Hon vill inte alls erkänna att det kan stämma, James ger sig inte och tillslut säger hon att ett simpelt misstag för massa år sedan betyder inget. James är så bitter över att ha förlorat sin gård och fru säger att han ska se till att Moira får lida på samma sätt.
 
Adam kommer hem och märker direkt att något hänt. James går därifrån och Moira skyller på att James blivit upprörd och tycker att hon sviker John när hon gifter om sig. Det gör att när Adam träffar James så ber han honom att inte komma på bröllopet och framförallt låta Moira vara ifred för hon förtjänar lite lycka.
 
Cain kommer hem till Moira och berättar om att han träffat Charity. Han erkänner att han försökt få henne att tro att det kunde bli de två igen men att han aldrig rört henne.
 
Debbie bestämmer sig för att gå på Cains bröllop och inte Charitys. Hon påstår att det är Charitys sjätte gång eller nästan i alla fall. (Någon som kommer ihåg vilka? Cain, Tom King, Chris Tate, Michael (som flirtade med Debs) och?)
 
Cain frågar Zak om han vill bli bestman. Det vill han.
 
Declan och Charity ska ha sitt bröllop utomhus på Home Farms ägor. De väntar på vigselförrättaren som är sen. Declan har frågat om Robbie vill vara hans bestman,
 
Marlon fixar en cowgirl-dräkt till April. Arthur blir lite avundsjuk. Laurel märker det så Marlon svarar att han fixat något till de andra barnen också.
 
Ross upptäcker Donna på brölllopsmottagningen. Han börjar flirta med henne.
 
James dyker upp på gården för att prata med Moira. Hon vill att han håller sig lugn men han ber henne sluta ljuga, om hon inte gör det ska han säga sanningen.
 
Cain är otålig när Moira blir försenad. Han är på väg att hämta henne men Adam erbjuder sig att gå istället. När han ser sin mor så säger han att "pappa skulle ha gillat att se dig lycklig nu". Moira blir ledsen men Adam misstolkar hennes tårar och säger att han är glad att hon gifter sig med Cain för han är inte den värsta styvfadern som man kan tro.
 
Moira börjar prata med honom även om Adam är lite stressad och vill att hon skyndar sig. Hon säger att hon gjort ett misstag men Adam säger att inte se tillbaka utan fokusera på framtiden istället. Moira säger att han måste få reda på sanningen...

Kommentarer
Postat av: Stina

Bort med Tråk-James. Hur ska det gå, kan vi inte få uppleva ett bröllop i HTG som inte slutar i kaos eller katastrof?

2015-05-25 @ 15:51:20
Postat av: Jackson

Berättar Moira sanningen för Adam lär det bli just katastrof...... Tyckte att han var så gullig när han peppade henne inför bröllopet.

Vad fin Chas var i uppsatt hår! Däremot gillade jag inte Charitys frisyr,

2015-05-25 @ 16:30:39
Postat av: Hannah

Önskar också att bröllopet blir av. Tycker det är superkul när så många karaktärer samlas samtidigt. Karaktärer som man inte ser tillsammans så ofta.

Men hörni, jag måste fråga om Moira: Är det underförstått (eller kanske till och med sagt) att hon visste att James var pappa till Adam? Annars hade hon ju kunnat köra på att hon inte visste vem av dem, för att inte framstå så skyldig inför James.

2015-05-25 @ 20:07:17
Postat av: ELIZA

Hon visste...Och varför är det så viktigt för kaktus-James att veta exakt?..Adam tål ju inte honom...Ska bli spännande nu med bägge bröllopen...Och Alicia har en ängels tålamod, få se när hon säger ifrån, varför måste David ens nämna barnstolen...Och söt-Noah, när han frågade ,att det är väl sista gången Du gifter dej nu...Herregud, pojken är väl bara 11 år...

2015-05-25 @ 21:23:54
Postat av: AnnaS

Fattar inte heller vad det har för betydelse vem som är Adams biologiska far. Hans far är ju John i vilket fall. Och James borde ta och komma över en natt med Moira för 22 år sen! Herregud, väx upp nån gång!

2015-05-25 @ 22:23:01
Postat av: Jonas

Ett sådant falskt litet stycke hon är, Moira. Misstänker att Cain inte kommer att bli särskilt förtjust om/när han får reda på de goda nyheterna.

2015-05-26 @ 07:26:45
Postat av: Anonym

Eliza: Kaktus?

2015-05-26 @ 13:55:12
Postat av: ELIZA

Kolla under "Ett glas champagne "....

2015-05-26 @ 18:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0