Visitkort och kinamat

Inskrivet kl 22:42
 
Donna berättar allt för Rhona, om hur hon måste få Marlon till att älska April som en dotter helt villkorslöst utan att tycka synd om henne. Hon känner att hon måste hinna ordna allt för April innan det är försent. Rhona börjar gråta och vill att Donna tar hjälp och stöd av sina nära och kära men hon vägrar. Rhona ber Donna att åtminstone berätta för Marlon men det vill hon inte än. Donna vill inte bli "Donna som snart ska dö" för alla.
 
Val träffar Tiny och de dricker en del även om det är mitt på dagen. Eric står vid bardisken och lider av att se dem tillammans. Han är på väg att berätta allt för Tiny inne på herrtoan men ändrar sig i sista sekunden.
 
Marlon kommer hem till Rhona precis när Donna ska gå hem. Han frågar Donna om hon vill berätta vad som är fel men hon svarar att det inte är något. När Donna gått så ber Rhona Marlon om ursäkt för att hon trodde att Donna var kär i honom igen och att det var därför hon kom tillbaka. Hon säger att hon vet att det inte var därför så Marlon behöver inte vara orolig för det. Han berättar det sedan för Laurel som blir lättad över att han inte har känslor för Donna längre.
 
Bernice lyser upp när Andy kommer in på puben. Han ser rätt glad ut han också. Hon tackar honom för att han stöttat henne emot Nicola. Bernice berättar sedan för Nicola att hon ska gå en frisörskurs i stan.
 
Victoria hör när Dan och Bob diskuterar bröllop. Hon nämner det för Kerry som fixar Vics naglar. Kerry blir givetvis hoppfull och väntar sig att Dan kommer att fria så när han kommer hem med en överraskning blir hon besviken när hon inser att det bara är kinesisk hämtmat han tagit med sig.
 
Rhona träffar Donna och återigen försöker hon få Donna till att prata med Marlon. Donna vägrar fortfarande. Rhona säger att det blir svårt att inget säga till någon eftersom det är så jobbigt.
 
David har glömt att betala in bilförsäkringen men han vågar inte säga det till Alicia.
Även Ruby har problem med deras bil. Ashley tittar på den men kan inget göra. Hon ber även Dan att kolla men han har inte tid. Ruby blir besviken eftersom de behöver bilen för att kunna skjutsa barnen. Edna står en bit ifrån och hör dem.
 
Dan märker att Kerry är på dåligt humör så han vill gottgöra henne. Återigen kommer han hem med en present och en förväntansfull Kerry blir besviken när det visar sig vara visitkort i paketet. Det gör att Dan undviker att prata med henne. Kerry berättar för Ruby att hon kommer att få honom att gifta sig med henne oavsett vad han tycker just nu.
 
Rhona ser när Donna letar efter ett hus att bo i. Hon erbjuder då Donna att flytta hem till henne och Paddy eftersom de har ett extra rum och Leo skulle må bra av att träffa sin syster lite mer. Donna tackar för omtanken men vill helst ha något eget ställe att bo på.
 
En advokat söker upp Alicia på arbetet. Hon vill inte alls prata med honom så hon säger att hon inte har tid. Han är beredd att vänta men Alicia lyckas få honom att gå därifrån men han lovar att återkomma nästa dag. Alicia pratar med David om sin oro om vad advokaten kan vilja henne. Hon tror att det gäller stölden av bilen och då måste David erkänna att han inte betalat försäkringen. Alicia blir vansinnig och tror sedan att advokaten har kommit för att hon kört olagligt med en oförsäkrad bil.
 
Val har svårt att bestämma sig för om hon vill vara med Tiny eller inte. Tiny har bråttom att bli ensam med henne och tillslut hamnar de i ett rum på värdshuset. Han skyndar sig att klä av sig och lägga sig i sängen. Val är inte riktigt beredd så hon skyller på att hon ska hämta champagne på puben. Där möter hon Victoria som säger att att Val ska göra det hon känner är rätt och om hon vill kan hon få låna kondomer. Val blir förskräckt och tror att Vic vill ha tillbaka dem efteråt =)
 
Val återvänder till Tiny och nu är hon redo. De har sex och efteråt vill han röka en cigarett. Val talar om att det är rökfria rum men eftersom hon också vill röka så struntar hon i det. Hon säger åt honom att ta cigaretter ur hennes väska. Han upptäcker då ett kort med tidsbokning på kliniken. Han blir irriterad och frågar om hon lider av gonorré eller klamydia. Val förnekar givetvis men säger sen att det är HIV. Tiny blir rasande och skyndar sig att klä på sig. Val försöker få honom att stanna men han knuffar bara undan henne så hon ramlar i golvet. Han går och hon ligger kvar och gråter.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet någon om/när det blir sommaruppehåll?

2015-05-18 @ 16:20:24
Postat av: Anonym

Har inte kunnat kolla idag. Ingen möjlighet till att se på players heller 😣 ingen som kan recensera lite 😊

2015-05-18 @ 19:17:39
Postat av: anna

anonym:
jag mejlade o fick svar:

18 juni är det säsongsavslutning och serien återkommer i höst

Med vänlig hälsning anna

2015-05-19 @ 03:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0