Grodyngel eller andra yngel

Inlagt söndag 11/1 kl 11:23
 
 
Dom blir irriterad när han kommer in i sjuksalen och han ser David sitta där. Han ber David att gå så han får ensamtid med sin flickvän eftersom Alicia valt honom. Då pikar David Dom med att inte vara för säker på att hon gått vidare. Det gör att Dom brusar upp och tar tag i David och trycker upp honom mot väggen. Sköterskan kommer in och säger åt dem att lugna ned sig och att Dom borde gå därifrån. David blir givetivs kvar vid Alicias sida.
 
Paddy kommer hem efter att ha varit på någons bröllop. Han berömmer Marlon som är byns hjälte. Sedan berättar han att han tänker besöka Rhona för att prata med henne om framtiden för nu har han insett hur viktig hon är för honom.
 
Amy har bestämt sig för att börja plugga på universitetet, hotell- och turisminriktning, allt för att ha en bättre framtid att erbjuda Kyle. Hon är helt säker på att socialen tänker ge henne sonen tillbaka då.
 
Chas tycker det är jobbigt att återvända till puben. Hon träffar Jimmy och de går hem till honom för att prata. Han säger att hon måste gå dit och börja om för annars kommer Cameron att ha vunnit.
 
Priya kommer med rena kläder till David på sjukhuset. Han blir besvärad över att hon är så omtänksam så han går ut med henne i korridoren för att prata. David gör slut med henne för han älskar Alicia. Priya blir givetvis jätteledsen och vill först inte tro honom men sedan inser hon att det är över så hon går gråtandes därifrån.
David återvänder in till Alicia och pratar med henne om hur viktig hon är för både honom och Jacob.
 
Alicia vaknar till liv. David berättar vad som hänt och att han älskar henne. Alicia tvekar eftersom hon är rädd att bli sårad igen och att Jacob kommer att bll sårad om David lämnar dem ännu en gång. David lovar att denna gång är det för alltid för han är säker på sina känslor.
 
Charity kommer hem från semestern med Jai och hon är orolig för Debbie. När hon frågar ut dottern om vad som hänt så vill Debs inte prata om det. Strax efter dyker även Cain upp för att få reda på vad som hänt. Debbie är glad över omtanken men ber dem att inte fråga ut henne eftersom hon inte vill prata om det.
 
Paddy besöker Rhona på rehabkliniken. Hon blir orolig för vad han har att säga men blir lättad när hon inser att han inte vill skiljas.
 
Kerry och Dan är på kaféet och äter frukost. Hon berättar gladeligen högt och tydligt om att han äter ordentligt för att det är bra för han spermier. Ali och barnen sitter en bit därifrån och hör att Kerry berättar om Dans grodyngel som de ska få. Ali och Ruby blir något besvärade men kan inget göra. Sean säger inte så mycket medan Amelia frågar om de ska få en groda. Någon berättar sedan för henne och hon går runt och leker Ruby med gravidmage.
 
Dom möter Priya men hon säger inget till honom att David lämnat henne. David som är hos Alicia vill att hon ringer och berättar för Dom men hon vill säga det när han är där och det är rätt läge. De håller på och kysser varann så de märker inte att Dom kommit dit. Han ser dem genom fönstret så han lämnar tidningarna han har med sig till sköterskan och går därifrån.
 
Pearl kommer till kliniken och hon blir förvånad när Paddy inte är bröllopsklädd. Då får hon veta att det är inställt. Hon pratar med Paddy som berättar att han ska erkänna natten med Chas för Rhona när hon kommer hem. Precis då kommer Rhona in genom dörren. Paddy blir förvånad och något osäker på att det är så klokt att komma hem redan. Rhona talar om att hon har sin familj här och allt känns rätt  Även denna gång så låter Paddy bli att berätta om Chas. Han säger sedan till Marlon och Chas att han ska erkänna när Rhona mår bättre.
 
Cain är inte glad över att Moira ger upp och ska sälja gården. Han muttrar endel när det kommer folk på visningen. Adam säger att han är beredd att göra vad som helst för att få bo kvar och ha kvar jobbet.
 
Georgia, Rishi och Priya kommer till Home Farm för att prata om betalningen för det inställda bröllopet. Megan säger att de måste betala för allt medan Georgia protesterar. Priya får ett utbrott över deras bråk om pengar när det här skulle bli hennes lyckligaste dag. Hon ser bröllopstårtan och får ett utbrott och river ned den.
 
Gemma kastar ut Alicias saker från deras hem. Hon pratar med sin far och säger att han borde resa bort så han slipper tänka på den där häxan.
 
David möter Amy i byn. Hon är glad och berättar om sina studier för att få tillbaka Kyle. David säger att hon faktiskt adopterat bort sin son och därmed har hon ingen rätt till honom. Priya hör det och säger till David att han kan berätta allt han vet om adoptioner eftersom han verkar vara så insatt...
Amy blir besviken på att han inte tror på hennes chanser om hon har en utbildning.
 
Priya söker upp Alicia på sjukhuset. Hon är ledsen och bitter, i handen har hon brudgummen från bröllopstårtan och den kastar hon på sängen där Alicia ligger. Hon talar om för Alicia att hon tänker tala om för Jacob om vem som är hans riktiga mamma. Alicia får panik och ber henne låta bli. Priya struntar i det och går därifrån medan Alicia ligger kvar och gråter.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Är det bara jag som har livlig fantasi, eller råder det incestiösa undertoner mellan psykopat-Dom och hans dotter? Dagens avsnitt bjöd på dylika vibbar.

Håller ni förresten med om vad skådespelaren som spelar Cameron sa, att Cameron bara är ett offer för omständigheterna och "tvingades" att mörda?

Jag är lite kluven, då han antytt tidigare att han har mördat en person i Jersey.

För övrigt håller jag med bloggerskan om att serien var mysigare förr.

2015-01-09 @ 15:45:05
Postat av: jackson

Davids velande hit och dit är bara för mycket! Har aldrig förstått varför tjejerna står i kö för att få den fjanten på fall.

2015-01-09 @ 17:08:00
Postat av: Mikis

Måste tacka för denna blogg :) många gånger man "läst ikapp". Priya är ju förstås sårad men att dra in barn,,,så arg jag blev! (Ja jag vet, det är bara en tv-serie...) Har Alicia minsta förstånd nu så kontaktar hon David MEN det är ju allt som oftast som samtliga i serier tycker att det är bäst att vara tyst...

2015-01-09 @ 17:09:15
Postat av: Julia

Funderade lite som du Jonas. Tyckte det lät på dottern som att hon ville skingra Doms tankar för att han inte skulle göra något dumt. Tycker man känt av dåliga vibbar utav honom redan sedan start. De två kan gott lämna serien i mitt tycke, tycker inte de bidrar med något.

Nu är det alltså bestämt att Ali, Ruby och Dan ska skaffa barn? Känns som att de hoppade över en bit. Från att gå ifrån att Ruby säger att hon kan leva utan barn till att de sitter p Cafet och det är bestämt att de ska ha barn med Dan, Hm..

Hoppas på lite mer uppmuntrande och glada story´s i serien detta året.

2015-01-09 @ 23:06:53
Postat av: Mia

Har inte kunnat kolla o repriserna är ju borta...finns det resume' ngnstans? Denna bloggen är ju bra, men kan ej se handling för de senaste avsnitten. Nej kan tyvärr ej se tv 4 play :)

2015-01-10 @ 03:43:56
Postat av: Mia

Instämmer ang Cameron, man har ju alltid ett val, var väl ingen som tvingade honom att döda? David är ju upphov till att allt blev så fel, han är feg och har hanterat detta illa, håller med -vad ser de i honom? Och Alicia har inte heller varit så oskyldig, hon pressade sin syster väldigt hårt. Leila, syrran flyttade från byn. Hon är ju Jakes riktiga mamma! Instämmer, serien är inte så bra som den har varit...

2015-01-10 @ 03:49:06
Postat av: jackson

På något sett har Dom och Gemma känts litet mysko ända sedan de dök upp. Tycker inte direkt att de pasar in bland byborna. Vad förde dem egentligen till byn från allra första början?

2015-01-10 @ 09:41:46
Postat av: ELIZA

God fortsättning på Era egna liv och framförallt i serien!!! Säger som jag brukar... Ja, vad säger man? Hänt mycket nu...Håller med alla föregående talare,ang, Dom och dottern...Vad tillför dom serien? ...Ingenting...Men håller inte med Jonas, ang nå incest mellan dom... Tolkar inte in nåt sånt,bara att hon ville att han åker bort och vilar och glömmer vad som hänt...Men vi får se vad som händer ...Var så mycket som hände på puben när Psyko-Cameron var i farten där inne, så jag konstaterar bara att ...Skönt att han försvinner...Har inte gillat Debbie på länge, men hon var bra i alla scener och tycker liite synd om henne nu, hon har väldigt dåligt samvete för både det ene och andra...Laurel, varför blev hon sur för Marlons grej? I forntiden...vad har hon med det att göra?...Och Rhona som kom hem..!! Dääär blir det intressant!!! Dom sitter vid köksbordet och talar om, att vara ÄRLIGA.... Var det inte liksom läge för Paddy att berätta om Chas då...? Vojne,vojne...Nicola och Jimmy, lycka till...Ali och Ruby, jo, vart som överhoppat nåt..? OK, Dan ställer upp, bra...Och Ejjmi, vojne, där också, hur ska hon gå iland med att få sonen? Såvida inte tanten mormor inte orkar nå mer? ..Adopterat = adopterat...

2015-01-10 @ 22:51:46
Postat av: Julia

Misstolkade Jonas inlägg inser jag nu. Nej jag tror inte det skulle vara någon incest mellan Dom och Gemma!! Där emot som jag skrev att jag uppfattar det som att Dom kan vara en våldsam person och att Gemma försökte skingra hans tankar för att han inte skulle göra något dumt.

2015-01-11 @ 15:18:59
Postat av: Therese

Någon som vill förklara varför Alicia utger sig för att vara mamma till Jake? Har börjat kolla på serien igen efter ett långt uppehåll:-). Blev så glad när jag hittade denna bloggen!

2015-01-12 @ 18:53:59
Postat av: m

Jag undrar också det ang. Alicia och varför jacob inte vet om det?

2015-01-12 @ 21:24:51
Postat av: Viola

Jacobs biologiska mor heter Leyla, hon kunde inte ta hand om honom, minns inte varför, men Alicia har varit hans mamma under alla år, hon är egentligen moster till honom men han vet alltså inte sanningen. Leyla blev gravid med Alicias pojkvän/make, Justin.
Om nu Priya berättar sanningen för Jake så är hon verkligen grym, det är inte hennes sak att berätta det. Har svårt att tro det om henne.

2015-01-12 @ 21:53:44
Postat av: Linn

Jackson: Bara ett sent inlägg angående varför Dom och dottern kom till byn. Jag minns det som att dottern dök upp lite i bakgrunden liksom, som klasskompis till Belle Dingle och sedan fick hon en allt större roll. Till slut kom även hennes pappa Dom in i serien.

2015-01-12 @ 22:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0