Mannen med nio liv

 

Ska vi äntligen få ett slut på detta med Cameron nu? Jag hoppas det för just nu har lusten att se programmet inte varit speciellt stor hos mig...Än mindre blir lusten att skriva vad som hände eftersom jag knappt vet för jag tittar bara med ett halvt öga.

 

 Inlgat lör 10/1 kl 08:10

 

Debbie och Chas fortsätter att bråka och tjafsa med varann medan Cameron blir bara mer och mer övertygad om att han ska bara döda Chas eftersom han älskar Debbie. När de hör ljud från källaren får Debbie gå ner och kolla vad det är. Hon upptäcker Marlon och varnar honom för att Cameron är beväpnad. Debbie kommer upp från källaren och hon låtsas att hon inte sett Marlon så Cameron tror att han är död.

 

På sjukhuset sitter David med en sovande Jacob i knät, Dom och Priya.

De kan inget göra för Alicia hålls sövd fortfarande och tillståndet är mycket kritiskt. David skickar hem Priya med Jacob. Hon blir ledsen när han undviker att svara på varför han ska vara kvar.

 

Cain sitter på ett hotellrum i Frankrike och ser på nyheterna om vad som händer på puben i byn.

 

Chas börjar utmana Cameron för hon blir desperat. När Cameron hånflinar åt mordet på Gennie blir Chas förbannad. Cameron fortsätter att vara kaxig och säger att morden på Alex och Marlon är oturligt eftersom de bara råkat vara på fel plats vid fel tid. Precis då kommer Marlon smygandes bakom och slår en flaska i huvudet på Cameron som då rasar ihop.

 

Marlon får tag på geväret. Cameron vaknar till liv och han börjar utmana Marlon. Han tror inte Marlon vågar skjuta honom. Plötsligt brinner ett skott av.

Tjejerna smiter ned i källaren och försöker komma ut den vägen. Tyvärr så är översvämningen förstor och det blir svårt att ta sig fram. Chas fastnar i en hylla under vattnet så Debbie får hjälpa henne. Marlon kommer ned och de simmar runt för att hitta nyckeln till bakdörren. Cameron dyker upp igen.

 

Återigen blir det en fight på liv och död. Tillslut kommer Marlon loss och hinner ut. Laurel blir överlycklig. Strax efter kommer tjejerna. Cameron som försöker ta tag i en lampa får i sig massa elektricitet och dör (Eller?)

 

När Debbie hysteriskt kastar sig i Zaks famn så frågar hon var ”han” är. Zak svarar att han är där han hör hemma, i helvetet. (Pratar de om Cameron? Hur har Zak fått veta att Cameron är död? Jag hängde inte med där helt och hållet)

 

Jag missade visst att det var ett avsnitt till. Här kommer det.
 
Inlagt 10/1 kl 09:06
 
Dom kommer till sjukhuset och får höra att Alicias partner suttit hos henne hela natten. Han blir rasande på David och ber honom åka hem till sin fästmö. Dom känner att han behöver få vara ensam med sin flickvän men David åker inte hem utan sätter sig i väntrummet igen.
 
Priya börjar städa ur Davids affär som fått massa varor förstörda efter översvämningen. Georgia och Rishi kommer dit för att få Priya att ta det lugnt. Det går inte så bra och när de ber dottern att ringa David så vägrar hon. Georgia påpekar att David borde faktiskt vara med henne nu, inte hos Alicia. Priya försvarar honom men senare ringer hon i alla fall (om det nu var hon och inte Georgia som ringer från Priyas mobil) men David svarar inte.
 
Diane och Chas får bo hos Vanessa som precis flyttat in i Gennies hus.
 
Amy åker till stan för att träffa Kyle och Joanie. Joanie säger åt Amy att låta dem vara för efter samtal med socialen så visar det sig att Kyle ska vara hos sin mormor. Hon säger att Amy har ändå inget att erbjuda Kyle just nu.
 
Kerry älskar att höra om hur Dan räddat folket på puben även om han tycker att det inte var så speciellt. Hon är så glad så hon går med på att han får barn med Ruby. Ali och Ruby får reda på det och blir överlyckliga.
 
Marlons hjälteinsatser har hamnat på första sidan i tidningen. Det påminner honom om när han och Eii skulle råna en bookmaker för att få tillbaka pengar som de inte fått ut i vinst. Den gången råkade Marlon bli hjälte och rädda bookiens liv eftersom Eli nästan sköt honom. Marlon erkänner allt för Laurel som blir besviken och går därifrån. Hon kommer tillbaka och trots att Marlon tagit emot pengarna för att rädda den han precis skulle råna så kommer hon att låta det vara. Hon är besviken men älskar honom ändå.
 
Zak orkar inte prata om vad som hänt och han mår dåligt för att han varit en sådan fegis därinne. Han blir sur på Lisa som tjatar på honom om att han måste få ur sig allt.
 
Debbie mår dåligt och det enda hon tänker på är Cameron och allt det han sagt. Hon känner att hon borde ha dött där inne med honom för hon är en dålig människa som inte berättade för Chas om mordet på Carl när hon fick reda på det. Chas råder henne att vända allt det som hänt ryggen och gå vidare för det hade Cameron hatat.
Flera bybor ställer sig utanför puben för att se när båren med Camerons döda kropp förs ut därifrån.
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Ylva

Nu tror jag vi äntligen blivit av med Cameron. Alltid något!

2015-01-08 @ 21:54:34
Postat av: Malin

Ja! Lite för spännande igår. Satt som på nålar.

2015-01-09 @ 07:32:44
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Jonas

Det föreligger tyvärr en klar risk att psykopat-Dom kommer att mörda David. Han är inte alltför förtjust i Davids vakande.

2015-01-09 @ 13:26:05
Postat av: Astrantia

Ja, risken är väl att Dom tar över Camerons roll som byns galning...

2015-01-09 @ 13:40:55
Postat av: mia

Ingen resume' av vad som hänt? Svårt att följa nu när reprisen är borta. Vet att cameron är död..men mkt som händer ju...

2015-01-10 @ 03:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0