En bh i fickan

Inskrivet kl 23:38
 
Amy får papper från universitetet men hon river sönder dem innan hon läst eftersom hon inte är intresserad av att plugga längre när hon inte kan få vårdnaden om Kyle.
 
Puben ska nyöppna efter översvämningen. Alicia och Priya måste komma överens om hur de ska kunna jobba ihop utan att det blir allt för jobbigt. När det är dags för jobbet så sjukanmäler sig Priya eftersom hon inte mår så bra.
 
Gemma erkänner för sin far att det var hon som kastade stenen genom fönstret. Dom säger åt henne att det var fel och när han hör att Priya får skit för att David tror att det var hon som gjorde det ber han Gemma att erkänna.
 
Rodney frågar Eric om de har jobb åt honom på värdshuset men det har de inte. Han behöver tjäna extra pengar så han kan betala för allt Georgia vill köpa inför semestern. När Veronica ringer för hon vill ha hans/Hunters sällskap en kväll så tackar han ja först. Georgia blir besviken när hon tror att de inte ska ses så han lovar att säga återbud till det andra mötet.
 
Bernice verkar tycka om att göra Jimmy nöjd så när han är på hennes sida när det gäller Gabbys dåliga uppförande och hon säger att barn är barn så blir Nicola rätt irriterad. Nicola åker sedan ut på lastbilsjobb medan Bernice är hemma och servar Jimmy. Gabby som märker av stämningen hemma snor en av sin mammas bh:ar och lägger i Jimmys jackficka. När Nicola kommit hem så påpekar Gabby att Jimmy gillar hennes mamma mer än moster Nicola för det ser man på honom när han följer henne med blicken.
 
Sam och Rachel pratar ut och hon berättar om hur jobbigt det varit eftersom hon varit orolig för att Ali och Ruby skulle bli hemlösa om Jai börjar bråka. Då blir Sam irriterad och går iväg till fabriken för att prata med honom. När Sam hotar med att berätta så säger Jai att så många kommer bli drabbade av det och mest Rachel så det är nog bäst att hålla tyst. Rishi som hör allt säger sedan till Jai att vara försiktig eftersom Dingles är så många fler och de är vana att jävlas med folk.
 
Alicia och David pratar med Jacob om att hon faktiskt älskar honom som om han vore hennes egna barn. Jacob frågar då om inte David tycker det är jobbigt när han vet att hon inte kan få barn med honom. David svarar att han är nöjd med att ha Jakey där.
 
David pratar sedan med Rachel om saken när hon är i hans butik och hjälper till lite. Hon säger att det finns ju fler sätt att få barn på i dagens läge, se bara på hennes syster och Ruby. Priya som kommer in hör allt detta. David märker att hon hört allt och han ska be henne om ursäkt. Priya rusar ut och David efter. Han ber om ursäkt och hon säger att han måste tro att hon är ett monster som beter sig så illa hela tiden.
 
Charity kommer till Dingles gård för att erbjuda Sam ett jobb.
 
Amy sitter på kaféet med Victoria. När hon ser att en familj säger åt sitt barn så barnet inte ska kladda blir Amy irriterad och säger massa småpikar. Mamman hör det och säger åt henne att inte lägga sig i utan återkomma när hon får egna barn så hon vet hur det är. Amy blir upprörd och rusar ut gråtandes. Hon berättar för Andy att hon vill träffa Kyle så mycket hon kan även om hon inte får vårdnaden, för barnet ska inte växa upp utan att veta att hon älskar honom.
 
Gemma och Dom kommer in i butiken så hon kan be David och Alicia om ursäkt för stenkastningen. Hon verkar dock inte ångra sig helhjärtat.
 
Jimmy kommer in på puben och ska ta en öl. Han råkar få upp Bernnices bh. Precis då kommer Nicola in efter en körning och hon är inte alls glad. Jimmy gömmer bh:n och får bråttom hem, han skyller på att han ska göra sjukgymnasik i lugn och ro. Väl hemma ska han lägga undan bh:n men då kommer Bernice och ser vad han har i handen. Jimmy skyller på Bernice och hon tror att det är han som har en pervers läggning. Nicola kommer hem och undrar vad som händer. De ser skyldiga ut men säger att de bara bråkar lite, inget konstigt med det. Nicola verkar inte tro dem.
 
Georgia har ordnat med en träff med några från tennisklubben på puben. Rodney blir tvungen att lämna återbud till Veronica. När han går på toaletten så kommer Veronica till puben. Georigia och det andra paret blir förvånade men får veta att Veronicas dejt inte kommit. Rodney kommer ut och när Veronica ser honom blir hon förbannad och talar om att han utgett sig för att vara någon annan. Georgia förstår ingenting...
 
Jai kommer in på puben och ska be Sam om ursäkt för hoten tidigare. Han säger att han bara tänker på allas bästa och sedan lägger han en bunt pengar i Sams ficka. Sam blir förbannad så han kastar tillbaka pengarna och går därifrån.
 
Priya mår dåligt så hon går in på Kings kontor. Charity får då veta att Priya tror att hon är gravid. Hon råder Priya att kolla upp det innan hon bestämmer sig för hur hon ska göra. När Priya kommer hem så står David utanför huset och väntar. Han ska be om ursäkt eftersom han vet att det var Gemma som kastade stenen. Priya vill inte prata med honom så han tar tag i henne men då tappar hon sin handväska så ett graviditetstest åker ur. Givetvis ser David det.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag skrev inlägg under gårdagens avsnitt som handlade om dagens avsnitt. Misstag:( Sorry!

2015-01-20 @ 22:31:15
Postat av: SoP

Men kan ingen lobotomera Amy och slänga Gabby i nåt gruvhål?

2015-01-21 @ 02:09:31
Postat av: Jonas

Jag tror att detta är första gången i serien någonsin, men jag håller faktiskt med Nicola angående Gabby. Hon är ett ondskefullt barn, en Damien i vardande.

2015-01-21 @ 08:37:28
Postat av: TinaV

Amy är bara för mycket, fattar hon inte att om man adopterat bort ett barn så är det inte hennes längre. Hon är inte så mogen för sin ålder.
Just nu så tycker jag synd om Priya även om jag tycker att David och Alicia passar bättre ihop.

2015-01-21 @ 10:03:52
Postat av: Heléne

Har inte Gabby varit lite elak hela tiden? Tycker inte att hon har varit annat än tjurig, dum och elak sen hon var liten. En eloge till tjejen som spelar henne ;)

2015-01-21 @ 13:52:39
Postat av: Jackson

David är väl en riktig liten pottsork!!!!

2015-01-21 @ 16:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0