En galning mot en annan galning

Inskrivet torsdag 15/1 kl 20:28
 
Vanessa kollar till Ross sår och talar om att han behöver antibiotika. Moira frågar henne om hon kan fixa något åt honom. Vanessa tvekar men Moira lyckas övertala henne till att ändå göra ett försök till att få tag på medicinen.
 
Megan ordnar med ett bröllop som ska hållas på Home Farm. Hon hoppas på att Declan ändrar sig angående boende som brudparet har önskemål om. Declan är inte alls intresserad av att bedriva hotellverksamhet trots att om de inte betalar av en del på lånet senast fredag så kommer de att bli av med Home Farm. Han försöker nå Debbie för att få pengar för prästgården men hon svarar inte.
 
Victoria och Betty fortsätter att ordna med Alans begravning. Hans sista önskan var bland annat att Ashley ska förätta begravningen. De frågar Jude om han kan hjälpa Ashley att prata med biskopen. Jude svarar att biskopen redan sagt att det inte är så troligt att Ashley får börja som präst igen den närmaste tiden. När Victoria sedan försöker få Diane och Chas att hålla puben öppen efter begravningen så går inte det eftersom puben är långt ifrån färdigrenoverad. Det gör att Victora tar med sig Sandy och går till Home Farm för att prata med Declan och Megan. Declan vägrar att ställa upp gratis medan Megan tycker att de borde det. Declan vill ha 1000£ för att de ska få vara hos honom och då ingår inte mat.  Victoria säger nej men återkommer senare och betalar ur egen ficka.
 
Kerry fortsätter att utnyttja Alis nya vänlighet. Ali tar på sig skulden när Kerry råkat skicka iväg en last med godis fel. Jai blir inte alls glad och ger Ali en muntlig varning. Som tack från Kerry får Ali jobba över för Kerry vill sluta tidigare eftersom hon vill göra en kärleksmiddag till Dan, så de kan låtsas att de är på den semestern som inte blev av.
 
Cain ber James (han ser ut att platsa i HTG på 70-talet tycker jag), som bott på värdshuset, att börja bry sig om sin son så de kan åka hem tillsammans. James gör ett försök att prata med Ross men det går inte så bra. Ross vägrar att följa med sin far.
 
Laurel kommer till gården för att prata med Ashley om Gaby. Laurel är orolig eftersom Gaby vänder henne ryggen och säger att hon inte är hennes riktiga mamma. Moira kommer hem och blir stressad när hon ser Laurel där. Hon gör allt för att få ut Ashley i arbete så Laurel kan åka hem. Ross dunsar till på övervåningen men Moira bortförklarar det med att ett fönster är öppet. Laurel åker hem och Ashley åker iväg in till byn.
 
Ross märker att han inte är önskvärd på gården så han är på väg att ta fyrhjulingen och dra iväg när Adam lämnar den utanför ladan. Precis då kommer Laurel tillbaka för att hämta sin handväska som hon glömt. När Ross vänder sig om blir Laurel chockad och förfärad.  Hon börjar anklaga honom för det han gjort mot henne. Det tar inte lång tid innan Moira och Cain kommer ut. Ganska snabbt inser Laurel att Moira känner Ross och att de vetat om vad han gjort. Hon blir rasande och ska ringa polisen direkt. Moira lyckas ändå få Laurel att inte ringa.
 
Marlon blir förvånad när Laurel kommer hem efter att ha varit borta en längre tid än hon sagt att hon skulle vara. Han blir sedan förbannad när han hör vad som hänt. Han och Laurel åker iväg för att träffa Moira och prata med henne. De ses i byn och Cain som är med Moira lyckas övertala Laurel att inte ringa polisen (igen) utan låta honom ta hand om saken.
Laurel kan inte hålla tyst så hon berättar allt för Ashley som givetvis blir orolig.
 
Moira pratar med Ross och hon kräver att han ber Laurel om ursäkt för det han gjort mot henne. Plötsligt kommer Ashley, Marlon och Laurel till gården. De är alla förbannade på att Moira låter Ross bo där. Laurel är så förbannad och tror inte på Ross ursäkt. Hon kastar sig över honom och börjar slå på honom men just då kommer en polisbil in på gårdsplanen.
 
Det slutar med att Laurel och Ross förs bort till polisstationen. Det gör att Marlon inte har tid att laga maten till Alans begravning.
 
Ross blir förhörd men han nekar till att ha kapat Laurels bil. Det finns inga vittnen eller bevis så han blir frisläppt.
 
Polisen har sett när Laurel attackerat Ross på gården och när Laurel erkänner att hon hotat Ross med en sax i hans hem blir hon anhållen och häktad för olaga hot.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hon har aldrig framstått som smart, men nu är Laurel nästan overkligt dum.

2015-01-14 @ 17:30:46
Postat av: TinaV

Håller med dig Jonas, alla varnade ju henne för att detta kunde hända när hon själv begått ett brott.

2015-01-14 @ 19:38:38
Postat av: AnnaS

Kände en viss skadeglädje när Laurel åkte fast.

Jag tycker att dom gör buskis av Alans begravning. Det känns inte seriöst.

2015-01-15 @ 04:34:57
Postat av: MariaF

Jag tycker väl att de två nya karlarna är sådär... Får känslan av att James och Moira har haft något kuckeliku för sig för länge sedan, kanske anledningen till brytningen mellan James och John? Den där James står alltid väldigt nära dom han pratar med. Tycker ni inte det? Saknar John dock, tyckte han var fin!

Cain är definitivt en favorit och har alltid varit så!

Alltså Laurel... Nu får hon skärpa sig! Blev så irriterad igår på henne, man får påminna sig själv att det faktiskt bara är påhittat:)

2015-01-15 @ 10:16:12
Postat av: Anonym

Maria F: Ja, det verkar vara mycket tydligt att det har varit relation mellan dem eller önskan om relation i alla fall.

2015-01-15 @ 17:44:31
Postat av: Freja

Någon som kan berätta varför Alans dotter sitter i fängelse ? Vad som hänt mm. Var för liten för att minnas de avsnitten :)

2015-01-15 @ 22:40:26
Postat av: Mikis

Steph och hennes ex hade ihjäl hennes bror , dock blev bara hon dömd för det.

2015-01-15 @ 22:43:04
Postat av: Heléne

Förutom mordet Terence så höll Steph även Alan inlåst och drogad, hon ville sälja B & B:et och sticka med pengarna om jag inte missminner mig. På sätt och vis dödade hon ju också Shelley när de bråkade på färjan och Shelley föll överbord och Steph inte larmade. Elak kvinna det där, vill inte ha henne tillbaka!

2015-01-16 @ 14:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0