En liten grävskopa

Inskrivet söndag 8/2 kl 08:41
 
Jag ber om ursäkt för förseningen men jag har inte hunnit skriva förräns nu. Det kanske blir lite kortare än vanligt men jag såg avsnitten i fredags så minnet är inte det bästa.
 
Ashley och Harritet har börjat med sin insamling. De går runt i byn och frågar byborna om de vill skänka pengar till sjuka barn. Harriet är lite mer framåt än Ashley men ändå så verkar de gå bra för honom. När hon får höra att han fått in lite mer pengar än honom så stoppar hon in egan pengar i sin bössa i smyg så när Jude kommer för att kontrollera vem som samlat in mest så vinner hon. Ashley blir irriterad och anklagar henne för fusk.
 
Priya tackar Charity för att hon ställt upp under den jobbiga tiden. Charity blir givetvis glad men talar om att hon knappast är årets mamma eftersom Noah är förbannad på henne. Han har sagt att han hatar henne och inte Jai.
 
Robbie träffar Katie och han ber henne prata med Megan eftersom han tror att Declan slagit henne. Katie blir förvånad när han ber henne men han säger att han är desperat. När Robbie försöker prata med sin mamma så är hon övertygad om att det bara var en engångshändelse eftersom Declan är pressad just nu. Robbie berättar att hans fostermamma fick utstå samma sak och att det är inte något som bara händer en gång utan det kommer att komma fler.
 
Rhona som erkänt att hon inte kan ta medicinen får ny flytande medicin av doktorn.
 
Jai är barnvakt till Archie. Charity kommer hem för att hämta Noahs mattebok och prata med Jai blir rasande när hon hör att barnet är där. Hon talar om att hon vill skiljas.
 
Harriet beklagar sig över att hon sover så dåligt för madrassen hos Edna är så hård. Ashley erbjuder henne att ta hans säng. Det tackar hon inte nej till. Så när det är dags för anställningsintervju så har hon sovit väldigt gott medan Ashley inte är speciellt utsövd. De blir förvånade när de märker att de har tid för intervju samtidigt. Det visar sig att Jude inte ska vara med utan Edna, Pearl och Betty är de som ska ställa frågorna.
 
David vill vänta med att berätta för Jacob om att Priya är gravid. Alicia är orolig över hur sonen kommer att ta det eftersom han förra gången när de berättade om Leyla så rymde han. David försöker visa Jacob att de är en familj nu men Jacob har svårt att lita på de vuxna eftersom de ljugit för honom och David svek dem när han lämnade dem för Priya. När David säger att han älskar både Alicia och Jacob så tror pojken att de ska gifta sig igen och han blir glad. Både David och Alicia tittar på varann och de försöker att förklara att man kan leva ihop utan att gifta sig men då blir Jacob besviken.
 
Charity sitter på puben och super sig full. Noah söker upp Jai för att prata. När Noah frågar Jai om Archie är hans bror nu så kommer Charity precis och hör det. Hon blir rasande och skriker att det inte är så sedan tar hon med sig Noah därifrån.
Charity återvänder sedan till fabriken där Jai är och hon har fått tag på en grävskopa som hon använder för att krascha Jais BMW.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Den kvinnliga prästen kunde nog pigga upp byn lite! Men vad har Edna och dom andra tanterna med valet av präst att göra? Och Jude?

2015-02-05 @ 13:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0