Gangsterfest v/s divafest

Inskrivet kl 22:44
 
Declan vakar vid Megans sjuksäng. Han ber om ursäkt för allt han gjort henne. Jai kommer dit för att stötta sin vän. När även Charity kommer dit så går Jai därifrån. Charity försöker övertala Declan till att låta Sam få skulden för branden men han vägrar
 
Kerry känner att de måste få Brenda på bättre humör. Hon börjar planera en mindre fest där de ska klä ut sig till divor. Bob tror inte att Brenda har någon lust att delta men han ska försöka få henne till att vara med.
Samtidigt så berättar Bernice att de kommer att ha en fest med gangstertema på puben.
 
Cain talar om för Moira att de kommer inte att delta i byns festligheterpå nyårsafton för han har andra planer för henne men han vägrar att tala om vad. Moira berättar för Vanessa att hon misstänker att han tänker fria igen.
 
Priya har svårt att äta. Hon lägger allt som oftat ifrån sig maten. Pete lägger märke till henne och bjuder ut henne. Precis då kommer Kerry och talar om att Priya är gravid. Pete är inte lika intresserad av att träffa henne då.
 
Robbie kommer till sjukhuset med poliserna. De förhör Charity medan Robbie försöker få Declan till att erkänna branden. Declan säger inget och när han själv blivit förhörd så pratar han med Charity i enrum. Han går med på att låta Sam få skulden så länge han inte råkar illa ut. Chrity blir glad eftrsom då kommer Sam antagligen att sticka ifrån byn tllsammas med Rachel och hennes fåniga unge.
 
Declan och Charity låtsas vara kära i varann för att visa utåt i byn att de varit tillsammans när branden startade. Debbie är inte alls övertygad. När Declan får möjlighet så berättar han för polisen om övervakningskameran som finns i stallet.
 
Kerry har festen i Brendas ära. Alla är jättefina, Dan som Madonna, Harriet som Marilyn Monroe och Bob som Dame Edna bland annat. Brenda, utklädd till Elisabeth Taylor, blir glad men efter ett tag går hon ut för att titta på stjärnorna på himlen. Bob kommer ut och tröstar henne sedan kommer även Dan och Kerry. De fyra kramas och Brenda bestämmer sig för att fortsätta fira kvällen med de som faktiskt lever.
 
Megan vaknar till och ser Declan vid sängkanten. Han blir överlycklig och lovar att göra allt för henne.
 
Cain tar med sig en uppklädd Moira till värdshuset. Hon blir förvånad när hon ser att han bokat hela värdshuset och det är pyntat med tyg och blommor. Eric och Victoria serverar dem men går sedan iväg för att låta dem vara för sig själva Moira väntar på att Cain ska fria och när han inte gör det utan pratar om att de kan ha sex i alla rummen så skyller hon på att hon måste ringa Holly så hon går iväg. Efter en stund kommer Cain ut efter henne. Han inser direkt att hon är besviken och ganska snabbt förstår han att hon trodde han skulle fria. Cain talar om att han inte vågade det efter förra misslyckade försöket.
 
Gangsterfesten på puben är i full gång. Sam och Rachel vinner första priset som bästa gangster tjej och kille. Var de ens utklädda?
Charity och Declan kommer dit för att visa sin kärlek. Hon är överygad om att allt kommer att lösa sig bara Sam får skulden.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Riktigt fult av Charity att sätta dit Sam för att hämnas på Jai och se till att han förlorar kontakten med Archie. Långsökt också. Tycker Brenda var snygg som Liz Taylor. Håller Priya på att utveckla ätstörningar?

2015-02-26 @ 14:05:30
Postat av: Jonas

Ja, Priya har nog ätstörningar.

Declan måste ha förlorat hjärnan i branden. Att lämna över hårddisken till polisen var det dummaste han kunde göra. De kommer självklart att se att sekvenser saknas och sedan återskapa dem. Till och med jag skulle klara av att återskapa den förlorade informationen.

2015-02-26 @ 14:31:00
Postat av: Jackson

Nu är Charity verkligen värre än värst!

2015-02-26 @ 14:46:14
Postat av: TinaV

Som vanligt ska barnen offras för att föräldrarna är korkade, stackars Noah med en sådan mamma.

2015-02-26 @ 15:39:04
Postat av: Astrantia

Kul med maskeradfesterna! Nicola var ju riktigt tjusig i svart page. Jag undrade vem tusan Dan skulle föreställa och varför han hade strutar fram, tills Bob sa att han föreställde Madonna, då fattade jag och skrattade gott! (Det kanske hade framkommit tidigare men jag satt och läste samtidigt.) Åh, jag önskar att det fanns ännu mer sådan humor och vardagliga situationer i HTG. De är väldigt samspelta Dan och Bob tycker jag.

2015-02-26 @ 19:13:41
Postat av: Annika

Polisens tekniska förmåga har inte varit vass förut, varför nu? Tycker Charity är vidrig som offrar Sam! Det svänger verkligen med familjelojaliteten...!
Tycker James o hans söner fortfarande verkar ha kraxande olyckskorpar flaxande omkring sig...bådar inte gott!!

2015-02-26 @ 23:16:00
Postat av: Stina

Håller med, det måste vara lätt att se att någonhar raderat vissa bitar. Charity gör detta bara för att Jai inte skall få träffa sin son, men hur kan hon vara så säker på att Sam och Rachel flyr från gården. Synd att Declean fortsätter med att trassla in sig ännu mer och tillsammans Charity det kan bara sluta illa. Rachel har blivit väldigt gnällig och krävande. Sam är ju en snäll och sympatisk person, men kanske inte så klyftig, ibland undrar jag om inte Rachel är på ungefär samma nivå alltså inte alltför smart. Förstår att HTG har förändrats, jag har bara sett de sista 5-6 åren. Men det krävs ju trassel och problem för att serien skall kunna fortsätta annars blir det för tråkigt, men visst kan det ibland kännas som det händer lite för många tragiska saker, speciellt när det händer personer man tycker om

2015-02-27 @ 09:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0