Skyll på nån annan

Inskrivet kl 23:07
 
Trista avsnitt idag, jag orkar inte med mer elände...
 
Leyla berättar för Jacob om hur det var när hon lämnade honom som baby. Han svarar att han har den bästa mamman redan och att den bästa julklappen var att mamma och David gifte sig. Leyla åker iväg igen men Alicia hinner i alla fall tala om att hon är välkommen tillbaka när Jacob fått perspektiv på allt.
 
Declan och Charity åker tillbaka till Home Farm. Brandmännen försöker släcka branden och de går in i huset. När en av brandmännen blir skadad så går de ut igen men de har sett att det finns någon där inne. Declan får panik och vill gå in för att rädda Megan men han stoppas av polisen. Sam kommer också dit för han plågas av skuldkänslor för att det kan vara hans fel att det brinner.
 
Robbie sover ruset av sig på puben. Gabby passa på att måla mustasch på honom.
 
Brenda saknar Gennie och går till kyrkogården. Kerry kommer dit med två glas och en flaska champagne så de kan skåla med Gennie.
 
Vanessa och James kommer väldigt bra överens på puben. De åker hem till gården där Moira och Cain är. Vanessa berättar för Moira att det inte blir något mellan henne och James eftersom han inte kommit över en gammal kärlek. När Moira försöker ta reda på vem det är så berättar inte James det. Cain fortsätter att hålla ett öga på James som alltid är nära Moira.
 
Declan går in i det brinnande huset och lyckas få ut Megan. De kommer iväg till sjukhuset. I väntan på att Megan ska vakna så vill polisen prata med honom. Charity stoppar dem för tillfället och det märker Robbie. Han ser Charitys lättnad när hon får höra att övervakningskamerorna har förstörts i branden. När han frågar dem om vad som hänt så märker han att de ljuger.
 
Sam har dåligt samvete men lyckas ändå hålla masken när polisen frågar honom om vad han gjort.
 
Megan ligger i koma och läget är allvarligt.
 
Declan berättar för Charity om att det finns en extra övervakningsdator i stallet. Hon åker till Home Farm för att hämta disken ifrån den datorn. Hon berättar sedan för Declan att de måste hålla sig till hennes historia så han kan få ut försäkringpengarna. Charity talar om att hon sett Sam gå in på Home Farm på ena övervakningsfilmen.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hur kan Declan tror att han ska få behålla försäkringspengarna? Om de vill konfiskera huset kommer de väl att ta pengarna i stället? Att dum-Charity inte begriper detta förstår jag, men Declan brukar vara smart.

Hur kunde Declan hinna före brandmännen? De hade ju utrustning och instrument.

Leyla och Alicia har väldigt olika näsor och hår för att vara systrar.

2015-02-25 @ 16:24:00
Postat av: Astrantia

Precis, mycket märkligt att Declan hann före brandmännen, och lika märkligt att han inte blev värre skadad av att sitta i huset omringad av rök och eld. Men så kan det visst gå till i låtsasvärldar :-)
Stackars, stackars Sam om han tror han startade elden. Allt för att den där dumma (ursäkta, men jag måste få ur mig det) och blåsta Rachel tyckte det var OK att bara klampa in och sno andras julklappar. :-/

2015-02-25 @ 18:39:48
Postat av: AnnaS

Brandmännen verkar lika inkompetenta som polisen!

Jag tänkte också på det, att Declans försäkringspengar måste väl gå till att betala skulderna. Vad säger Charity om det?! Speciellt om hon satt dit Sam och sen inte får nånting!

2015-02-25 @ 19:08:52
Postat av: Anonym

Det brukar liksom vara policy att skydda familjen/släkten hos familjen Dingle. Det spelar ingen roll vad de har gjort eftersom de inte sätter dit familjemedlemmar i alla fall. Nu verkar det som att det är helt okej för Charity när hon tror att hon kommer att tjäna pengar.

2015-02-25 @ 19:51:32
Postat av: lillasuss

MEN!!! Såg inte avsnittet idag : vad hände med Megan?? Tycker oxå Rachel är krokad gnällig brud.... stackars Sam han är så godtrogen...

2015-02-25 @ 22:27:04
Postat av: Nina

Men varken Charity eller Declan ver väl att banken har återtagit huset?!

2015-02-26 @ 05:58:22
Postat av: TinaV

Håller faktiskt med dig Marie, jag tittar på programmet men surfar på plattan samtidigt för att sila det tråkiga.

2015-02-26 @ 09:03:00
Postat av: Jonas

Nina: Megster har talat om det för Declan och om jag inte missminner mig berättade Declan det för Charity.

2015-02-26 @ 09:43:24
Postat av: annis

hej! jag som har följt serien i 35 år(!) har slutat, charmen är borta,nu är den som vilken hårdkokt serie som helst. har försökt m coronation street men nää,den känns billig! men jag går in här ibland o läser-så tack Marie

2015-02-26 @ 22:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0