Syskonkärlek, eller inte

Inskrivet kl 22:50
 
David blir förstummad när han ser Leyla. Det visar sig att det är Jacob som messat henne för att tala om att han vet att hon är hans riktiga mamma. Hon är förbannad för att inte Alicia väntat med att tala om det tills hon kan vara med och när hon ändå sagt det så kunde hon talat om det för Leyla som då inte behövt hålla sig undan. Val kommer in och blir lika förvånad hon. Leyla vet inte att David och Alicia ska gifta sig strax men Val lyckas få henne att tro att de är på samma sida. David och Eric går iväg till kyrkan medan Val lugnar ner Leyla. De ska skåla i konjak men Val får svårt att ta flaskan i skafferiet så Leyla får hjälpa henne. Val stänger in Leyla i skafferiet och går iväg till kyrkan. Väl i kyrkan går ceremonin utan problem, förutom att Alicia gifter sig i mysdräkten.
 
Megan kommer hem till Home Farm men när hon inte ser Declan beger hon sig ut för att leta efter honom.
 
Sam får dåligt samvete över paketen de tagit från Declan. Han har precis varit på puben och sett hur dåligt Declan mår. Sam övertalar Rachel om att de borde ge tillbaka allt. De slår in paketen i sina papper igen och Sam åker till Home Farm för att lägga tillbaka dem. Han snubblar på granen och den välter in i brasan . Sam släcker de flagor han ser på mattan.
 
Arthur får ett stort paket. I den ligger det en kattunge så han blir överlycklig. Det visar sig att det var den hemliga önsningen. Arthur är övertygad om att tomten ordnat allt. De andra är mycket förvånade över önskningen.
 
Charity ser Jai på puben och hon börjar genast flirta med Declan. Declan och Charity åker hem till honom men väl där är hon inte intresserad. Han inser att hon bara flirtade för att göra Jai svartsjuk. Charity lämnar Declan eftersom hon inte har lust att vara med honom.
 
Sam ringer efter Rachel som möter honom ute i skogen. De går till en ruin där Sam ställt upp massa ljus i form av ett hjärta. I hjärtat ligger en smällkaramell. Han ger den till Rachel och de drar itu den, inne i karamellen ligger en plastring och då friar Sam till henne och hon svarar ja. De åker sedan tillbaka till Dingles för att berätta den goda nyheten.
 
Bröllopssällkapet ska hem till Pollards först så Val kan flytta på Leyla men eftersom det inte finns så mycket vin hemma hos dem så går alla till värdshuset igen. Alicia märker att någon är i skafferiet och tillslut får Leyla komma ut. När Alicia får reda på att David visste om att Leyla kommit och att Jacob messat henne blir hon irriterad. Leyla fortsätter att vara kaxig och säger att Alicia måste visst ta allt som är hennes, så som sonen och sedan mannen. Alicia ger Leyal en örfil men precis då kommer Jacob in och ser dem. Han blir besviken och går därifrån på en gång.
 
Charity ångrar sig och återvänder till Home Farm. Declan som återigen blivit besviken tar en dunk bensin som han börjar hälla ut. Charity försöker stoppa honom men han lyssnar inte. Declan tänder elden och vägrar att gå därifrån. Charity bönar och ber och tillslut går han med på att följa med ut men precis i dörröppningen knuffar han ut henne och sedan låser han dörren. Hon står utanför och ropar på att han ska sluta och tjura och komma ut istället. Declan sätter sig i fåtöljen och lyssnar på jullåtar på radion medan det brinner för fullt runt honom. Precis när Charity bestämt sig för att slå sig in för att rädda honom kommer han ut. De sätter sig i bilen och åker iväg en liten bit. När Charity får höra att Declan har en försäkring på flera miljoner på huset så ser hon till att han följer med hem till henne. Där börjar hon ordna så det ska se ut som om de suttit där hela kvällen.
 
Megan kommer till Home Farm och ser branden. Hon blir orolig för att Declan ska vara där så hon går in för att rädda honom. Megan ropar efter sin bror och när hon inte hittar honom går hon längre och längre in. Plötsligt rasar en takbjälke och Megan blir liggandes på golvet.
 
 
Det är blogg.se som ändrat att alla bloggar ska vara lättillgängliga i mobilen, därför ser bloggen annorlunda ut när man kollar i mobilen. Nu kan man tydligen även trycka på "gilla" i mobilversionen, om man känner för det ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Oj vad här såg annorlunda ut!!

Är det bara min iPhone som gjort det annorlunda eller bloggen totalt ny??
Blev så överraskad att jag nästan glömde bort vad jag gjorde här :-D
Declan din patetiska människa, nu har du drivit din syster in i döden. O Charity det lilla våpet går direkt in i bedrägerirollen, en roll hon verkar ha svårt att släppa!
Strongt av Alicia att fullfölja bröllopet trots ingen klänning. Hon är visserligen snygg i allt, även i hennes ofta smaklösa utstyrslar :-)
Undrar nu hur denna intrig går!?
Pinsam hon kan vara Kerry!! Glufsa i sig som en herrelös hund...inte kan hon ha det så torftigt!

2015-02-24 @ 13:49:00
Postat av: AnnaS

Jag hoppas verkligen att historien med branden inte blir så förutsägbar som den skulle kunna bli, alltså att Sam tar på sig skulden och hamnar i fängelse. Men mer fantasi än så har väl manusförfattarna.
Undrar förresten hur dom spelar in en sån där grej. Dom eldade väl inte upp huset på riktigt?

Jag tyckte Val var rolig när hon låste in Leyla! Vad har Leyla för anledning att vara arg? Jag har glömt varför hon stack.

2015-02-24 @ 13:56:20
Postat av: AnnaS

Bloggen ser annorlunda ut när jag använder mobilen, på datorn ser den ut som vanligt.

2015-02-24 @ 14:00:04
Postat av: Anonym

Nu tror Sam att han är skyldig.

2015-02-24 @ 17:24:31
Postat av: ELIZA

Manus författarna måste läst att jag klagade på dålig serie just nu...Hände ju massor nu!!...Ha ha , tänk vad hjälpsam och påhittig Charity blev när hon fick veta att huset var försäkrat för miljoner...!!! Den kvinnan alltså...Har tidigare skrivit och varit förvånad över dom (icke) insatserna poliserna gör och har gjort tidigare i serien...Så har väl inga större förhoppningar att varken dom eller brandkåren kan luska ut att det är tänt på...Och hittar absolut inte bensin dunken som måste vara kvar där inne...Well, den som lever får se... Blev jätte förvånad när Leyla dök upp!!!! Shit, hur ska det nu gå...Och förstår att pojken skakade på huvudet när han såg smällen....Inte bra...Och förresten, har inte Alicia ögonen på sej, hon har ju suttit inne för samma sak tidigare...Skulle ju bara fattas att Leyla anmäler henne....Måste kalla in Barnaby.. Huuur och vem kom på att Laurels son önskade sej en kattunge???? Dom såg ju verkligen förvånade ut!!!...Skrattade när jag läste om hur Kerry GLUFSADE i sej!! Ha ha ha ha .....Helt rätt, t o m mat kvar i mungiporna....Dom var inte ens bjudna...Och nej, jag tror inte dom eldade upp huset på riktigt, när han satt i fåtöljen så var det en annan bild kvalite´på elden bakom honom...Säkert pålagt där efteråt...Och måtte nu inte Sam gå omkring och säga att han var där...

2015-02-24 @ 19:01:15
Postat av: Anette

Skönt att ha fel, nu är David gift och borde inte ändra sig igen..Stackars Jacob Alicia fick ju ett års fängelse för senaste örfilen..inte bra detta.
Declan och Charity ja dom blir väl kvar i serien då kan man hoppas. Kändes som dom var på väg ut.
Klart att Sam tar på sig skulden fast jag tror inte Megan kommer att dö(hoppas inte iaf)
Det betalas säker ut pengar på försäkringen.
Rachel kanske lugnar sig nu när hon ska få gifta sig.

2015-02-24 @ 20:38:59
Postat av: AnnaS

Hoppas hoppas hoppas att Rachel och Sam får gifta sig och vara lyckliga! Fast det är väl att hoppas för mycket. Finns det några lyckliga par ibyn?

2015-02-24 @ 21:22:04
Postat av: Jonas

Bob och Brenda är väl lyckliga, med undantag av hennes cancer. Själva förhållandet är väl ändå lyckligt.

2015-02-25 @ 08:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0