Jul, jul STRÅLANDE jul...

Inskrivet kl 23:15
 
Robbie försöker konfrontera Declan men Megan lägger sig i och låter inte sonen göra något
 
I byn går ryktet om vad som hänt på Home Farm. Alla verkar lika förvånade.
 
Adam och Ross tjafsar som vanligt med varann på morgonen. Moira blir trött på bråket så hon säger åt Ross att jobba i verkstan idag istället. Han går dit men Debbie vill inte ha honom där, tills Dan kommer och talar om att han inte kan jobba ettersom han är skadad.
 
Moira kommer till puben med hamburgare men egentligen vill hon bli vän med Diane igen. De båda damerna blir sams.
 
Kery och Val fortsätter med sitt julbelysningskrig. När Val ser allt Kerry köpt så berättar hon att tidningen kommer dit för att göra ett reportage om deras dekorationer. Kerry blir irriterad och bestämmer sig för att de ska ha en 6 meter hög gran utanför huset. Dock får de problem när granen ska resas. David hjälper dem men det är inte lätt.
 
Nicola kommer till Home Farm för att hämta ut pengar för arbetet med kasinokvällen. Declan muttrar först men ger henne sedan pengar. Hon skäller ut honom och även Megan som kommer in på kontoret.
 
Ross berömmer Adam till att ha fångat Katie igen men att efter gårdagen när hon stack med två andra män inte var till Adams favör. Han utmanar Adam till att försöka med Katie ännu en gång. Adam börjar prata med henne och det slutar med att de åker till gården och dricker en del vin även om de egentligen borde jobba. Adam berömmer henne och tillslut har de sex på soffan. När de är klara ligger de och småpratar. Ross kommer hem och han gratulerar Adam till vinsten. Katie får höra att det var en vadslagning mellan Ross och Adam så hon blir rasande, hon samlar ihop sina kläder och går iväg för att klä på sig.
 
Megan söker upp Zak som sagt att han alltid finns där för henne eftersom hon varit en bra vän när han mådde dåligt. De sitter hemma hos Dingles och Zak säger att han hört alla rykten och om de är sanna måste hon tänka på sig själv, hon måste bort från Home Farm och Declan.
 
Georgia anlitar en personlig tränare till Rishi men eftersom killen är ung så kanske han kan hjäpa Priya också. Priya är först inte intresserad av att träffa tränaren men när de står vid bilen och David går förbi så måste hon skratta väldigt högtljutt. Tränaren blir förånad över hennes ändrade stil men de bestämmer sig för att träffas.
 
Megan träffar Gil på kaféet. Hon tackar ja till hans erbjudande om att jobba för honom istället. När hon berättar det för Declan blir han besviken. För att få Megan att stanna erbjuder Declan henne högre lön. Megan talar om att det inte är pengarna utan att hon bara gör allt fel så han får lida så hon måste flytta. Robbie vill flytta med henne men hon ber honom att stanna hos Declan för att hålla ett öga på honom.
 
Jai är på fabriken och han passar Archie medan Rachel är i stan och handlar födelsedagspresent till sonen. Charity sitter på puben och väntar på Jai. När han inte dyker upp går hon till fabriken. Hon förstår på en gång att han varit barnvak men inte låtit henne vara med.
 
Rahel planerar ettårskalaset. Diane erbjuder dem att att vara på puben men det blir ändå lite för dyrt för Rachel. Debbie som hör det råder henne att fråga Jai om han kan betala en del av kalaset. Rachel söker upp Jai för att be honom om pengar men Charity som hör det erbjuder Rachel att vara hemma  hos dem istället för på puben.
 
Kalaset börjar planeras när de sitter på puben. Debbie märker att något är fel med Charity så när Charity säger att hon måste till kontoret så följer Debbie efter.
 
Jimmy kommer in och berömmer Charity för att hon är så storsint och låter Archie vara en del av deras famij. När Jimmy gått så får Debbie Charity att släppa loss på alla känsor. Det visar sig att Charity inte alls tycker det är speciellt kul att acceptera Archie som en del i familjen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Katie måste ha gjort Declan sinnesjuk. Han verkar ju inte ens inse att han har gjort (väldigt) fel. Ej heller verkar han ångra slagen. Megan gör helt rätt som lämnar.

2015-02-13 @ 16:15:17
Postat av: Annika

Snarare har Declan gjort sig själv sinnessjuk, han har väl knappast någonsin varit stabil..! Bra att Megan bestämde sig för att flytta. Undra bara hur det ska gå för lille Robbie nu, ensam med Declan.
Ganska händelselösa avsnitt idag annars tycker jag. Förstår inte riktigt varför Charity måste gå till ytterligheter hela tiden! Ok om hon vill lappa ihop sitt äktenskap men hon behöver ju inte bli bonusmamma all in! Även Jai säger ju det!
Kerry o Val är som barnungar, tävla om julbelysning hallå!!
Ett riktigt mellanmjölksavsnitt... :-/
Trevlig helg!!

2015-02-13 @ 22:08:36
Postat av: Annika

Det funkade förresten att gå in via vänsterspalten, tack för tipset!! :-)

2015-02-13 @ 22:09:29
Postat av: ELIZA

Katie gjort Declan sinnessjuk... Lille Robbie... Antingen är Ni ironiska eller så tittar vi inte på samma serie...

2015-02-14 @ 00:41:37
Postat av: Marie

Älskar HtG blogg!
Du gör ett strålande jobb!!

2015-02-14 @ 09:18:57
Postat av: AnnaS

Eliza: Du är så rolig! (Obs! Ej ironi!)

Hoppas Megan verkligen stannar borta nu, folk har ju en förmåga att komma tillbaka. Inte för att jag vill bli av med henne, men det är plågsamt att se henne få stryk av sin bror och sen försvara honom!

2015-02-14 @ 10:53:56
Postat av: Catrin

Håller med AnnaS,du är rolig du Eliza :) Jag gillar verkligen dina kommentarer, oftast håller jag med dig också :)

För min del hade Robbie också fått försvinna, han är ju som ett irriterande myggbett, bara i vägen!

Blir så trött på det här med Charity och Jai..och Debbie som ena stunden tycker att dom ska vara ihop och andra stunden inte!

2015-02-14 @ 13:06:49
Postat av: Mammi

Snälla, ta bort Robbie ur serien, jag har varit trött på honom sen första stund. Det är väldigt lustigt hur folk byter personlighet och blir extrema på ett eller annat vis. Så nu har vi haft 3 st till synes normala män som blivit helt skogstokiga det senaste året-Ashton, Cameron & Declan, eller har jag glömt någon?

2015-02-14 @ 15:19:27
Postat av: Ylva

Tycker det är jättekonstigt hur dom har förändrat Declans karaktär på bara några avsnitt. Jag tyckte inte att han var ngt charmtroll förut men ändå...

2015-02-14 @ 15:59:55
Postat av: AnnaS

Jag har för mig att Declan var en trevlig kille när han kom till byn, som brydde sig om andra. Nu tänker han ju bara på pengar. Man kan ju förstå att han är desperat nu, men han har inte varit speciellt mysig på länge nu.

2015-02-14 @ 18:53:26
Postat av: Annika

Haha, "lille Robbie" - definitivt ironi. Blir gladeligen av med honom! Kliande myggbett var bra beskrivet! :-D

2015-02-18 @ 19:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0