Pengar löser det mesta

Inskrivet kl 13:11
 
Nicola säger till Jimmy att flytta kontoret från hemmet. Han vill inte bråka med Charity men Nicola står på sig. Charity kommer till huset med Rakesh för att gå igenom allt inför rättegången. Han är orolig för att hon inte kommer att komma undan. Charity säger sedan till Jimmy att de måste ha lastbilarna hos honom, att han får prata med Nicola om saken.
 
Robert lyckas övertala Chrissie att ändra sig angående vittnesmålet mot Ross. Hon talar om för sin far att hon misstagit sig. Lawrence blir upprörd och måste ordna upp allt han ställt till det med för Bartons.
 
Adam lyckas hitta ett slakteri långt ifrån de vanliga de brukar anlita. James blir irriterad över att de blir behandlade på detta sätt så han och Moira går till Home Farm för att prata med Lawrence. De får en ursäkt och ett erkännande att Chrissie hade fel angående Ross. Lawrence vill hjälpa dem och erbjuder en rätt hög ersättning för skadan som skett. Moira är på väg att tacka ja medan James protesterar. Han accepterar inte deras ursäkt för han vill gå vidare med saken.
 
Lawrence kommer hem till Ross och ger honom pengar som ersättning för det som hänt. Ross tar emot pengarna gladeligen. Moira söker sedan upp Lawrence för att även hon acceptera erbjudandet. James blir inte glad när han hör detta men Moira tycker att det kan annars bara bli värre och hon vill inte riskera hela gårdens framtid.
 
Nicola blir rasande när hon upptäcker att Charity inte har flyttat ut kontoret ur huset. När hon råkar nämna att hon är gravid så ger Charity upp, hon tänker inte bråka med en gravid kvinna. Charity lyckas få låna plats hos Moira på gården utan att säga att det inte är tillfälligt bara. Hon lyckas även övertala Moira till att få ha julfesten för firman där. Det kommer givetvis långt fler än Charity tänkt sig så när Moira kommer hem blir hon rasande.
 
Vanessa undviker Kirin och han upptäcker det. Han erkänner att han är kär i henne och att han kan plugga vid universitetet senare i livet.
 
Rakesh vill att han och Priya visar Kirin hur ett förhållande kan vara på riktigt med bråk och tjafs. När Kirin kommer ned för trapporna börjar Rakesh och Priya att bråka med varann och hon rusar upp till övervåningen. Rakesh säger att han vill bjuda Priya på middag för att gottgöra henne så de behöver barnvakt. Kirin inser på en gång att de försöker få honom att se hur livet kan bli men han håller masken. Vanessa kommer över när han är barnvakt och hon blir först irriterad på Rakesh men Kirin övertalar henne att lugna ned sig. När Rakesh och Priya kommer hem så har Kirin och Vanessa det lugnt i sitt "familjeliv" och han säger att det gått så bra. Kirin och Vanessa sitter i soffan och tittar i en tidning för gravida.
 
Ross träffar Lawrence i en bil vid kyrkogården. Han vill att Lawrence hjälper honom vid ett tillfälle som en gentjänst. Lawrence lovar att ställa upp.
 
Nicola kommer till jobbet och ska provsmaka ett vin från en leverantör. Hon kan inte göra det och blir tvungen att erkänna att hon är gravid.  Chrissie och Nicola pratar om graviditeter och när Nicola inser att Andy flyttar från sitt hus till nya gården så kan Bernice flytta in i det gamla. Chrissie blir nöjd med uppgörelsen för då måste de vräka Ross.
 
Lawrence råkar avslöja för Rodney på puben att Nicola är gravid. Bernice som är med vet redan om det och det stör Rodney att alla andra fått veta utom han.
 
Ashley märker att Harriet är gladare än på länge och att hon pratar i telefon med någon. När han ser att hon äter lunch med en annan man går han därifrån. Väl hemma får Ashley sedan veta att mannen ska hjälpa henne att hitta Finns mamma. Ashley avslöjar att han faktiskt blivit lite svartsjuk först.
 
Nicola pratar med Bernice och upptäcker att Jimmy inget sagt om flytten. Bernice blir upprörd när hon får höra att Nicola tycker att hon ska flytta till Andys gamla hus, hur ska hon då komma över känslorna för honom om hon hela tiden ska bli påmind.
 
Festen på gården får ett abrupt slut när Moira kör ut alla. Hon, Finn och Adam börjar städa upp efter Charity.
Moira säger att hon kommer att ge igen på Charity efter att ha blivit behandlad på detta sätt.
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Maria

Sov så gott allas våran "Edna". (Shirley Stelfox)
Rest in peace.

2015-12-08 @ 12:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0