Brendas brön 8

Inskrivet kl 14:21
 
Pete är glad över att Finn aldrig åkte till deras mamma. Moira tycker dock att Finn borde få göra som han vill i den saken. Pete söker sedan upp Victoria och ber henne att inte lägga sig i och att säga till Finn att lyssna på sin bror.
 
Debbie är nära att råka ut för en bilolycka då bromsarna inte fungerar men hon klarar sig. Dan får skulden för att inte ha gjort sitt jobb men han nekar givetvis. Cain påstår att Dan sagt att bilen är klar. Dan blir frustrerad och går till puben där han möter Kerry. Hon uppmuntrar honom att konfrontera Cain. Så när Cain kommit till puben går Dan till honom för att prata. Även denna gång säger Cain att Dan har fel när han säger att Cain sagt att han skulle fixa det. Cain blir irriterad och ger Dan sparken.
 
Lachlan kommer hem till Dingles för att träffa Belle men Lisa låter inte honom göra det. Han säger att de kan inte anklaga honom för allt som hänt för han var inte ens i byn när hon dödade den där flickan. Belle kommer precis ned för trappan och hör det. Hon säger åt honom att gå.
 
Cain söker upp Ross och erbjuder honom jobb i verkstan. Ross oroar sig för vad Debbie ska säga men Cain säger att han tar hand om henne.
Aaron får höra att Ross ska börja och han tycker Cain borde ge Dan en andra chans istället. Cain blir förbannad och säger till Aaron att akta sig så han inte blir av med sitt jobb.
 
Doug håller på att värna om miljön. Han sätter upp post-it lappar om att släcka efter sig och så. När han påpekar för Marlon att de borde lämna alla gamla vinflaskor till återvinningen lite oftare så reagerar Marlon på att det är så många. När Marlon får tillfälle pratar han med Laurel om att de druckit rätt mycket vin senste tiden, så mycket att Doug trott att alla flaskorna var gamla. Han föreslår att de tar en vit månad under januari.
 
Pete frågar efter wi-fi lösenorrdet på kaféet och Brenda svarar "brendasbrön8" =)
 
David och Pete övertalar Lachlan att fortsätta med fotbollen trots att han velat lägga av. David säger att Jacob och Samson ser upp till honom.
 
Cain som är ensam i garaget på verkstan får en yrselattack och svimmar. Han vaknar till efter ett tag och reser sig upp. Charity som precis kommer inser att något är fel men Cain vägrar att erkänna det. Han skriker åt henne att lämna honom i fred.
 
Pete söker upp Finn för be honom att inte ha kontakt med deras mamma om inte så för deras fars skull för det skulle krossa hans hjärta och riva upp alla gamla sår. Så när Finn träffar Victoria säger han att han inte vill ha kontakt med mamman utan det räcker med den familj han redan har.
 
Katie och Andy kommer in på puben och ser Robert stå vid bardisken. Andy går och sätter sig medan Katie ska beställa dricka. Hon påpekar för Robert att hon vet om att han träffar någon med namn som börjar på A och att hon kanske borde prata med Chrissie om det. Han förnekar givetvis det men går därifrån. Katie fortsätter senare att prata med Chas om det hon vet. Aaron som kommer in hör vad Katie fått reda på genom att snoka i Roberts mobil.
 
Debbie blir rasande när hon får se att Ross jobbar på verkstan istället för Dan. Hon talar om för sin far att hon inte tänker vara där så länge Ross är där så de får klara sig själva så länge.
 
Nicola kommer hem till Laurel. Hon är lite ledsen för Angel har gjort ett vänskapsarmband till babyn. Angel vill att de ska skicka upp armbandet till himlen med en ballong. Nicola lyckas sedan övertala Laurel till att dela på Marlons matlagningsvin trots att Laurel har vit månad. De dricker rätt mycket och Laurel får lite ångest över att Marlon kommer märka att det saknas vin. Nicola löser detta med att hälla i svartvinbärssaft i flaskan.
 
Kerry säger åt Dan att prata med Cain om att få jobbet tillbaka för han har ju inte gjort något fel. Dan vill inte det så Kerry tar tag i det själv och rusar iväg till verkstan där hon börjar skälla ut Cain. Charity som precis kommer dit undrar vad som står på. Cain vägrar att säga något.
 
Robert träffar Aaron för att tala om att Katie vet om A. Aaron svarar att han redan vet men att hon tror att det är en tjej så de är inte avslöjade. Robert säger till Aaron att de inte ska prata med varann utan vara som främlingar tills allt lugnat ned sig.
 
Finn är bjuden på middag hos Debbe och Pete. När Pete och Sarah går iväg för att handla potatis så passar Finn på att fråga Debbie om hur det var när hon lämnade Sarah. Hon berättar om det och att det inte var lätt men att hon alltid älskat sin dotter och velat hennes bästa. Det gör att Finn tänker efter, sedan får han bråttom därifrån, han skyller på att hans skift börjar strax.
 
Katie tror att Andy hämtat deras ringar som blivit omgjorda men det har han inte. Hon säger att någon Mr Sugden hämtat dem och då inser hon att det är Robert. (Är det inte lite för lätt att ringa och ändra graveringen eller att hämta ut ringarna, har de ingen id-koll eller ordernummer som måste anges?)
Hon stormar in på Home Farm och stör Robert mitt i ett affärsmöte. Han går undan med henne och hon får ringarna på en gång. Han tar sedan fram kontraktet för Wylies gård och säger åt henne att det kan bli vissa problem. Katie hotar med att avslöja allt om A för Chrissie, hon har ju sett sms:et i hans mobil som ett bevis på att han träffar någon. (Som om sms inte går att radera)
 
Charity ger sig inte så när hon ser att Cain är hemma så konfronterar hon honom om vad som är fel. Tillslut så talar Cain om att han fått problem med synen och fått yrsel. Charity vill att de åker till sjukhuset men Cain vägrar. Då hotar hon med att berätta allt för Moira. Det får Cain till att äntligen söka hjälp.

Cain får göra en datortomografi och neurokirurgen talar om att han fått aneurysm på hjärnan och att de måste operera omedelbart så det inte brister. Han säger till läkarna att han behöver lite tid för sig själv för att tänka på saken. Sedan går han ut till Charity och talar om att han stressat för mycket och inte ska dricka så mycket, att det var därför han svimmat. Hon tvekar till hans berättelse men när Cain ser läkarna så får han bråttom därifrån.
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Andreas Jansson

Hatar dessa uppehåll, vad ska man nu underhålla sig med? :(

2015-12-18 @ 11:52:38
URL: http://dukieee.se
Postat av: ELIZA

God Jul Alla Och Ett Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!! Och En Särskild Hälsning Till Dej, Marie!!!!!!!!!!!!!!

2015-12-18 @ 13:43:46
Postat av: Nyfiken Kvinna

God Jul och Gott Nytt År!

2015-12-18 @ 13:49:10
Postat av: Jonas

Kul att den otäcka Gabby (djävulens dotter) fick sig en smäll.

2015-12-18 @ 15:56:56
Postat av: AnnaS

God jul och gott nytt år!

Ska Cain göra som Brenda nu och vägra operation?

2015-12-18 @ 16:35:53
Postat av: Stina

Kanske bra med ett uppehåll över julen, men i januari längtar man efter HTG igen

2015-12-18 @ 23:32:19
Postat av: Anette

Tack för denna säsong Marie och hoppas din behandling går som planerat. Ha en trevlig helg alla. :)

2015-12-19 @ 09:29:09
Postat av: Jackson

Cain kör säkert med envis strutsmentalitet - låtsas man inte om att sjukdomen finns så gör den inte det. Vansinne!

2015-12-19 @ 09:46:28
Postat av: Jackson

Var rädd om Dig, Marie, och God Jul!

2015-12-19 @ 10:06:57
Postat av: marie

God jul till dej!

2015-12-19 @ 10:26:16
Postat av: Gerd

Tack Marie för att du orka uppdatera ,vill önska dig God Jul och Gott Nytt år´!!<3

2015-12-19 @ 18:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0