Pojkvänskudde

Inskrivet fredag 11/12 kl 11:42
 
Angel kommer ner till köket och ser jultomten rota i kylskåpet. Hon smyger upp igen utan att bli upptäckt. När hon lite senare pratar om det så tror ingen på henne. Det visar sig strax efter att Bernice fått sällskap över natten av jultomten, eller rättare sagt mannen som var jultomte på Andys svensexa.
 
Kerry är väldigt bakfull och kan inte riktigt hjälpa Katie med sminkning och håret utan att må illa.
 
Victoria fixar det sista i köket inför mottagningen. Hon gråter lite emellanåt för hon är ledsen över bråket mellan Andy och Robert. Aaron hör detta så han söker upp Robert och skäller ut honom för att han gör familjen ledsen.
 
Cain går hem till Dingles för att slippa Charity och Moira.
 
Belle fyller år och på morgonen får hon en surfplatta i present. Den är från familjen men även Dom har varit med i insamlingen. Belle får dåligt samvete när hon läser hans namn på kortet. Senare på dagen så "tappar" hon plattan i diskvattnet. Hon skyndar sig till Lachlan som ska få hjälpa henne med den men i själva verket talar hon om att hon är redo för att prova hans tabletter. De gör upp om att ses senare.
 
Marlon och Laurel gömmer undan en julklapp som Donna gjort i förväg till April för de vill inte göra April ledsen. April hittar dock julklappen och får öppna den. Hon får en liten polisuniform liknande den Donna hade i tjänsten. Dessutom får hon ett fint kort där det står att man ska tänka på alla som kanske inte har någon under julen.
 
Bernice är ledsen över ensamheten och hon blir inte gladare när Nicola skojar med henne med en "pojkvänskudde" (en kudde med en halv överkropp och arm man kan lägga om sig som en kram men utan huvud) Hon tar en whiskyflaska och rusar ut. Bernice super sig full och går och knackar på Andys dörr. Ross öppnar och talar om att Andy inte är hemma. Han ser hennes besvikelse och för att retas säger han att Andy saknar henne. Bernice blir gladare och när hon ser Katie och hennes brudtärnor gå hemifrån så önskar hon dem lycka till. Sedan går hon in hos Katie och snor brudklänningen.
 
Ali kommer över med en julklapp till Archie. Det är en träningsoverall och man ser Jais missnöje. Ali undrar om Rachel hört av sig och då säger Jai att hon skickat en julklapp och så visar han upp en nalle.
 
Robert kommer till puben för att be Andy om ursäkt. Han erkänner att han känt sig bitter över vad som hänt tidigare men att han nu vill gå vidare. Andy blir glad och bjuder in honom till bröllopet.
 
Det är dags för vigseln i kyrkan och Andy och gästerna väntar på att Katie ska komma.  Plötsligt dyker Bernice upp, full som en alika och klädd i Katies klänning. Hon bönar och ber Andy att inte gifta sig med Katie utan välja henne istället. Doug och Diane hjälper Bernice att komma därifrån.
 
Katie som precis upptäckt att klänningen är borta ser när Bernice hjälps ut ur kyrkan. Hon är rasande och skäller ut Bernice. Efter vissa problem så får Katie tillbaka sin klänning och kan ledas fram till altaret av Chas.
 
Andy och Katie vigs och de håller sina egna löftes-tal. När de sedan ska få ringarna så upptäcker de att det står något i dem. I Katies står det "byhora" (lite roligare på engelska då det var Villages bike) och i Andys "byfåne". De inser direkt vem som är skyldig. Katie rusar fram till Robert och skäller ut honom. Han försöker be om ursäkt men får inte möjighet utan blir utkastad ur kyrkan.
 
Belle kommer till Home Farm för att träffa Lachlan. Hon får en tablett av honom som hon tar men när han ska ta en kommer Chrissie hem. Belle går hem och hon är på gott humör. Hon går in till Hamish och berättar för ponnyn att hon är lycklig nu för hon inte hör röster i huvudet längre.
 
Cain är hemma med Charity och Noah. Moira kommer hem och blir besviken över att han inte kom till kyrkan till bröllopet. Cain blir irriterad och går till köket för att ta en whisky men råkar att slå ned en mugg som Moira fått i julklapp av Adam tidigare på morgonen. Han skyller på Noah som sitter bredvid. Noah nekar givetvis men Cain säger åt honom att sluta ljuga. Senare säger Noah att han inte hade sönder muggen och Cain ger honom pengar för att hålla tyst om det. Cain sitter ensam och bara skakar i händerna...
 
Jai, som fått höra tidigare när Rishi och Megan pratat om att Megan hjälpt Jai att komma till rätta och må bra, bestämmer sig för att fria till Megan när de är på puben. Det är fullt med folk eftersom Andys och Katies fest hålls där. Megan tittar på Jai som står på knä men hon kan inte svara mer än att hon inte vet om hon vill gifta sig med honom.
 
Ross kommer med en julklapp till April. Laurel vill inte släppa in honom men när April sett att han är utanför så får han komma in en stund. April är glad igen efter att ha varit lite ledsen, hon frågar om han vill stanna på middag men varken Laurel eller Marlon vill det. Då säger April att hon vill göra som mamma sagt, att vara snäll mot dem som inte har någon att fira med. Tillslut så ger Laurel med sig för att göra April glad. Ross äter middag med dem och Paddy och Rhona.  Marlon tackar sedan Laurel för att hon ändrat sig.
 
Robert kommer till puben för att be om ursäkt men får inte komma in för Victoria. Han möter Aaron och de börjar prata med varann. Aaron är glad över att Robert i alla fall hade lyssnat på honom tidigare.
 
Katie har gått in i lägenheten bakom puben. När hon sedan öppnar dörren så ser hon Aaron och Robert. De två har precis kysst varann och var på väg upp men hörde Katie så de hann sära på sig. Hon blir rasande på att Robert är där. Han försöker återigen be om ursäkt och vill betala för att fixa till ringarna. Andy kommer in och undar vad som händer. Katie säger till Robert att han kommer att få ångra det han gjort.
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har sett fram till för 2 dagar sen... Och vilken löööjlig historia om Ross och Lawrence... Och dessa d*ä*l* pengar som strös ut till höger och vänster som plåster på såren...Och jag hoppas innerligt att Robert försvinner, skiter i hur, bara den löjliga rollen försvinner...Dessutom dålig skådis, men det är ju vad jag tycker...

2015-12-10 @ 14:55:55
Postat av: Anonym

.... och så ytterligare ett katastrofbröllop..... Så himla många elaka människor denna serie innehåller, fast om inte kanske det inte blev någon spänning.....

2015-12-10 @ 17:39:00
Postat av: Ylva

Ska Belle bli tablettberoende nu? Och vad är det med Cain? Han verkar inte må bra.

2015-12-10 @ 17:57:41
Postat av: Jonas

Cains darrningar skulle kunna vara Parkinson, men jag är bara en simpel lekman.

2015-12-10 @ 22:09:18
Postat av: Mammio

Cain har väldigt ont i huvudet ofta o verkar ha svårt för ljud+darrningarna, kan det vara något allvarligare, hoppas inte det!

Roligast just nu är Nicola o Jimmy.

Bernice får priset som sorgligaste person, lilla människan, hoppas hon finner ett sätt att tackla sin kärlekshunger.

Ska Aaron lyckas göra Robert till en medkännande person, eller ska det gå åt helsike för Robert?

Fortfarande mest osympatiska karaktär är givetvis Jai, ha ha, att Megan inte ville svara på frieriet.

Moira...suck, vad jag är trött på henne.

2015-12-11 @ 08:40:08
Postat av: jackson

Ja,vad är det som fattas Cain, tro? Verkar allvarligt. Hoppas att han inte kommer att skrivas ut ur serien.

Nicolas och Jimmys kommentarer om och till varandra är bara för kul!

Arma Bernice! Gillade henne inte alls i början, men nu önskar jag henne litet lycka efter allt trassel.

Är inte direkt superförjust i Chrissie, men hur i himlens namn skall det sluta när hon kommer på att hennes fästman är bisexuell och har ett slags förhållande med Aaron?

Verkligen rätt åt Jai att Megan inte ville svara "ja" på direkten! Hoppas verkligen att hon tänker länge och väl och sedan nobbar den falskingen.

2015-12-11 @ 09:22:36
Postat av: TinaV

Inte fler sjukdomar hoppas jag.

2015-12-11 @ 11:37:50
Postat av: Peter H

"Village bike" kan man kanske översätta med "byns madrass". Någon som alla "använder"?

2015-12-14 @ 11:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0