Kort karriär som tjuv

Inskrivet fredag 4/9 kl 10:02
 
Nu ska jag försöka skriva lite men tyvärr kanske det blir lite på fel dag eftersom jag sett fyra dagars avsnitt på en gång. Det kommer ändå att lösa sig i slutet ;)
 
Bernice är så ledsen över vad som hänt så hon bokar biljetter för att åka till Australien för att hälsa på sin dotter Dee-Dee.
Leyla får höra att Bernice drar iväg för att Katie och Andy kysst varann. Hon blir då sur för att Katie "kastar sten i glashus" när det gäller vänners pojkvänner eftersom Leyla fått massa pikar om tillfället med Adam.
 
Victoria är orolig för Finn så hon ber honom att be Eric om ursäkt för att få jobbet tillbaka. Finn går till värdshuset där han tillslut får fortsätta med sitt arbete.
 
Rakesh kommer till byn för att bjuda ut Priya på en picknick. De går ut på ängen och sitter och pratar. När han tar fram desserten han gjort så erkänner Priya sina ätstörningar hon kämpar med. Rakesh får bråttom att avsluta picknicken och det gör Priya ledsen.
 
David ser när Rakesh och Priya gå iväg på picknicken. Han blir lite orolig för att  Rakeh inte sagt något om att det var Priya han skulle träffa. David frågar sedan Priya hur läget är hon hon erkänner att de ses men att de inte är något par. Hon säger att David är den första som får veta om det blir något allvarligare
 
Adam lyckas tjata till sig att följa med Ross på inbrott. Ross ger klara instruktioner om att Adam måste hålla bilen startklar medan han själv går in i butiken. Polisen kommer efter en liten stund och säger till en nervös Adam att han inte får köra på tomgång så Adam får stänga av bilen. Ross kommer sedan ut och de drar iväg tillbaka till byn. När de ska dela på bytet så får Adam en halv chokladkaka och betala 50cent eftersom Ross slutat med det brottsliga. Adam blir väldigt sur och besviken.
 
James som ser Adam och Ross tillsammans blir orolig för att det kan sluta illa. Han ber då Chas om att ge Adam jobb på puben. Hon är inte så intresserad men går med på det.
 
Kerry (med ny stil för hon ser lite annorlunda ut) får hjälp av Daz med bröllopsfixandet för Dan inte har riktigt med tid.
 
Rakesh söker upp Rishi på fabriken för att be om att få gifta sig med Priya. Jai blir förbannad och säger nej men Rishi ger sitt godkännande. Det slutar med bråk mellan Rakesh och Jai precis när Priya kommer dit. Givetvis blir hon ledsen men hon blir glad över frieriet. De går till puben för att fira med champagne.
David kommer in och blir väldigt besviken när han hör att det är förlovning på gång.

Kommentarer
Postat av: Stina

Förstår inte att så många verkar ha tröttnat på HTG, jag tycker att det är roligt att de är tillbaka, även om det har varit lite väl mycket sjukdom och död. T.ex. Donna, men jag kommer inte att sakna henne, tycker hon spelar rollen som korrupt polis dåligt. Börjar det inte bli dags att berätta för Ross att hon är döende, hon ser inte speciellt sjuk ut. Ross var faktiskt lite rolig idag när han lurade Adam att de utförde ett rån. Adam är seriens värsta person just nu, han gör den ena dumheten efter den andra utan att ta ansvar för något. Adam och Andy hade gärna fått göra Bernice sällskap till Australien. Hur skall det gå med skönhetssalongen nu? Ni som gillar bröllop har ju flera att se fram emot nu. Och det finns många trevliga personer i serien som man undrar hur det skall gå för. T.ex. Victoria, Diane, Finn, Cain, Ashley, prästen m.fl. Ser fram mot morgondagens avsnitt!

2015-08-31 @ 15:42:44
Postat av: TinaV

Har man haft anhöriga, vänner eller en själv varit sjuk eller avlidit i olika sjukdomar, kanske det är lagom roligt att titta på detta dag efter dag.
Det är dessutom ovanligt många som får cancer eller dör just i HTG, för min del så vill jag inte gå runt och må dåligt pga en serie, det kunde faktiskt räcka nu för ett tag framåt. Jag återvänder till tittandet när det lugnat sig.

2015-08-31 @ 16:04:15
Postat av: Anette

Ja man vill väl ha lite verklighetsflykt men samtidigt är nog en serie med bara lycka olidligt trist?

Det är ju såklart bara en serie men oundvikligt att bli berörd om man själv/nära drabbats. Ba val att inte titta om det blir för jobbigt. Vad Kerry ser annorlunda ut?? Mer lik Chas med nya frisyren, Bernice är så fjortis sitt beteende. Ja spännande ..lite iaf

2015-08-31 @ 16:48:11
Postat av: Jackson

Var är Val?

2015-08-31 @ 17:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0