Korvslagsmål

Inskrivet kl 13:21
 
Adam har inte pengar till att betala hyran till Andy så han frågar Ross om ett lån men får nej av honom. Senare dyker Adam upp på verkstan för att pressa Ross på pengar genom att tala om att han sett fabrikens försvunna ipad i Ross väska. Ross eränner inget så Adam åker därifrån. Adam släpper inte det utan när han ser Ross på puben så erbjuder han sig att vara med vid nästa rån/inbrott men Ross säger att han lagt av.
 
Finn konfronterar James om varför deras mamma lämnat dem när de var små. James talar om att hon behövde hitta sig själv och därför var det bäst att barnen var kvar på gården.
 
Andy mår dåligt och går över till Katie där han svimmar av smärta. Katie vill ta honom till sjukhuset men Andy vägrar men tillslut så får hon som hon vill. Det visar sig att han fått någon bakterie så han måste äta antibiotika så inte armen ruttnar bort. Efter sjukhusbesöket så åker de till gården för att tala om för Moira att de går med på hennes bud så det blir ingen rättegång. Andy blir så tacksam över att Katie hjälpt honom så när de kommer hem så kysser han henne innan de skiljs åt utanför husen.
 
Laurel försöker prata med Marlon angående bröllopet men han är så till sig så hon går med på att de tidigarelägger det även om hon inte vill det. Marlon frågar Donna om det är ok att bröllopet är i september så både April och hon kan vara med. Donna tvekar men säger sedan ja.
 
Bernice bryter ihop när hon får sms från Katie om att Andy är på sjukhuset med henne. Inte blir det bättre när Bernice ser Andy kyssa Katie. Bernice super sig full och när hon ser Katie ute på gatan så kastar hon sig över henne och börjar slåss. Hon råkar få tag på en påse med korv som Finn ska ta med till värdshuet. Bernice slår Katie med korvarna. Finn och Chas lyckas sedan avstyra bråket. Andy kommer dit och Bernice skäller ut honom. Han går då efter Katie istället för att stanna hos Bernice.
 
Finn kommer till värdshuset med korvarna. Eric är irriterad över att det tagit sån tid men då skiter Finn i det så Eric ger honom sparken. Finn är nöjd med det och går därifrån leende.
 
Priya ger mannen (glömt vad han heter) från igår en chans till. Georgia får veta det och blir irriterad över att ingen sagt något till henne om att Priya ska träffa någon trots att hon sagt att hon inte ska genomföra något arrangerat äktenskap.
Mannen kommer hem till Sharmas och gör ett gott intryck både på Georgia och Priya. Han har två barn sedan tidigare och frun har dött i en bilolycka när han körde.
 
Jai kommer hem och blir vansinnig när han ser mannen för det visar sig vara en advokat som lurat Sharmas när de hade den förra fabriken. Jai förbjuder mannen att röra Priya eller ens vara i närheten av henne. Mannen försöker förklara sig men Jai bryr sig inte. Priya förklarar sedan att hon tänker träffa honom igen oavsett vad Jai tycker.
 
Donna kommer som polis till verkstan för att prata med Ross. Tjejen från igår är där så Ross har ingen lust att prata med Donna utan han lägger armen om tjejen istället. Då anklagar Donna Ross för att ha blottat sig så han måste följa med i polisbilen. De åker iväg utanför byn där de kan prata i bilen. Donna förklarar att hon behöver honom i sitt liv. Ross går med på att vara hennes hemliga pojkvän om hon inte ignorerar honom. Hon vill fortfarande inte berätta vad som står på även om det stör Ross att hon har hemligheter.
 
Andy kommer hem till Katie. Han förklarar att det är dumt att vara med Bernice när det är Katie han vill ha. Hon blir inte alls glad och säger till Andy att de kan aldrig bli annat än vänner. Han tror henne inte men går därifrån när hon ber honom.

Kommentarer
Postat av: Nina

Du skriver så bra så jag kan ofta nöja mig med att läsa här då jag inte hinner se på dagarna!

2015-08-30 @ 00:00:36
Postat av: AnnaS

Samma här! Jag har varit bortrest i veckan och inte hunnit se avsnitten. Kände att jag inte hade tid och lust att kolla på tv4play, så jag nöjer mig med att läsa här.

Det måste vara jobbigt för Priya att alla ska bestämma över henne. Hon är ju vuxen och myndig!

Stackars Bernice! Jag gillade inte henne förut, men sen hon och Andy började dejta har hon blivit mer sympatisk. Andy kan ju inte bli ihop med Katie igen, har han glömt att hon var otrogen med hans brorsa? Andy måste för övrigt vara en av de mest korkade killarna, tillsammans med Adam. Jag gillar inte hans fåniga uppsyn heller.

2015-08-30 @ 23:06:37
Postat av: Jackson

Får nästan mässling när Andy uppenbarar sig. Hu! Blir det tredje varvet med Katie om hon nu går med på ytterligare ett försök? F ö känns det som om nästan alla har haft ihop det med varandra.

2015-08-30 @ 23:27:59
Postat av: Jackson

Hur var det nu med Rodney och mamman till Jai & Co? Är de fortfarande tillsammans eller inte? Det var ju litet svajigt ett tag.

2015-08-31 @ 11:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0