Picknick i det gröna

Inskrivet 26/8 kl 01:15
 
Charity försöker få Declan till att ta det lugnt med Sam eftersom de redan förstört så mycket för honom. Declan är inte alls intresserad av det så när Sam dyker upp på kontoret och har Tracy med sig så är Declan tvär. Sam försöker övertala dem att låta Tracy bo på Home Farm eller i det tomma huset i byn. Charity säger ja men Declan vägrar hjälpa dem. När Sam och Tracy gått så fortsätter Charitys och Declans tjafs. Tillslut kommer han ändå fram till att han inte vill förlora henne så han kräver fullständig ärlighet av henne om de ska fortsätta tillsammans. Det slutar med att de kysser varann.
 
Katie vill att Andy berättar för alla att han skrev ut sig själv men Andy vägrar, inte ens till Diane vill han säga något. De går och sätter sig hos de andra i vardagsrummet och Sarah ska visa när hon dansar. Andy plågas av smärtor men låtsas som inget. Sarah vill ha uppmärksamhet av sin far så hon råkar ruska tag i den gipsade armen så Andy skriker till. Katie kan då inte hålla tyst längre utan tvingar Andy till att berätta sanningen. Det blir då tjafs mellan Adam och Andy för Adam vill inte ta på sig skulden för det som hänt och när han känner sig trängd tar han upp att Andy misshandlat sin förra fru och att Bartons ändå gett honom en chans till jobb. Adam blir tvingad att gå därifrån innan det blir värre och Katie följer efter honom.
 
Adam vill inte inse att han gjort fel så han muttrar åt Katie som försvarar sin exman istället för sin pojkvän. Katie tröttnar på Adams gnäll så hon gör slut med honom och säger att den gamla Adam var mycket trevligare.
(Jag vill inte försvara Adam men borde inte Andy ha följt någon form av säkerhetsföreskrift innan han stoppade in armen i maskinen?)
 
Bernice kör Andy till sjukhuset där han får träffa läkaren. Han får smärtstillande och läkaren talar om att Andy kan klara av rehabiliteringen hemifrån bara han kommer på dagliga kontroller och gör sjukgymnastik. Bernice försöker sedan övertala Andy till att stämma Moira för utebliven inkomst och ersättning för skadan. Andy vill inte sätta dit Moira för det skulle äventyra hela hennes företag. Bernice säger att de får väl sälja lite fler korvar istället.
 
Daz fortsätter att flirta med Alicia i baren. Dan säger åt David att "det gör inget om han råkar slå ner mannen som flirtar med hans fru" David går in till puben och blir kompis med Daz eftersom de börjat prata om säkerhetsartiklarna som Daz säljer. Sedan lyckas Sean, Kerry och de andra att övertala Dan till att låta Daz bo hos dem i några dagar.
 
Lisa blir återigen förbannad på Sam när hon upptäcker att Tracy sovit där en natt till trots att hon inte fick det. När Sam och Tracy senare kommere till puben (efter besöket på Home Farm) så är Declan och Charity där. De går fram till Sam och Tracy för att tala om att Tracy får bo i huset tills det kommer någon som vill hyra huset. De går dit och upptäcker att det är rätt stökigt och skräpigt. Sam erbjuder sig att hjälpa till att städa så Declan slipper. När Declan gått kommer Robbie ner från övervåningen. Tracy blir förvånad men sedan glad över att ha en egen "säkerhetsvakt" boendes där. Sam blir inte alls speciellt glad över att Robbie och Tracy ska bo ihop.
 
Cain berättar för Moira om vad Adam sagt till Andy så hon går över till Andy för att prata med honom. Hon märker hur förtvivlad Andy är över allt som hänt. Moira går sedan till Adam för att säga åt honom att be Andy om ursäkt. När Adam träffar Andy på puben så ber han om ursäkt för det han sagt men Andy är nu så förbannad att han talar om att han tänker stämma dem.
 
Polisen är på fabriken efter inbrottet. Det visar sig att tjuven slagit sönder en hel del och startat brandlarmet så sprinklern sattes igång. Dessutom hittades nycklarna utanför dörren. Jai blir förvånad eftersom han är ganska säker på att han hade nycklarna i fickan. Donna med kollega går runt för att samla spår. När hon sedan kommer hem och lägger sig på sängen hittar hon en ask från Sharmas fabrik under kudden. Asken innehåller massa pengar så hon inser att Ross varit där. Hon söker upp honom för att be honom sluta blanda in henne i det han gör. Det slutar med att hon erkänner att hon tycker om honom och det gör att de hamnar i säng. Donna och Ross blir ett par men hon vill inte att någon får veta det, speciellt inte April.
 
Ross bjuder ut Donna på en picknick så hon sjukskriver sig och lämnar April till Marlon. April blir sjuk när hon är i skolan så Marlon måste hämta hem henne. Han försöker sedan få tag på Donna men hon svarar inte så han ringer till polisstationen där de säger att Donna är hemma för att hon är sjuk. Marlon pratar med Rhona som säger att Donna säkert är ute på uppdrag och därför svarar hon inte. Marlon berättar då om sin oro för Donna som börjat bete sig konstigt. April mår dåligt och vill ha samma magiska medicin som mamma tar. Marlon bestämmer sig för att ta reda på vad Donna egentligen sysslar med för han misstänker att hon tar droger.
 
Donna avbryter picknicken för att åka hem till April. Marlon ställer frågor till Donna som först ljuger och säger att hon arbetat men när hon får veta att han ringt till jobbet så blir hon irriterad. Hon kommer sedan hem och Rhona som är hemma säger att Donna måste berätta för Marlon om sjukdomen för det är jobbigt att ljuga om det.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Såå roligt att se att Du är här igen , Marie! Men som alla andra säger, gör det Du vill och orkar, resten får vi hjälpas åt med!.. Oj, oj vilken ljug potta Charity är...Vad händer om Declan kommer på henne IGEN..!!?? Kan ju inte låta bli att tycka synd om Andy...Så klart att Andy ska stämma Adam, bättre ursäkt kan han klämma ur sej...Och nu får jag väl "alla" tjejer på mej... Men tycker Ross är ett riktigt äckel...Utom när dom vaknade i sängen då...Då var han mild i ansiktet, annars ser han så hård ut, och låter arrogant...Och Sam, gullplutten...Vad hade Lisa med att göra när han lät (VADHONNUHETTE) sova över???..Han är väl vuxen???...Bara synd att hon är en lurifax, som tänker utnyttja honom...Åsså var ju äckel nr:2 i huset hon nu ska få bo i ett tag....Men usch, första inlägget efter HTG uppehållet och jag är så negativ...Bernice var ju snäll idag i alla fall, och Debbie fick inget utbrott..Ha ha ha ....

2015-08-25 @ 19:08:21
Postat av: AnnaS

Eliza: håller med dig om allt!
Varför ska Lisa bestämma över Sam, han är väl som sagt vuxen! Men det är ju inte första gången Sam blir behandlad som mindre vetande.
Jag gillar inte Ross, tycker han är ett äckel! Jag förstår inte vad Donna ser hos honom.
Sen tycker jag synd om Bernice. Hon kanske är korkad och så, men när det handlar om Andy är hon gullig och omtänksam. Jag tror dock inte att Andy uppskattar det, han kommer nog att gå tillbaka till Katie snart. För Katie kan väl inte fortsätta att vara tillsammans med Adam, han är ju mer än lovligt omogen.

2015-08-25 @ 23:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0