Kan en godisfabrikant gifta sig med en tandläkare

Inskrivet kl 16:08
 
Nu har det dragit igång igen och jag kommer att uppdatera så mycket jag orkar, så det blir lite som det blir.
Det är ändå skönt att ha lite annat att tänka på emellanåt.
 
Declan är överlycklig över att Charity gått med på att försöka skaffa barn igen. Hon gömmer sina p-piller i sin datorväska. När Leyla kommer till Home Farm för att diskutera affärer med en motvillig Declan så följer hon efter honom till puben. Han tar med Charitys dator då han inte hittar sin egen.
 
Charity kommer in på kontoret och upptäcker direkt att datorn är borta. Hon ringer på en gång till Declan och säger åt honom på svararen att ta det lugnt med arbetet och passa på att ta lunch ett tag. Hon skyndar sig till puben för att förhindra en katastrof. Declan hinner precis upptäcka p-piller kartan i väskan när Charity kommer in. Han blir irriterad och de två går hem. Declan konfronterar henne och hon erkänner att hon inte vill ha fler barn för att hon är orolig för missfall igen. När Declan inte vill vara nära henne blir hon desperat och säger åt honom att de kan riva äktenskapsförordet om han vill det så han inte förlorar något på en skilsmässa.
 
Priya fortsätter att leta efter en man. De får besök av en familj där sonen är tandläkare. Georgia får inte veta om besöket så hon inte kan säga något olämpligt som skrämmer iväg familjen. Priya och sonen får inte så bra kontakt med varann.
 
Nicola upptäcker att någon från Home Farm ringt en chat-linje för över 1000£. Hon tror först att det är Jimmy och det gör henne besviken men när han förnekar det och hon kollar upp vem som jobbat vid alla tillfällen inser hon att det är Sam som ringt samtalen.
 
In på kaféet kommer en blond tjej med en fylld svart sopsäck och några väskor. Det visar sig vara Colleen som söker Sam. Han kommer in och blir glatt överraskad över att hon kommit till byn. Colleen heter egentligen Tracy och det är henne Sam pratat med. Hon har ingenstans att ta vägen eftersom hon är rädd för sin galna pojkvän som tar droger. Sam låter henne följa med hem till honom.
 
Lisa kommer hem och upptäcker Tracy. Lisa blir förbannad på Sam som inget sagt. Precis då kommer Nicola som konfronterar Sam angående telefonräkningen. Lisa blir ännu mer förbannad på Sam som slösat massa pengar på onödiga sex-samtal. Sam ber om ursäkt och försvarar sig med att de bara pratat om allt möjligt, inte om sex. Nicola säger att Declan kommer inte bli glad när han får veta vad som hänt och att Sam kan få sparken. Sam tänker prata med Charity om pengarna.  Tracy får inte stanna hos familjen Dingle så Sam blir orolig för vart hon ska ta vägen.
 
Bernice sitter hos Andy på sjukhuset. Hon blir lite irriterad på att hans ex (Katie och Debbie) kommer dit på besök hela tiden. När Andy sedan är själv med läkaren får han veta att det kommer att bli en lång rehabilitering och att han kanske aldrig blir riktigt bra igen. Det gör att han skriver ut sig själv och sticker ifrån sjukhuset.
Väl hemma blir Bernice glad när han säger att allt är ok och att det kommer inte alls att ta lång tid innan han är bra igen. Debbie och barnen är där och sedan kommer Katie och Adam. Bernice tycker Andy ser blek ut men verkar inte ha feber åtminstone. Hon föreslår en fusksolbränna som åtgärd.
 
Katie märker att Andy inte mår bra och när de två står i köket vill han ha något smärtstillande av henne. När hon inte har något så inser hon att han inte hämtat ut någon medicin. Katie förstår att Andy skrivit ut sig själv men erbjuder sig ändå att skjutsa honom till ett apotek.
 
Marlon står vid bardisken och lyssnar fascinerat på en gäst som berättar om sina äventyr som soldat i utlandet. Alicia avbryter Marlon som måste till köket för att laga mat. Mannen som heter Daz fångar då både Alicias och Kerrys uppmärksamhet och de hänger över honom. Det visar sig vara Dans bror som kommit på besök eftersom han startat nytt företag som säljer övervakningskameror så han tänker slå sig ner i Yorkshire.
 
Ross söker upp Donna när hon är hemma hos Marlon med barnen. Han vill att de gör ett jobb ihop men hon vägrar och ber honom gå. Han håller sedan utkik på Jai när han låser fabriken och går till puben. Det gör att när Jai får mat från Marlon så knuffar Ross till Marlon så det blir matkladd på Jais kavaj som hänger på en stol. Ross tar nycklarna som han sett att Jai lagt i ena fickan. Sedan går Ross till fabriken och sprejar över deras övervakningskamera innan han går in på kontoret och plockar på sig massa saker. På vägen ut smäller han till larmet så det går.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Tack!

2015-08-24 @ 21:16:30
Postat av: AnnaS

Som sagt: tack! Och vad skönt att du är tillbaka! Hoppas du mår skapligt!

Jag tycker dagens avsnitt kändes annorlunda än de tidigare, annorlunda filmade. Kanske bara för att det var så länge sen jag såg de tidigare avsnitten.

Ska Andy och Katie bli ihop igen?
Jag gissar att om Sam blir ihop med Tracy så kommer Rachel tillbaka igen. Så brukar det väl alltid vara...
Jag tyckte jag kände igen Daz väldigt väl. Är han en kändis eller är han lik nån? Jobbig typ, hur som helst!

2015-08-24 @ 23:24:45
Postat av: AnnaS

Nu vet jag! Det är ju han som är en av poliserna i Tillbaka till Aidensfield! Mycket trevligare där!

2015-08-24 @ 23:50:39
Postat av: Anonym

Känns alltid bra att veta att man kan bli uppdaterad genom din blogg.
Kämpa på med din behandling och sköt om dig💕

2015-08-25 @ 09:02:36
Postat av: Pandora

AnnaS: Ja visst är det PC Bellamy som har dykt upp! Hans rollfigur Daz verkar vara en dryg men kul typ. Undrar om han ska stanna kvar eller om han bara är på genomresa. Dan såg ju mindre entusiastisk ut om man säger så haha.

2015-08-25 @ 11:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0