Be en bön

Inskivet lördag 11/4 kl 00:13
 
Sean hämtar Belle för de ska till skolan. Lisa blir förvånad när hon märker att inte Gemma sovit över där hos dem.
 
Harriet vaknar upp hos Dom. Han har sovit på soffan medan hon låg uppe i hans säng. Hon är på gott humör vid frukosten och retar både honom och Vanessa med att låtsas att de måste be en bordsbön.
 
Rishi och Georgia är oroliga för Jai som lägger ut en massa pengar på att hitta sonen. Jai förklarar att han kommer att sparka personalen och sälja fabriken om så behövs. Han tänker aldrig sluta leta.
 
Chas saknar James och hon blir lite besvien över att han inte ringer henne som lovat. Hon blir inte gladare när hon får veta att han ringt en av sönerna. Chas frågar ut Moira om James fd kärlek, den han inte kan glömma men Moira kan inte svara på det. Hon frågar även Pete som blir förbannad och säger åt henne att inte lägga sig i.
 
Dom får samtal från skolan som säger att Gemma inte är där. Han blir förbannad och rusar hem till Dingles för att skälla ut dem för att Gemma är där och inte i skolan. Dom börjar bli orolig när han inser att Gemma aldrig varit där under kvällen eller natten. Plötsligt får han ett samtal ifrån Gemmas mobil. Det visar sig vara David som hittat den och kollar vems det är.
 
David, Zak, Belle, Lisa, Harriet, Ashley och Dom börjar leta efter Gemma. Harriet hittar henne vid busken och de ringer ambulansen. Hon andas men är medvetslös.
Belle blir ledsen och orolig eftersom hon var den som träffade Gemma sist och hon vet ju om bråket men nämner inget
 
Jai tar med en muffins till Megan för att be om ursäkt för sitt humör tidigare. Megan accepterar hans ursäkt och berättar om hur svåt det är at vara utan sitt barn även om man valt det frivilligt.
 
Harriet, Zak, Dan och Vanessa är med Dom på sjukhuset. De får vänta medan undersökningarna pågår.
 
Moira lyckas övertala Pete till att gå på ett affärsmöte och att han får ta alla beslut själv under det mötet.
 
Finn berättar för Victoria att han ska åka till Tokyo för att få rätten till att vara nörd. Han behöver pengar till biljetten så när han hör att Declan behöver ekonomisk rådgivning så erbjuder han sig att hjälpa till.
 
Chas vill gå ut med Debbie och tillslut går hon med på att de kan ses senare. Ross kommer till verkstan efter en natt med tjejen som bjöd ut honom. Han försöker flirta in sig hos Debbie genom att säga att han vet att hon vill ha honom. Debbie nekar och säger åt honom att hon inte är intresserad. Pete som går förbi blir förbannad på sin bror och rusar fram för att hjälpa Debbie. Hon svarar att hon klarar sig själv. Ross tror att Pete är intresserad av Debbie men han nekar. Det gör att Pete smäller till Ross när Debbie tror att allt lugnat ned sig.
 
Dom sitter och pratar vid Gemmas säng. Zak är där inne också. Plötsligt börjar Gemmas fingrar att röra sig så Dom rusar ut i korridoren för att hämta dit läkaren

Kommentarer
Postat av: Ylva

Nu ligger Belle illa till...

2015-04-09 @ 13:18:33
Postat av: Stin

Visst vill man att Gemma skall överleva, men jag skulle inte bli ledsen om hon försvann ur serien.ingen bra kompis drar bara med andra på dåligheter, dricka sig full och stjäla bilar.

2015-04-09 @ 18:04:03
Postat av: Mamma

Hon dör. Börjar bli löjligt många som dör i Emmerdale.

2015-04-10 @ 11:37:54
Postat av: Lena

Hade uppskattat att få se det i programmet istället för att läsa det här.
Idioti

Ja jag var här inne innan programmet började för vi brukar slippa såna barnfasoner (haha jag vet men inte du, som jag skrivit förut) här, så men nä inte idag.
Hade hoppats på att det inte stämde, inte för att jag gillar Gemma och hennes pappa direkt men....
Jag hade sluppit reta upp mig på dig "Mamma"

2015-04-10 @ 15:54:59
Postat av: Jonas

Mamma: du fick nästan rätt, din gamle gynnare! Hjärndöd blev hon, snarare än död, men ändå. Bra gissat!

2015-04-11 @ 08:38:57
Postat av: Lena

Gissat?
Död blev hon väl ändå, dom stängde ju av.

2015-04-11 @ 16:29:59
Postat av: Jonas

Redan? Det brukar ges en viss betänketid innan det stängs av.

2015-04-11 @ 20:27:48
Postat av: Mamma

vad tramsigt, Lena! Jag skrev det kl 11.37. Två minuter efter att programmet skulle börjat. Vem kollar kommentarer då istället för att se på programmet.

2015-04-12 @ 20:29:04
Postat av: Frk Höger

Mamma: Kanske det var onödigt att skriva att "hon dör" i ett inlägg som inte handlar om det. Marie som driver bloggen har ju ordnat så man kan skriva om det som händer i rätt inlägg även om hon inte hunnit skriva resumén, just för att man ska kunna undvika att få reda på något i förväg om man inte hunnit se alla avsnitt. Hade du skrivit samma sak i det inlägget som handlar om det avsnittet det händer så hade ingen reagerat negativt...

2015-04-12 @ 21:26:25
Postat av: Mamma

Suck!

2015-04-13 @ 10:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0