Hatt-party

Inskrivet onsdag 29/4 kl 00:03
 
Lisa och Zak fortsätter att bråka om vem som gör mest rätt för Belle. Sam blir återigen irriterad på dem och säger åt dem att det de håller på med hjälper inte Belle och om de inte kan hålla sams så kanske de borde dela på sig. Lisa går till jobbet och är på dåligt humör. Hon pratar med tjejerna där men när de säger att det var fel av Zak att ange Belle så försvarar hon honom. Hon säger att han inte angav sin dotter utan följde med henne dit som stöd. När hon kommer hem så är hon inte riktigt lika sur så hon har köpt några öl som hon ger sin man. Han blir givetvis glad och ännu gladare när hon säger att det är en fredsgåva.
 
Finn kollar på en forumsida där han upptäcker att någon skrivit anonymt att man får HIV om man besöker värdshuset. Han tar genast åt sig och söker upp Victoria för att prata med henne. Hon blir orolig och visar Diane. Finn känner sig förolämpad men då säger Victoria som det är, att det inte är honom det gäller utan Val. Sedan går de alla tre till Val för att berätta vad som hänt. Val blir hysterisk och anklagar Diane för att vara den som skrivit det.
 
Dom söker upp Debbie för att be henne lösa ut honom ur företaget. Han vill ha 12 000£. Debbie förklarar att hon inte har så mycket pengar. Dom blir förbannad och öser ur sig sura kommentarer om famijen Dingles som skyddar varann även om det gäller mord. Han kallar Debs för prostituerad eftersom hon legat med honom för att få tag i nycklarna en gång i tiden. Efter ett tag går Dom med på en mindre summa och att Debbie delbetalar bara han slipper vara hennes kompanjon.
 
Edna fyller år och Sandy, Ashley och Harriet firar henne med lite presenter. Hon får en liten flaska konjak och en skraplott av Sandy men hon uppskattar inte presenterna. Konjaken låser hon in i ett skåp och skraplotten kastar hon i papperkorgen eftersom hon inte tycker att man ska spela för pengarna. Sandy plockar upp lotten i smyg men Harriet ser det och tar den ifrån honom. Hon skrapar lotten och upptäcker en vinst på 20 000£. När de sedan ska fira Edna på kaféet med ett hatt-party så berättar Harriet om vinsten men Edna vill inte veta av pengarna eftersom de är djävulens påfund det där med spel. Hon vägrar att ta emot vinsten och vill inte att någon får reda på det.
 
Cain kommer hem till Debbie precis när Ross är där för att lämna pengar för några stulna bilar han fixat. Cain frågar Debbie om vad de håller på med men hon orkar inte prata om det så hon säger åt honom att inte lägga sig i. När Cain kommer tillbaka till verkstan kommer polisen dit för att fråga om han vet något om de stulna bilarna. Han nekar och när polisen gått så går han till Debbie för att tala om vad som hänt. Hon går i sin tur till Ross och säger att nu är det slut med de stulna bilarna, inga fler får komma dit. Ross försöker få henne att ändra sig men Debbie ger sig inte.
 
Bernice kommer på att hon ska starta ett eget företag i byn, en frisersalong. Hon ska göra en marknadsundersökning och hon nästan tvingar Alicia och David att ställa upp på den.
 
Rodney, Kerry och Dan sitter på puben och  upptäcker kommentaren om HIV på värdshuset. De skojar om det och Rodney ska precis visa Eric det när Val kommer in. Hon berättar högt för alla att det stämmer att någon på värdshuset har HIV och att den personen är hon. Val rusar ut därifrån och Eric följer efter henne. Han tröstar henne så hon lugnar ner sig. Val bestämmer sig för att ta reda på vem som skrivt detta.
 
Belle sitter och pratar med sin far i soffan. Hon talar om för honom att hon tänker erkänna i rättegången, hon anser sig skyldig till mordet på Gemma.
 
Val får hjälp av Finn för att försöka hitta vem den skyldige är. Efter ett tag så kollar de om det finns andra konton som har samma namn som i kommentaren och det visar sig att någon på instagram kallar sig så. När Finn upptäcker att signaturen finns på scifi-chat så blir Val övertygad över att det är Ian som skrivit kommentaren eftersom Ian är stor scifi-fantast. Hon ringer upp honom och skäller ut honom på hans telefonsvarare men vägrar sedan att svara när han ringer tillbaka.
 
Debbie åker ut för att hjälpa en man som fått motorstopp. Mannen är väldigt flirtig och kommenterar flera gånger om hur snygg hon är och hur ovanligt det är med en tjejmekaniker. När Debbie inte visar intresse utan är på väg att gå så tar han tag i henne. Debbie blir stel och sedan hugger hon honom med en skruvmejsel i låret. Hon får panik och åker därifrån trots att mannen ber om hjälp.
 
När Debbie kommer hem får hon ännu ett utbrott eftersom hennes larm återigen gått. Dan har försökt att fixa larmet men det går igång lite hur som helst. Debbie vägrar att sova utan larmet inkopplat.  Hon är på väg att fixa det när polisen kommer. Först har hon inte tid att prata med dem men måste ändra sig när de arresterar henne. Pete ser när polisen för iväg henne och hon säger åt honom att han inte får berätta detta för någon.
 
 
Jag vet att det är struligt och konstigt med mobilversionen av sidan men jag kan tyvärr inget göra då det är Blogg.se som bestämmer hur det ska vara.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Varför skulle det vara Ian som skrev kommentaren? Jacob är troligare, även om han kanske inte borde veta vem Kate Bush är.

För övrigt måste männen i Emmerdale ha usel kvinnosmak. Vad ser de hos Debbie? Hon ser ut som ett bortskämt barn som har fått fel färg på dagens klubba.

2015-04-28 @ 19:43:22
Postat av: Hannah

Men Gud, fattar inte att det inte knäckte Jacobs användarnamn, det var ju solklart! Samtliga bokstäver i hans namn! Fast det är klart, Val tänker ju inte på honom som ett alternativ.

2015-04-28 @ 19:55:40
Postat av: Annika

Jag blir tokig på den här nya mobilversionen, antingen försvinner ens kommentarer eller så blir de dubbla...
Hur som helst.
Tycker det var bra att Lisa insåg sitt oresonlig beteende, tycker hon varit skitjobbig länge nu!
Jag tillhör de få som faktiskt gillar Ali stör mig mer på Ruby.
Tycker synd om Debbie just nu, hon är ju inte helt bekväm med känslor. Hoppas hon snart får proffshjälp!
Skönt att se Zac med huvudbonad igen :-D ovant att se honom med allt vita hår!
Tråkigt att Jacob oxå blivit odräglig, han som var den sista vettiga ungen i byn...
Hoppas Dom snart lämnar byn o James kan han ta med sig, det bara måste finnas en bättre man till Chas!
Val är som vanligt så odräglig o självgod.
Undrar vad Edna kommer göra med vinstlotten, kanske kan hon ge dom till kyrkan eller starta en fond i Tootsies namn...om hon bara kan svälja sin stolthet (präktighet).
Belle, lilla Belle...hur ska hon kunna bekänna sig skyldig till mord, det kräver ju att det är planerat o genom uppsåt... Men, som tidigare sagt så verkar inte rättsystemet där vara den knivskarpaste samhällsinstansen...

2015-04-28 @ 20:28:30
Postat av: ELIZA

Vad Ni är smarta!!! Inte var det ungen jag tänkte på...Debbie,, Vojne,vojne...(Ett "norrländskt" uttryck för Herregud)....

2015-04-28 @ 21:11:57
Postat av: Anonym

Ville bara säga att du som skriver bloggen verkligen gör mina dagar, Så ett stort tack :)

2015-04-28 @ 21:55:07
Postat av: anna

vill också tacka för denna blogg! : )
Med vänlig hälsning anna

2015-04-29 @ 04:16:37
Postat av: Jonas

Från ett själviskt perspektiv gör det mig ingenting gällande mobilversionen, då jag alltid skriver på bloggen via mobilen.

2015-04-29 @ 08:14:08
Postat av: FrkHöger

Jonas, har du inte problem med att se alla kommentarer?
Jag ser inte alltid de nya 😩

2015-04-29 @ 09:49:11
Postat av: Ylva

Jag vill också säga jättetack för denna blogg! Jag har ibland problem att läsa kommentarerna men efter ngt dygn kommer dom oftast fram.

2015-04-29 @ 10:35:16
Postat av: Jonas

FrkHöger: jo, på nya blogginlägg har jag det. Dock går det att lösa genom att klicka på vänsterkanten av sidan.

2015-04-29 @ 10:43:45
Postat av: Jonas

Under "Tidigare avsnitt" alltså.

2015-04-29 @ 10:44:20
Postat av: Jonas

FrkHöger: ironiskt nog försvann mitt svar. Ja, när blogginlägget är nytt har jag problem med att klicka på kommentarerna, men det går att få fram via vänsterkanten (under "Tidigare avsnitt").

2015-04-29 @ 10:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0