Pyjamasparty

Inskrivet onsdag 15/4 kl 23:00
 
Eric och Val försöker hitta tillbaka till det som varit förr men han undviker närkontakt med henne.
 
Lisa bestämmer sig för att hon och Belle ska resa iväg ett tag även om Zak är emot det. Både han och Cain tror att det är bättre för Belle att vara kvar för att bearbeta känslorna men Lisa vägrar att ge med sig. Inte ens när Belle bönar och ber om att få vara kvar hemma.
När Sean kommer för att träffa Belle och de har rest så sitter Zak, Sam och Cain och dricker öl och ser på frågesport. De bjuder in Sean till att vara med. Han frågar om han får ta en burk och Zak svarar ja...en läsk...
 
Debbie sitter på Kings kontor eller Home Farms... hon kollar sin mail och säger att sjukhuset mailat henne om att Sarah är fullt återställd nu. (Brukar sjukhus maila sånt? Kul i alla fall att Sarah slipper perukerna nu. Hur länge har hon varit utan?)
 
Paddy och Marlon  sitter och surar på puben för de saknar grisarna. När de funderar på att åka och hälsa på dem säger Rhona att det inte är så bra för grisarna kan bli upprörda då. Både Marlon och Paddy finner sig i det svaret först. (Hur nu en kock och en veterinär kan tro något sådant) Paddys längtan är så stor så han kontaktar grisägaren ändå. Han blir väldigt besviken när han inser att Rhona vetat om att grisarna ska till slakt nästa dag.
 
Val blir irriterad när det inte fungerar med Eric. Hon försöker få kontakt med honom men han skyller på att han måste handla. Hon blir så förbannad att hon går till puben och skäller ut Diane för att ha förstört hennes äktenskap. Diane svarar att visst var det ett misstag men Val har också gjort massa misstag, att det är därför hon är där hon är just nu. Hon påpekar att Val faktiskt var med Rodney och fick ett barn med honom medan han fortfarande var gift med henne.
 
Chas frågar Pete om hur det går med Debbie men det går inte så bra säger han. Hon frågar sedan Debbie om Pete och hon säger att han inte är intresserad. Chas talar då om att han säger samma sak. Det gör att Debbie gör sig fin och fixar barnvakt och beger sig till gården. Pete förstår sig inte på henne och säger det. Då tröttnar hon och går hem och tar på sig pyjamasen. Pete kommer dit och det slutar med att han stannar kvar. Debbie vill dock att de håller förhållandet hemligt för att inte förvirra barnen. Pete lovar att gå med på det om hon inte är så snäsig mot honom.
 
Val går hem till Eric för att prata med honom. Hon säger att han ska få tid på sig men att hon kan inte vänta i en evighet. Eric söker upp Diane för att prata med henne eftersom hon är den ende som han kan vara ärlig mot.
Han vill att Val ger honom lite mer tid att vänja sig vid situationen. Diane svarar " att när gud delade ut tålamod så stod Val i kö för en bredare käft" (Underbart citat) Eric bestämmer sig för att försöka trots allt. Han fixar till en romantisk middag med Bublé i bakgrunden men när de ska upp till sovrummet så kan han inte fullfölja. Val blir ledsen och besviken.
 
Charity upptäcker att Finn kollar in Declan hela tiden. När Ross kommer in på puben och ber Finn att bjuda på en öl så nekar Finn. Declan hör det och bjuder dem båda på öl. Charity blir förvånad men får sedan veta att Declan ska utnyttja det att Finn är intresserad av honom, precis som Charity skulle ha gjort om det var så.
 
Dom anklagar Harriet för att vara självisk eftersom hon hindrat honom för att sms:a Gemma samma kväll hon dog. Zak säger åt honom att inte hela tiden tänka "om man gjort si..." Dom kommer hem till Zak sen och är deprimerad. Han tänker på allt han missar nu när dottern inte finns. Han börjar prata om barnbarnet som kunde ha varit 3 månader nu.
 
Paddy och Marlon åker till gården med grisarna men får reda på att de är instängda tills slaktbilen kommer. De beslutar sig för att göra inbrott och ta tillbaka dem. De maskerar sig och bryter sig in på kvällen. Då upptäcker de att det är hundratals grisar och de kan inte se vilka som är Kevin Bacon, Jon Hamm och Pjork. När tre grisar kommer fram till dem så tror de att de är de rätta.
Rhona och Laurel blir rasande när killarna kommer hem med tre grisar igen.
 
Ross får skäll av en kund som känner sig lurad på verkstan och inte blir det bättre av att Ross inte har kvitto på reservdelen han köpt. Debbie kommer och räddar situationen, sedan säger hon till Ross att fixa fram ett kvitto och bjuda henne på en drink. Han blir glad när de ses på puben men när Pete kommer in så får Debbie bråttom hem eftersom de gjort upp om att ses där. Ross försöker övertala henne att stanna eller följa med till stan men hon har inte tid. Pete stannar en kort stund på puben för att sedan kunna gå till Debbie.
 
Val pratar med Diane om att hon inte kan rädda äktenskapet om Eric inte kan ha sex. Hon vill inte leva med honom som om de vore syskon.
 
Eric sitter ensam hemma och gråter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0