Prins Harry i överraskningsorkestern

Vanessa vill att Rhona och hon sticker iväg och bara åker dit de har lust men Rhona kan inte lämna kliniken eftersom Paddy gått över till Laurel. Vanessa påpekar att Paddy varit där lite väl ofta de senaste dagarna, att han bryr sig mer om hur Laurel mår än hur hans fru har det.
Paddy försöker övertala Laurel till att berätta vad som hänt för Marlon men hon vägrar. Precis då kommer Marlon in och hör när hon säger att de inte ska säga något till honom. Givetvis vill han veta vad de pratar om och Laurel måste erkänna. Marlon blir rasande för han inser hur illa det kunde ha gått för Laurel. Hon ber om ursäkt.
 
Gennie ska berätta för Nikhil att hon inte vill att de köper värdshuset eftersom hon inte delar hans intresse. Nikhil som fått jobba hårt denna dag är överlycklig och känner att han är på rätt väg så när Gennie säger att hon inte vill satsa på värdshuset så blir han givetvis besviken.
 
Bob planerar för sitt frieri men det går inte riktigt som han tänkt sig. Bandet måste lämna återbud om Bob inte kan tänka sig att fria på närmare håll för deras andra spelning. Brenda i sin tur förbereder handfästningsritualen. När hon får höra att Gennie sagt nej till värdshuset för att hon gillar sitt jobb på fabriken så mycket säger hon till dottern att hon kan göra samma jobb på värdshuset för det behöver också marknadsföras.
 
Laurel åker iväg och när Marlon upptäcker att hon inte är hemma blir han orolig för att hon gett sig ut för att försöka få tillbaka spelet igen. När hon kommer hem visar det sig att hon varit på platsen där bilkapningen ägt rum, allt för att försöka få tillbaka sitt självförtroende och inte låta det dåliga ta över. Det Marlon inte ser är att hon köpt en sax (?) som hon förvarar i väskan.
 
Gennie och Nikhil ska berätta för Eric och Val att de inte köper värdshuset men när Gennie ser Nikhils ledsna min så drar hon iväg med honom avsides för att prata. Han får ge henne tre orsaker till varför de ska köpa värdshuset. Nikhil svarar att det kommer att ge en vinst varje år, för att han ska få jobba med sin fru och bästa vän och för att det skulle ge honom en chans att bevisa vad han kan. Gennie ändrar sig och de berättar för Val och Eric att de går med på köpet.
(Lite kul när Val och Eric försökte se oberörda ut och knappt vågade prata för de var rädda att affären inte skulle bli av)
 
Brenda har sin lite improviserade möhippa på kaféet. Gennie håller tal om världens bästa mamma. Bob är på puben med Dan som får försöka med allt för att hålla Bob borta från kaféet när Bob vill dit för att fixa lite nattamat. Bob börjar tvivla på om han gör rätt som ska fria till Brenda, hon vill ju inte ens svara i mobilen när han ringer.
 
Dagen efter är det dags för både Brendas och Bobs överraskningar. Bob är orolig för vad Brenda ska säga och han är på väg att backa ur för han tror att hon vet och det är därför hon håller sig undan. Brenda i sin tur har fått hjälp med att fixa en fin plats på Declans nya område och hennes vänner har ställt upp stolar och dekorerat platsen.
 
Arthur och Gabby bråkar i köket innan de ska till skolan. De bråkar om pengar och en väska och  Laurel hör när Arthur säger "jag ska döda dig" . Laurel får nästan panik men lugnar sig. Marlon blir orolig för henne men hon säger att allt är ok, men hon vill ändå att de säljer den ena bilen.
Marlon ska jobba så han han tackar nej till att gå på bröllopsfesten. När Laurel ska gå ifrån puben efter att ha pratat med honom stannar hon till och pratar med Sandy. Då kommer det in en budkille som letar efter vägen till fabriken. Laurel stelnar till och tror att det är bilkaparen. Sedan får hon bråttom därifrån.
 
Gennie har fått en tid för uppkörning eftersom någon lämnat återbud. Det innebär att hon måste åka iväg en stund innan handfästningen.
 
Cameron skyller på att han måste jobba för att Bernice ska passa Gabby så han kan inte följa med på bröllopsfesten. Chas blir givetvis besviken.
 
Dan får lura Brenda till att dyka upp i stan. Bob lyckas sedan övertala henne att följa med en snabb sväng till en marknad. Brenda tvekar för hon har ju sina "värdekuponger" hon ska använda vid ett shoppingtillfälle. Hon blir "kidnappad" och de tre åker iväg. Bob har ordnat med en picknick och Brenda smälter. Plötsligt dyker orkestern upp och spelar "Da ya think I´m sexy" och då passar Bob på att fria till henne, han har fäst ringen i en kaka. Brenda bllir överlycklig och svarar ja. Dan säger åt dem att skynda sig till nästa ställe. Bob förstår ingenting och Brenda säger att de inte hinner åka dit. Då kommer det en helikopter för att hämta dem...
 
 
Tack alla ni underbara för era fina ord! Jag skriver så länge jag orkar men som sagt, det kan bli lite virrigt eller så glömmer jag något och då är det bra om ni rättar mig eller fyller i det som saknas =)
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Tycker dagens (tisdag) avsnitt var bra. Gennie är smart. Hon är Cameron på spåren känns det som.

2014-10-28 @ 16:28:39
Postat av: Stina

Skall verkligen Diana Val och Erik försvinna ur serien? Tyckte illa om Val i början men nu har man börjat vänja sig. Vad gör alla skådespelare som bara är med några minuter då och då, har de andra jobb eller får de full lön?

2014-10-28 @ 16:42:08
Postat av: Jackson

Ja, Gennie är snabbtänkt och observant. Hur tänker vidrige Cameron ta sig ur denna härva? Hoppas att han inser att han inte kan äga båda tjejerna samtidigt och drar dit peppar'n växer och det med omedelbar verkan!!! Usling!!!!!

2014-10-28 @ 18:06:47
Postat av: Andrea

Diane sa ju nu att hon skulle stanna i byn

2014-10-28 @ 21:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0