Officiell invigning av glampingen

Här är fredagens avsnitt, jag har tyvärr inte orkat förrän idag... =(
 
Andy kommer hem till Zak för att berätta att Sarah har en prisutdelning i skolan men han vill inte att Debbie kommer dit. Zak säger att han kan följa med och hålla koll på henne men Andy tvekar ändå. Debbie hör allt när hon gömmer sig i trappan.
 
Jai och Rishi går förbi värdshuset och de hälsar på en mycket glad Eric. Eric berättar att det är kul att familjen ger sig in i hotellbranschen. Rishi och Jai förstår inte vad Eric pratar om men de får snart veta att Nikhil köpt värdshuset, nästan. Rishi skyndar sig hem till Nikhil för att prata med honom. Han är glad och vill gärna hjälpa sin son men märker att Nikhil gett upp den drömmen om ett eget företag. Gennie märker det också och när hon hör om Nikhils dröm att ge Molly något som de byggt upp och när Nikhil sedan börjar prata om fler barn så ändrar hon sig och säger att hon ska tänka på saken
 
Nicola hämtar sin bil på verkstan och får höra av Cain att det blir rätt dyrt. Hon vill helst inte betala så mycket eller åtminstone delbetala men Cain ger inte med sig. Steve som hör att det är problem är på väg för att hjälpa henne men blir stoppad av Bernice. Senare när Nicola sitter på puben får hon sällskap att Steve som gärna sitter kvar med henne medan Bernice går hem för att byta om för deras utekväll. Diane är tvungen att påminna honom om att Bernice väntar. När Nicola ska betala Cain får hon veta att Steve redan betalat för reparationen.
 
Debbie lyckas övertala Zak att följa med till skolan men hon måste hem och byta om innan. Han går till puben så länge. Debbie packar massa kläder i några resväskor och när hon lastar in dem i bilen så kommer Robbie fram till henne. Han talar gladeligen om att Cameron försökt hota honom samtidigt som han försvarat Debbie. Robbie kan inte förstå varför Cameron försvarat någon som hatar honom.
 
Declan messar Katie och talar om att han ringt polisen så de kan ses vid byggarbetsplatsen. När hon kommer dit säger han att han pratat med polisen för han gör allt för att det ska bli bra mellan dem igen. Katie har svårt att tro honom men ser sedan när en polisbil kommer in på området. Declan fortsätter att säga att han vill att det ska bli bra och att han struntar i allt annat. Katie talar då om att hon inte vill ha honom och hon struntar i vad han gör nu när han erkänt. Declan som var beredd på hennes svek säger att han inte sagt till polisen att det finns en kropp på området utan de är där för en rutinkontroll som behövs inför öppnandet. Vill hon att polisen ska få veta om liket får hon berätta det för dem. Katie är på väg att göra det men blir stoppad när han säger att då kommer hon att bli inblandad eftersom hon vetat om kroppen och det är lätt att få det till att hon mutat arbetarna till att hålla tyst, så vill hon ha pengar över huvud taget måste hon tiga. Katie blir inte glad men hon låter bli att säga något.
När Declan berättar för Megan om vad som hänt så säger han att efter festivalen kommer Katie ändå inte några pengar för det ska han se till.
 
Moira blir återigen irriterad när hon märker att Andy kommer försent till arbetet. Hon börjar ledsna på att Andy alltid har en ursäkt för att komma sent eller inte alls. Inte blir det bättre när Adam försvarar honom och säger att Andy kan jobba på natten om så behövs. Moira kommer sent till en kreatursmarknad och missar en försäljning av kossor bara för att Andy blivit sen till jobbet.
 
Andy förbjuder Debbie till att följa med på prisutdelningen eftersom han inte litar på henne och för att Sarah är tillräckligt nervös som hon är. Cameron hör det och han blir förbannad på alla som hackar på Debbie trots att hon är en bra mamma som gör allt för sina barn. Han säger att hon bara haft det lite jobbigt senaste tiden. Chas som hör allt blir lite förvånad över hans försvarstal av Debbie. Hon tycker inte han borde bry sig så mycket eftersom han lämnat henne.
 
Nicola, Megan och Declan går till "glampingen" för det ska bli invigning och pressvisning. Declan säger åt Nicola att hålla sig på kontoret för att kolla till så inte Katie ställer till med något medan de är borta. Sedan håller han tal och klipper band  inför samlad press. Efteråt så flirtar Declan in sig med två unga tjejer och de går till puben för att dricka mera vin.
 
Debbie som inte fått åka till skolan kommer till puben för att åtminstone få chansen att äta middag med barnen efteråt. Chas låter henne vänta i lägenheten bakom baren. Cameron kommer dit och säger åt henne att hon inte ska rymma. Han har pratat med Robbie som skvallrat om Debbies resväskor. Debbie är först kaxig men Cameron förklarar att inget kommer bli bättre av att hon rymmer så hon lugnar ned sig. Plötsligt säger han att han bryr sig mycket om henne och när han tar tag i henne och kysser henne så låter hon det ske.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vilken idiot som helst, förutom möjligtvis Charity, hade kunnat räkna ut att Declan skulle lura Katie - men tydligen inte Katie själv.

Cameron verkar ha svårt att bestämma sig.

2014-10-19 @ 21:36:58
Postat av: Jenny

Återigen tack tack tack för dina uppdateringar!!!!!❤️👍

2014-10-20 @ 15:02:35
Postat av: Jonas

Nu börjar jag på att bli riktigt trött på Cameron. Vad ska han med åbäket Debster till?

Hoppas att Steve lurar den självgoda Nicola, vilket han ser ut att göra.

2014-10-20 @ 20:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0