Ett nytt familjeföretag i byn, eller?

Rishi kommer in i affären och ser att Nikhil börjat jobba där. Han försöker övertala sin son till att komma tillbaka till fabriken men Nikhil vägrar. När Rishi gått så börjar Nikhil rumstera om på Davids hyllor, något som David inte alls gillar. Det slutar med att David säger åt Nikhil att gå och ge sina goda råd till Eric och Val på värdshuset.
 
Eric och Val dukar upp för en mindre fest för folk som kan tänkas köpa värdshuset. Det dyker inte upp så många men både Jai och Rishi passar på att få lite gratis vin. Nikhil kommer dit och visar sitt intresse. Återigen försöker Rishi få med sig sin son till fabriken eller åtminstone till puben med dem. Nikhil har inte tid utan han går runt med Val som sedan måste påpeka att hans familj inte tror på honom utan de tror att han kommer att komma tillbaka till fabriken. Hon vet att det hon säger kommer få Nikhil att göra tvärtom. Mycket riktigt, Nikhil kontaktar banken för att kunna köpa värdshuset. Sedan går han till Gennie för att visa sin överraskning till henne. Gennie blir förfärad, hon gillar inte att han köpt något så stort utan att prata med henne och hon vill inte sluta på sitt jobb för att arbeta på värdshuset. Nikhil kan inte förstå henne, han har ju bara köpt något som kan bli ett familjeföretag, stället där Molly föddes och som hon sedan kan ta över en dag.
 
Declan är besviken över att Katie legat med Adam, han berättar det för Megan. (Hann de ha sex? Jag uppfattade det som om de precis skulle börja..) Han kommer på en sak som ska få Katie till att ångra sig.
 
Debbie är hos Zak och hon känner att han bara ska försöka tala henne till rätta. Zak säger att han talar inte om för folk hur de ska göra längre. Han berättar hur han förändrats efter sin sjukdom och att det faktiskt underlättar bara man kan prata med någon. När han råkar berätta att han hört att Diane ska på semester med Sarah och Jack i några dagar blir Debbie vansinnig. Hon skyndar sig till Andy men han ger sig inte, han tänker på barnens bästa och det var just nu att komma ifrån ett tag.
 
Andy är besviken på Katie och han talar om det för henne. Hon försvarar sig med att hon bara var tvungen att ge igen på Declan. Plötsligt dyker Declan upp och ger Andy en uppsägning av hyreskontraktet. Han säger att Andy inte skött sig utan haft inneboende utan tillstånd så nu har han en månad på sig att packa ihop och flytta. Andy protesterar men Declan ger sig inte.
När Declan gått säger Andy till Katie att hon satt honom i denna sits och nu får hon tala Declan tillrätta.
 
Declan åker ut till gården för att prata med Adam. Han säger till Adam att han bara blivit utnyttjad av Katie för att hon vill ge igen på honom. Adam blir förbannad och säger att Declan inte kan tillfredsställa sina kvinnor, se bara på Katie. Ella och Mia. Declan blir rasande och slår till Adam. Precis då kommer Cain och stoppar bråket. När Declan åkt så skrattar Cain och säger till Adam att det var bra jobbat men Moira kommer inte bli glad. Mycket riktigt, Moira blir orolig när hon får höra att Adam återigen är i fejd med Declan.
 
Andy träffar Robbíe och Megan på puben. Han säger åt dem att prata med Declan om det han gjort. Eftersom de inte vet vad Andy pratar om så berättar Andy om uppsägningen. Det gör att Megan försöker prata med Declan när hon kommer till Home Farm. Han tänker fortfarande inte ge med sig men så kommer Katie dit. Megan går iväg så de kan prata ifred. Katie ber om ursäkt och säger att hon är ledsen. Hon vill att det ska bli bra mellan dem eftersom deras problem går att lösa. Det enda hon vill är att han är ärlig och anmäler till polisen att det finns en kropp i skogen.
 
Katie kommer hem till Andy som undrar hur det gått med hans hyreskontrakt. Katie säger att hon inte pratat med Declan om det än men att han snart kommer ha så mycket annat att tänka på att hyreskontraktet är det minsta problemet.
 
Declan sitter och tittar på bröllopsbilderna på datorn. Megan kommer in och får reda på vad som hänt. Hon genomskådar Katie och säger att Declan inte ska lita på henne. Så fort Megan gått iväg tar Declan telefonen och riinger till polisen.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Äntligen ringer nån polisen! Har väntat och väntat på att stackars Alex ska hittas...

2014-10-16 @ 23:03:27
Postat av: Adriana Erji

Tack för en bra blogg. Har följt den serien från 90 talet

2014-10-17 @ 13:05:12
URL: http://photoaddia.wordpress.com
Postat av: jackson

CAMERON!!!!!!!??????????

2014-10-17 @ 16:00:01
Postat av: Ylva

Ja! Jag blir vansinnig på honom!!! (Cameron. NÄR ska denna story få ett slut???

2014-10-17 @ 16:33:40
Postat av: ELIZA

JAAA, vad F*N håller han på med????? Ska han ha Debbie fullständigt galen????

2014-10-17 @ 20:04:13
Postat av: Julia

Vad håller Cameron på med?!! snacka om att vilja ha kakan samtidigt som man äter den. Såg ut som att Chas precis var påväg bakom baren, det här kan inte sluta väl.

2014-10-17 @ 23:33:05
Postat av: Pandora

Cameron och Debbie förtjänar varandra! Bara inte psykfalen skaffar ett barn tillsammans! Stackars unge isof!

2014-10-18 @ 07:46:00
Postat av: Anonym

Nä, den här Alex-historien får aldrig ett slut. Suck!

2014-10-18 @ 19:01:36
Postat av: AnnaS

Andy är så dum att det gör ont. Hoppas han blir vräkt och av med jobbet! Sen kan han och Katie sitta och trösta varandra.

Men vad håller Cameron på med? Och Debbie? Hoppas hon tar sitt förnuft till fånga (om hon har nåt) och ber Cameron fara och flyga!

2014-10-18 @ 21:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0