En raderad fil

Inlagt lör 29/11 kl 12:37
 
Debbie erkänner för Cameron att hon påverkades av pratet på puben, att Chas alltid får höra att hon kommit undan fast hon dödat någon. Cameron säger åt Debbie att sluta tänka så utan börja tänka på semestern han planerar.
 
Chas träffar Brenda på kaféet och de pratar om Gennies tillhörigheter. Brenda säger att hon tycker också det är svårt att gå igenom dem men att de kan göra det tillsammans. Hon kommer sedan hem till Chas och de delar lite minnen. Diane kommer in i köket och ber Chas hjälpa till på puben en liten stund. Brenda blir sittandes ensam och hon fortsätter titta på Gennies saker. Hon ser den lilla minibandspelaren och sätter på den. Hon börjar lyssna men stänger av snabbt. Sedan kan hon ändå inte låta bli så hon lyssnar på det som sägs på bandet.
 
Steve håller på att packa sina saker i huset. Endast Ashley är hemma och får höra hur bitter Steve är mot alla. Inget verkar ha varit bra under tiden han bott där och han påpekar hur gnällig Bernice är. Bernice som precis kommit hem hör allt och ber honom sluta,
 
Cain söker upp Charity för att be henne om en hjälp. Han behöver pengar snabbt så han frågar om hon kan ställa upp som förut. Charity blir förvånad men inser sedan att han menar att de ska lura någon rik man och sno hans bil. Hon tvekar eftersom hon har familj nu och har företaget att tänka på. Cain lyckas trots allt få henne att tänka på hur mycket hon ändå behöver pengar.
 
Nicola berättar för Jimmy om att hon lånat pengar av Steve. Han blir förbannad på henne eftersom han förstår på en gång att ingen gör något sådant gratis. Han blir bara mer och mer förbannad ju mer hon berättar. Tillslut är han rasande och rusar ut för att hitta Steve. Vid dörren greppar han en golfklubba innan han rusar iväg. Nicola springer efter för att stoppa honom. Jimmy ser Steve som precis är på väg att åka iväg. Han börjar slå med golfklubban på bilens rutor och lysen. Steve kommer ut ur bilen och han är rätt kaxig trots det utsatta läget. Han lyckas reta upp Jimmy ännu mer genom att smutskasta Nicola. Då brister det för Jimmy och han slår till Steve.
 
Brenda kommer hem till Debbie och berättar om inspelningen hon hört på Gennies bandspelare. Hon är äcklad av Camerons och Debbies kärleksprat.  Debbie förstår ingenting men när Brenda gått därifrån börjar hon lyssna. Hon raderar filen där Cameron erkänner att han dödade Carl men när hon fortsätter lyssnadet inser hon att han även dödade Gennie. Debbie lyssnar på det om och om igen. Cameron kommer sedan hem och hon försöker vara som vanligt. Han märker direkt hur spänd hon är men Debbie säger att allt är okej.
 
Brenda kommer in på puben och frågar Ruby om hon kan få lite ledigt en stund för hon måste sortera Gennies saker. Kerry hör det och erbjuder sig att ta med sig Gennies kläder till en secondhand-butik.
Ruby fortsätter sedan att prata med Ali om hur mycket hon vill ha familj, ett eget barn. Ali är inte alls speciellt sugen på att börja om.
 
Pearl hör att Kerry ska hjälpa Brenda och hon påpekar lite snyggt att hon också har massa kläder som måste iväg men att hon har så dåliga knän att det blir jobbigt att ta med allt på bussen. Det slutar med att Kerry erbjuder sig att ta även Pearls gamla kläder till butiken. Pearl blir så glad att hon går och köper en ny drink i baren, inga problem med knäa då...
 
Bernice är ledsen men Diane tröstar henne. Bernice inser att Gabby har blivit lidande av allt detta och att hon faktiskt förtjänar det bästa. Hon tycker att hon varit en dålig mamma men Diane säger att när Bernice är på topp är hon en jättebra mamma.
 
Jimmy är förbannad på Nicolas dumhet men han skriver ut en check från företaget för att betala igen Steve allt Nicola fått från honom. Nicola får sedan berätta för Charity om vad som hänt. Charity blir rasande över att de tagit pengar från företaget. När Charity träffar Cain så går hon med på att göra en "bilstöld"
 
Debbie har panik och lämnar barnen hos Moira som inte alls har tid eller lust men ser Debbies desperation. Debbie sitter sedan i bilen och lyssnar återigen på inspelningen. Hon söker upp Chas för att prata men Chas är inte intresserad även om hon ser hur ledsen Debbie verkar vara. Debbie ger sig inte och tillslut får hon komma in. Hon berättar att Cameron dödade Gennie. Chas får höra inspelningen men då blir hon förbannad. Hon tror inte Cameron skulle kunna döda någon även om han är en skitstövel i övrigt. Chas är riktigt förbannad på Debbie som påstår det, för inspelningen kan handla om smärtan Gennie haft innan hon dog.
 
Cameron är hemma och har fixat till en fin middag med tända ljus och en röd ros i en vas. Han väntar på att Debbie ska komma hem för han har även köpt en ring.
 
 
Chas är rasande på Debbie och vill inte alls tro på det hon säger. Tillslut så måste Debbie berätta att Cameron erkänt att han dödade Carl.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica T

Är så glad att Debbie berättade för Chas om allt. Hoppas nu bara detta leder till något så Cameron kan få sitt straff, är så trött på att han kommer undan med vad han än gör. Nu är det helg innan man får veta hur detta slutar. Trevlig helg till er alla!

2014-11-28 @ 12:47:37
Postat av: Ylva

Å vad det är spännande nu!!! Längtar faktiskt till måndag:)

Härligt om man sett det sista av Steve men tyckte ändå han var riktigt kul när han talade om för gänget vad han egentligen ansåg om dom. Tycker också Jimmy var strålande när han tog tag i situationen OCH Nicola.

2014-11-28 @ 13:09:37
Postat av: ELIZA

Neeej! En helg innan vi får se mer...Hur ska dom lösa det här?? Normalt sett ska ju Debbie i fängelse för att skyddat en mördare..Shit, jätte spännande nu....Och skönt att få se Nicola böja på nacken och skämmas nån gång...Tänkte skriva punch- brud, kvinna, vad?? Punchig är hon i alla fall...Och underbart att se Jimmy ha humör nån gång...

2014-11-28 @ 14:02:41
Postat av: Jonas

Nicola förtjänar verkligen inte Jimmy. Kul att han för en gångs skull läxade upp henne dock.

Bernice var ganska grann idag. Hon hade gjort något annorlunda med håret eller något.

2014-11-28 @ 22:14:24
Postat av: jenny

Undrar dock om det kommer bli problem med att Debbie raderade filen där han berättade att han dödade Carl...

2014-11-29 @ 00:03:56
Postat av: Julia

Så spännande!!

Tyckte också Bernice såg ovanligt bra ut idag.

2014-11-29 @ 01:41:10
Postat av: Jonas

Filen som Debster raderade lär gå att återskapa, men frågan är om den lilla Debbie vill det.

2014-11-29 @ 08:00:08
Postat av: AnnaS

Frågan är också om polisen klarar att återskapa den...

2014-11-29 @ 11:15:39
Postat av: jackson

Tycker att Bernice är mycket snyggare utan det illröda läppstiftet.

Braaaa, Jimmy!

2014-11-29 @ 15:55:52
Postat av: ELIZA

Bernice var mycket snyggare utan det O-naturliga sminket...Utan smink överhuvudtaget, tyckte det om Chas också...Ibland har Debbie hektiskt RÖDA kinder..Inte fint...Har skrivit tidigare om att dom måste ha en urusel sminkös...

2014-11-29 @ 20:00:31
Postat av: jackson

Hur var det med den killen som Nicola bodde ihop med innan hon gifte sig med den äldre mannen? Killen var i sopåkarbranschen och mycket snäll. Gifte de sig någonsin, eller bodde de endast ihop?

2014-11-30 @ 10:18:34
Postat av: Frk Höger

jackson, han hette Simon o de var aldrig gifta, fast i början var han väl fiskeribranchen o sedan sopåkare.

2014-11-30 @ 11:04:37
Postat av: jackson

Tack, fröken Höger! Nu minns jag bättre hur det var.

2014-11-30 @ 12:40:05
Postat av: Ylva

Instämmer ang Bernice utseende. Hon var mycket snyggare än vanligt i fredagsavsnitten.

2014-11-30 @ 13:42:56
Postat av: Jonas

AnnaS: polisens tekniker är förhoppningsvis inte lika inkompetenta som den kvinnliga förhörsledaren.

2014-12-01 @ 08:58:36
Postat av: jackson

Nu är det spännande! Snacka om att Charity kan ha is i magen när det väl gäller! Oj, hur skall Debbie kunna hålla masken?

2014-12-01 @ 12:44:40
Postat av: Ylva

Jättespännande!!! Har inget emot Ali och Ruby egentligen men deras bebisproblem bryr jag mej inte riktigt om för närvarande. Nicola är rolig nu tycker jag:)

2014-12-01 @ 13:11:41
Postat av: jackson

Ruby är så himla gullig, tålmodig och sympatisk, tycker jag. Funderar snällisen Dan möjligen på att donera spermier???????

2014-12-01 @ 16:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0