Dö inte innan du skrivit på kontraktet, tack!

Inlagt kl 21:44
 
Adam bryter ihop när polisen ställer sina frågor men han fortsätter att neka. Han gråter när han säger att han inte dödade sin bästa vän.
 
Nicola går till Home Farms kontor för att jobba. Declan kommer in och säger åt henne att hon slutat, denna gång för alltid. Nicola nästan bönar och ber om att få jobbet tillbaka men Declan går inte med på det så hon går därifrån.
 
Amy får kontakt med Kyles mormor (Hon är väldigt lik Jean, Bobs förra fru, låter rätt lika också) De två kommer bra överens. Mormodern berättar om dotterns kamp för att få barn och vilken lycka det var när Kyle kom till dem. Nu är han det enda hon har kvar av dottern.
 
Amelia vill fortsätta utpressa Cameron men Sean säger nej. Det leder till att hon sms:ar Cameron i smyg när Sean inte ser. Nästa dag skyller hon på att hon mår dåligt så hon stannar hemma från skolan. Cameron som får sms:et går till scoutstugan för att lämna pengarna. Med sig har han även en skiftnyckel. Han håller koll och ser när Amelia hämtar pengarna. Cameron frågar henne vem som skickat henne och när hon inte svarar så säger han åt henne att sluta ljuga. Amelia skyller allt på Sean. Cameron konfronterar båda barnen för att få reda på vad de vet. Han inser snabbt att de inte vet något men för att ingen ska få reda på att han varit beredd att betala för information så det han gjort inte ska komma ut så får han Sean och Amelia till att inget säga så kommer han inte heller säga något om utpressningen.
 
Rhona frågar Paddy om vad Vanessa sagt. Han svarar undvikande om att det kommer att lösa sig. När han sedan träffar Vanessa ber han henne igen, om inte annat för Rhonas skull. Vanessa vill inte alls hjälpa Paddy med klinikarbetet men efter ett tag kommer hon dit i alla fall. Paddy blir överlycklig när hon dyker upp.
 
Adam släpps mot borgen. Han kommer hem och Moira frågar honom om han är skyldig. Adam blir besviken över att hon tvivlar men när hon säger att han nästan dödade Cain och sedan lät Kerry ligga skadad efter att ha blivit påkörd så är det inte så konstigt. För att bevisa sin oskuld så går han iväg för att leta rätt på sina handskar. Givetivs kommer han tillbaka med bara den ena. Moira tror ännu mindre på honom nu medan Cain är övertygad om att någon försöker sätta dit Adam. Han tror att det kan vara Declan som vill ge igen efter att han bett honom att hålla sig lugn.
 
Bernice erbjuder Nicola att jobba för Steve. Nicola vill inte det medan Jimmy tycker att det är ett bra förslag. Eftersom Nicola inte tar det jobbet så kanske hon kan fråga någon av de andra mammorna vid skolan om de vet någon som behöver hjälp. Nicola vägrar eftersom hon är rädd för vad de andra ska tycka om henne.
 
Declan blir förbannad både på Andy och Kerry för att de förstört visningarna som varit. Andy hade inte medvetet förstört, det hade bara råkat bli då han bytte blöja på Jack. Kerry försöker vara kaxig tillbaka men Declan ger sig inte, han ska sälja husen.
 
Victoria är rasande på Amy som dragit iväg till Kyle. Amy får en utskällning när de ses. Tyvärr så kan Amy inte låta bli att träffa Kyle eftersom hon tycker om honom så mycket. Speciellt efter att hon fått hålla i honom ett tag tidigare på dagen.
 
Val får ett samtal från en köpare till värdshuset. Hon blir eld och lågor, hon ber honom att inte dö innan kontraktet är påskrivet.
 
Nicola frågar Jimmy om inte Angel kan få börja rida. Jimmy blir irriterad eftersom han tycker att Nicola borde veta att de inte har råd just nu. Hon fortsätter tjata eftersom Steve kan ordna lektioner till halva priset men Jimmy säger nej. Nicola besöker Steve för att berätta att det inte blir av. Då ger han henne en dyr väska som hon ska ha när hon åker till skolan så de andra mammorna ska se den (antagligen en dyr historia) Nicola tackar nej till väskan och då säger Steve att det vore synd om den hamnade längst in i Bernices garderob. Nu kan inte Nicola säga nej längre utan hon tar emot den.
 
Amy åker iväg till Kyles mormor igen. När hon är utanför huset så undar mormodern vad Amy gör där. Hon skyller på att Jack tappat sin giraff och på det sättet får hon komma in i huset.
 
Paddy kommer till puben. Chas märker på en gång att allt inte är så bra. De går in till Chas för att prata. Han berättar vad som hänt och att Rhona inte alls är samma person som när de träffades, nu har hon blivit elak och manipulativ för att få som hon vill. Han erkänner att han inte har kvar känslorna för henne längre.
 
Polisen kommer till bondgården för en husrannsakan. De går runt på övervåningen och sedan kommer de ner för att undersöka även utomhus. Adam får panik och ber Cain att hjälpa honom försvinna därifrån. Cain vill inte göra det med tanke på att Moira skulle inte bli glad. Adam säger att han sticker oavsett om han får hjälp eller inte. Cain går fram till den vaktande polisen och börjar klaga på att de stökat till på övervåningen. Han är rätt kaxig så tillslut tar polisen tag i honom. De andra poliserna rusar in för att hålla fast Cain. Under tiden springer Adam iväg. När de två kriminalarna kommer in så inser de direkt vad som hänt. Moira går fram till Cain och ger honom en örfil. Kriminalaren säger att Adams flykt gör honom ännu mer misstänkt.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Åh jag bara vill att Cameron äntligen åker fast! Hur lång tid ska det ta tro?

Håller med er andra som skrivit positivt om den "nye" Cain. Så bra att han börjat vandra "den rätta vägen" utan att alls bli mesig!

Och tack för svar ang Sarahs hår. Snart tycker jag hennes riktiga borde ha växt ut så hon kan skippa perukerna:)

2014-11-26 @ 14:48:32
Postat av: ELIZA

Mår nästan illa över Camerons beteende..Ska sätta dit en oskyldig människa...Nääääär ska det visa sej vem som är skyldig???????????????????????????? Tur att ungarna är tillräckligt "korkade" för att se korkade ut, när dom drog av honom pengarna...Men han tror trots allt att dom "vet" nåt....Psykopat....Tycker synd om Ejjmi...Måste vara svårt det där, hon har mognat sen hon var gravid och födde sonen...Kerry, skrattade när hon ställde till hemmet,inför visningen...Liiite smart är hon i alla fall, men blev påkommen av Declan....Nicola, vad ska man tro?..Faller hon för Steve?? Och vilken fälla ligger i att ta emot en dyr handväska från honom?..SPÅNAR NU BARA!!!Väskan i en speciell påse i ett skåp, alltså har inte Bernice sett den.. Han ska ha en hållhake på henne? Varför? Hon har fått sluta hos Declan,så hon kan inte informera mer därifrån...Ids inte skriva nåt om Vanessa och Paddy eller Rhona... Boooring....

2014-11-26 @ 21:55:14
Postat av: Andrea

Roligaste i dag när Jimmy sa att Nicola är från en annan planet.

2014-11-27 @ 00:48:42
Postat av: AnnaS

Måste vara första gången Cain erkänt ett misstag! Gulligt! Men jag trodde inte han skulle vara så korkad att han hjälpte Adam att smita. Blir svårt att få nån att tro på att han är oskyldig nu. Och vad är det han ska göra?

2014-11-27 @ 01:57:44
Postat av: Jonas

Ja, det ser ju aningen misstänkt ut att smita iväg.

Amy är otroligt snygg, vilket jag i och för sig redan har tyckt från början. Dock borde hon sluta med pandasminket.

2014-11-27 @ 10:39:31
Postat av: Linn

Nicola är ett fall för "Lyxfällan". Snacka om att leva över sina tillgångar!

2014-11-27 @ 16:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0