Bara 5535 mil från Leeds

Inlagt kl 16:05
 
Steve frågar Nicola om champagne eller hotell och hon tycker att båda sakerna är bra som överraskning. Hon är övertygad om att han tänker bjuda Bernice på detta.
Jimmy och Nicola ses som hastigast på puben och båda klagar på att de har så mycket jobb just nu och att de inte ses så ofta. (Upplagt för en affär mellan henne och Steve?)
 
Nikhil berättar för Brenda att han tänker flytta till Toronto med Molly. Hon bryter ihop och försöker övertala honom att stanna. Han säger att det är bara 5535mil ifrån Leeds och att hon kan komma och hälsa på närsom helst, han kan betala hennes biljett. Brenda förklarar att hon faktiskt är för sjuk för att åka. Hon rusar därifrån och säger att hon hatar honom.
Även Jai försöker få Brenda till att acceptera Nikhils beslut. Det funkar inte så när Nikhil packat ihop, lämnat Gennies låda från polisen till Chas så ska han åka iväg. Brenda har jättesvårt för att släppa taget om Molly. Nikhil gråter när han tar farväl av alla.
 
Chas berättar för Cain om sin oro för att han skulle ha haft ihjälp Cameron, inte för Camerons skull utan för att Cain kunde ha hamnat i fängelse. Cain visar känslor för sin syster och frågar henne hur hon mår =)
Hon får dock inte berätta för Moira om vad Cain gjort.
 
Debbie och Cameron är lyckliga över att äntligen kunna vara ihop. De berättar för Sarah som blir glad. De bestämmer sig för att åka till Jersey på semester. Andy protesterar för han är rädd att hon tar barnen och stannar där. Cameron kommer till puben för att hämta sitt pass. Chas försöker få svar på vad som hände mellan dem men han är hård. Han säger att han inte älskat henne utan bara tyckt synd om henne medan hon satt i fängelse. Cameron säger även att han skulle aldrig ha lämnat Debbie om inte Carl tvingat honom.
Debbie är glad över att Nikhil flyttar till Kanada eftersom det är jobbigt när han påminner henne om Gennie.
 
Paddy pratar med Marlon om att det är struligt i äktenskapet. Han erkänner att de inte delar sovrum längre och att han tror att Rhona träffat någon annan eftersom hon ljög om besöket hos sin mamma. Marlon tar Daisy till kliniken för undersökning och för att prata med Rhona under tiden. Hon gillar inte att han försöker snoka och att Paddy skvallrat om deras privatliv.
När Rhona får tillfälle pratar hon om det med Vanessa. Vanessa får veta att Rhona inte vill såra varken Paddy eller henne så när hon frågar Rhona om hon älskar henne så svarar Rhona "det vet du att jag gör".
 
Polisen ger sig inte för de har fått ett nytt tips från någon före detta byggarbetare. De kommer tillbaka för att förhöra Declan som först inte erkänner att han betalat någon för att hålla tyst. När han inser att de redan vet om det så säger han att han betalat arbetarna en extra bonus för att skynda på arbetet.
Robbie märker att något är på gång och när han får höra att polisen hittat kvarlevor av en människa vill han att Megan och han tar pengarna från Declan och sticker. Megan vägrar svika sin bror.
Polisen hittar skelettdelar och en sko...
 
Vad kul att fler vågar kommentera =D
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Tycker så synd om Brenda ang att Molly och Nikhil reste. Väldigt vad N beslutade sig snabbt. Spännande med polisens grävande på festivalområdet och skosulan man fick se på slutet. Det kan väl inte ta lång tid att upptäcka att det är stackars Alex kvarlevor? Tycker det var lite konstigt att Andy lät Debbie ta med sig ungarna till Jersey. Det var inte länge sedan han knappt tillät henne träffa dom.

2014-11-14 @ 14:48:56
Postat av: AnnaS

Maria: jag håller med dig! Cain har blivit väldigt snygg! Jag tyckte inte det innan. Måste vara Moiras förtjänst!

Tråkigt med Nikhil och Molly. Hoppas dom kommer tillbaka - snart!

Och som nån skrev häromdan - kommer Katie att komma tillbaka? Och vart tog hon vägen? Hur kan alla bara åka iväg så där när dom vill komma bort ett tag?

Även om dom borde upptäcka att det är Alex' kropp, hur ska dom koppla det till Cameron? Och så hoppas jag att Chas tittar igenom Gennies grejer direkt och inte stuvar undan kartongen nånstans.

2014-11-14 @ 16:02:18
Postat av: TinaV

Nu är det spännande igen, men jag tycker synd om Brenda som blir av med allt på en gång.
Skönt att det händer något på Alex området, jag bara längtar till Cameron blir avslöjad som lögnare när och om dom lyssnar på Gennies lilla bandspelare.
Jag tycker skådespelaren som spelar Cameron spelar dåligt när han ska se kär ut, han flackar med blicken hela tiden.

Cain spelar bra nu tycker jag, och han är så där sympatisk som bara han kan vara.

2014-11-14 @ 18:12:02
Postat av: AnnaS

Jag tycker han spelar dåligt så fort det handlar om starka känslor, positiva eller negativa. Han är bäst när han bara smyger runt och blänger på folk.

2014-11-14 @ 18:17:59
Postat av: AnnaS

(Han som spelar Cameron, menar jag förstås)

2014-11-14 @ 18:18:57
Postat av: Maria

Spännande med grävningen på glampingen (märkligt namn). Hoppas det händer lite saker nu! Nu verkar ju däremot alla lämna byn till höger och vänster. Tycker synd om Brenda också! Sen dessa veterinärer med deras slarviga tofs-frisyrer, hur svårt kan det vara att göra en tofs för dom?? Kan inte koncentrera mig på vad dom säger, ser bara på frisyrerna:) Och vad ska David hitta på nu då, tycker han har inte så mycket handling längre... Trist med helguppehåll, ha en trevlig helg alla!

2014-11-14 @ 22:00:16
Postat av: ELIZA

Kul,Marie,när Du lägger in lite privata funderingar!! Händer så mycket nu så man vet inte var börja??.. Min största önskan är att det blir fastställt att det är Alex som är mördad,så ingen tror nåt elakt om honom nå mer att han stal pengar från Edna..Och framförallt att Cameron ska bindas till mordet...(Bindas till, vem tittar på deckare på nätterna? ha ha ha ..)Sign: Maria måste vara frisör,och håller med om att dom damerna inte har kammat sej ordentligt ...Den där Steve, vad är han ute efter???...Ska Nikhil verkligen flytta till Kanada???????????????? Kommer att sakna honom...Och lilla Molly hade väl mått bättre med alla i familjen omkring sej...? ..Declan....Vet inte om jag ska tycka det är eländigt eller bra ,det som händer på "glampingen" nu...Bra att mordet kommer fram,men för Declan personligen..Och vilken dålig sak att Katie bara stack...Och Maria igen...David, lite att göra? Håller med, skulle inte han gifta sej, när ska det hända? Konstigt att inte Prijja ligger på mer...Trevligt med bröllop...Hoppas det blir snart..Vi behöver lite glamour...

2014-11-14 @ 22:35:57
Postat av: Maria

Sign ELIZA; Nej frisör är jag inte men är bara less på deras alltid tofsiga och slarviga frisyrer haha:) Tycker också att David ska gifta sig snart (så vi får se lite lycka) men med Alicia istället! Hoppas fortfarande att de ska bli ett par! Gillar inte Dom alls och hans konstiga humör!

Fick jag vara manusförfattare för en dag skulle jag fixa det där med David och Alicia. Skulle även fixa att Kyle får komma hem till Amy och att Cain får delad vårdnad:) Det skulle vara kul haha:)

2014-11-15 @ 08:27:06
Postat av: Catrin

Jag håller med dig Maria,tycker också att det ska bli David och Alicia :)Och jag vill också se att Kyle får komma hem till Amy och Cain ;)

Cameron tycker jag inte om nånstans,som nån annan skrev,han flackar med blicken hela tiden och ser så osympatisk ut. Väntar bara på att han ska bli avslöjad,vilket jag verkligen hoppas att han blir!

2014-11-15 @ 11:57:17
Postat av: Linn

Maria: "Glamping" är verkligen ett konstigt ord. Det är en sammanslagning av orden "glamour" och "camping" och innebär en lyxigare sorts camping. Varför inte säga "lyxcamping" helt enkelt?

Håller med både Catrin och Maria om David & Alicia! Tycker också att det vore kul om Kyle fick komma hem till sina biologiska föräldrar. Kul att vi är så överens om det! :)

2014-11-15 @ 19:21:55
Postat av: Ylva

Tack för förklaringen av ordet "Glamping". Har verkligen undrat över det.

2014-11-16 @ 12:29:22
Postat av: Sofia

Tusen tack för allt arbete Marie du lägger ner på bloggen. Aldrig kommenterat men följt HTG i perioder i flera år. När jag missar avsnitt och inte hinner kolla eller kommit efter för länge så går jag in här och läser. Skulle ngn kunna förklara för mig varför och hur Cameron mördade Alex? Förstår på kommentarer att det är han som ligger nedgrävd. Tack!

2014-11-16 @ 12:34:46
Postat av: Frk Höger

Sofia, Cameron o Alex blev "vänner" o umgicks lite. I fyllan så erkänner Cameron, så Alex blir ett hot. Därför dödade han honom.

2014-11-16 @ 12:55:46
Postat av: Sofia

Tack Frk Höger! Nu behöver jag inte fundera på det ngt mer:)

2014-11-16 @ 13:08:19
Postat av: Frk Höger

Jag glömde ju säga att Cameron erknde mordet på Carl.
Det finns att läsa om i bloggen, i april nångång...

2014-11-16 @ 13:15:01
Postat av: Annika K

Både jag och min mamma kollar på Htg.
Idag när vi diskutera veckans avsnitt så kommer ingen av oss ihåg varför Cameron mördade Alex.

Nån som kommer ihåg? :)

2014-11-16 @ 23:27:46
Postat av: Lena

Cameron avslöjade för Alex att det var han som mördat Carl sen blev han väl rädd att Alex skulle avslöja honom. Det har varit så segdraget men har för mig att de var så.

2014-11-17 @ 15:30:35
Postat av: Pandora

Varför skulle polisen arrestera Declan för mord? Inga bevis för mord alls! Det enda som dom möjligtvis kan döma honom för är brott mot griftefriden och för försvårande av undersökning. Hur sedan polisen med sina duktiga patologer kan få den långe och för flera månader sedan mördade Alex till att bli den nu försvunna Katie är väldigt ologiskt!

2014-11-17 @ 16:34:58
Postat av: Ylva

Pandora: Håller med till 100 procent!

2014-11-17 @ 16:50:26
Postat av: Gerd

Polisen sa att den person som de hittade hade varit död i 8 månader och hade blivit begravd och uppgrävd och blivit begravd på nytt !!

2014-11-17 @ 18:18:04
Postat av: Lena

O som vanligt en polis med väldigt underlig o otrevlig attityd.

2014-11-17 @ 19:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0