Jag är så rik att Will Smith får servera mig

Eric är fortfarande arg på Kerry efter fyllan kvällen innan. Han säger åt henne att städa upp på toaletten efter sig. Sedan säger han åt henne att hon måste flytta. Kerry blir då orolig eftersom hon tror att Amy kommer att bli ledsen men Eric säger att de gör allt för att skydda Amy.
 
Amy har sovit över hos Victoria. Hon ber om ursäkt för att Kerry varit så jobbig  och hon erkänner att hon ändå är orolig för henne. När Victoria frågar hur det gått med Alex så säger Amy att hon inte kan vara ihop med honom eftersom han är hennes ex.
 
Gennie har somnat på soffan och Nikhil ser henne där när han kommer hem. Han tycker att hon borde mata Molly och sedan ta ett bad för att vila men Gennie protesterar för varken hon eller Molly kan leva efter Nikhils tidtagning.
 
Victoria får nycklarna till huset av Betty när de ses på cafét. Betty vill givetvis att de firar med något ordentligt att dricka på puben istället för på cafét. Alan säger att de ska gå hem och precis då kommeer Adam in. Han hälsar på Victoria och de sätter sig bredvid varann för att prata. Hon berättar att Alan varit kär i Betty för inte så länge sedan men då säger Adam att människor över 50 ska ägna sig åt annat men Victoria håller inte med.
 
Debbie och Charity plockar in saker som de ska ta med till Sarah på sjukhuset. Cameron kommer förbi och ber Debbie hälsa till Sarah. Charity säger åt honom att sticka.
 
Nikhil är orolig för Gennie så han pratar med Brenda och ber henne prata med Gennie och föreslå baby-yoga eller liknande. Sedan går han iväg för att köpa en vattenreningsapparat och ger den till Gennie. Gennie som hellre hade fått blommor och choklad blir besviken.
 
Amy träffar Alex på cafét. Hon ber om ursäkt för gårdagen. Alex ber också om ursäkt och han berättar att Kerry blev full och kasta sig över honom men Eric kom hem precis så inget hände. Amy blir väldigt besviken både på Alex och sin mamma. Sedan säger hon att hon inte bryr sig om henne även om det är hennes mamma.
 
Victoria flyttar in hos Betty och Alan. Betty blir glad över att se att Adam hjälper Victoria så det finns något fint att titta på. Sedan vill Betty ha te eller något starkare. Eftersom Victoria inte bjuder på annat så får Betty nöja sig med te. Victoria tycker det är trångt i rummet hon ska bo i så hon vill byta med Alan.
 
Cameron kommer in på puben och ser Debbie och Charity vid bardisken. Han går fram till dem för att säga att han tänker på Sarah men Debbie blir så arg att hon ber honom att aldrig nämna hennes dotters namn igen.
Charity blir orolig så hon går till Cain och ber honom att prata med Cameron. Debbie hör det och säger åt dem att inte säga något till honom. Charity svarar att hon vill bara väl men Debbie blir så irriterad så hon säger åt sin mamma att inte komma i närheten av Sarah för flickan behöver inte all dåliga energi som Charity utstrålar.
 
Amy är på dåligt humör när hon träffar Kerry. Kerry försöker be om ursäkt för det hon gjort men hon kan inte säga varför hon gör som hon gör. Hon berättar sedan att Eric bett henne flytta och hon kan faktiskt förstå varför.
Det leder till att Amy pratar med Andy så Kerry kan flytta in hos honom. Hon tar med sig sin mamma och visar var hon ska bo. Kerry blir förvånad men Amy försvarar sig med att hon är ju trots allt hennes mamma,
Eric kommer dit och han är rätt besviken på Kerry och tillslut säger han att de kan inte ha det så här men då svarar Amy att hon tänker bo där med sin mamma.
 
Jude kommer joggandes på stora byvägen och han möter Charity och Jai. Han frågar hur de mår och hur det går för Sarah. När han sedan frågar om han får be för flickan kan Charity inte hålla tyst så hon säger något sarkastiskt att ja gör det för vi har även fixat en hartass och en fyrklöver.
 
Kerry och Amy kommer till rätta hemma hos Andy.  Han kommer ner med Jack för han ska över till Lisa med honom. När Andy gått säger Kerry att hon förstår inte hur han klarar av allt för själv skulle hon bli helt förstörd om hon hade den pressen som han har.
 
Gennie blir irriterad när Nikhil stannar hemma för att stryka tvätt och städa istället för att gå till jobbet. Hon nästan skriker åt honom tillslut att bara gå.
 
Cameron kommer hem till Dingles och han har en rosa nalle med sig. Han ser Lisa, Belle och Andy stå utanför huset så han går fram till dem. Cameron ber Lisa ta med nallen ifrån honom till Sarah. De säger åt Cameron att lämna dem ifred och Lisa rycker åt sig nallen och kastar den in tunnan där hon precis håller på att elda i. Cameron går besviken därifrån.
 
Betty bjuder Alan på massa bakelser på cafét för nu är hon rik, så rik att hon skulle kunna få Will Smith iklädd endast kalsongerna att servera dem. Bob skrattar och säger att hon borde göra så för det skulle få fart på försäljningen där.
 
Alex kommer in på cafét för att fika men ser Kerry och Amy så han tänker vända och gå. Kerry vill prata med honom men Amy säger att det kan väl vara. Det slutar med att alla tre går hem till Kerry för att prata. Hon säger att det som hände inte får komma emellan Amy och Alex. Amy svarar att hon inte är intresserad av honom ändå medan Alex säger "tja"
 
Debbie är på sjukhuset och hon sitter och pratar med sin pappa. Hon berättar om oron att Sarah kan dö och då har hon plågats den sista tiden i onödan. Cain säger åt Debbie att inte oroa sig utan de måste vara starka för Sarahs skull och då får de ta saker och ting i den ordningen det sker.
 
Andy och Debbie sitter sedan och vakar vid Sarahs säng. När Andy går iväg för att hämta kaffe så ringer Cameron till Debbie. Hon svarar men säger inget, hon lyssnar bara på det han har att säga. Cameron säger att både hon och Sarah är starka och de kommer att klara av det här. Han ber om ursäkt för att ha sårat dem för det var aldrig meningen. Debbie sitter och gråter medan hon lyssnar.
 
Georgia kommer hem till Gennie med ursäkten att hon hade vägarna förbi. Hon hjälper Gennie genom att berömma henne och tala om att hon kommer att komma in i rätta vanorna så småningom. Nikhil kommer hem och frågar hur Gennie och Molly mår. Gennie säger att Molly bara äter och äter, då säger Nikhil att det är precis som hennes mamma. Gennie blir ledsen och lämnar över dottern till honom och går iväg. Georiga säger till Nikhil att det han sa var fel och hade han sagt så till henne hade han fått en smäll. Nikhil tackar ändå sin mamma för att hon kommit dit när han bett henne och han är orolig för Gennie men Georgia säger att Gennie klarar sig bra som mamma.
 
Eric kommer hem till Kerry och Amy för att lämna lite saker till Amy. Han frågar sedan henne om hon vill äta middag med dem senare men Amy har andra planer. Eric blir besviken och går därifrån. Kerry blir skadeglad för hon tror att Amy ska vara med henne men det visar sig att Amy ska hälsa på hos Victoria.
 
David är hemma hos Eric på middag och han märker att pappan är på dåligt humör. Det visar sig att Eric är rädd att de förlorat Amy nu men David tröstar honom med att snart kommer Kerry att såra Amy igen och då är det bra att han och Val finns där för henne.
 
Charity har ringt till Lisa hela dagen för att få veta vad som händer på sjukhuset. Hon beklagar sig för Jai men precis då kommer Cain in i deras vardagsrum. Charity blir först rädd att det hänt Sarah något men lättad när Cain berättar att allt har gått bra. Han ber sedan henne att höra av sig till Debbie för hon behöver sin mamma även om hon inte säger det.
 
Debbie pratar med Lisa och hon erkänner att hon mådde bra av att höra Camerons röst när han ringde trots att hon hatar honom. Hon säger att hon vill veta varför han tröttnade på dem men det skulle bli svårt. Lisa råder då Debbie att prata med Chas. Debbie tror inte Chas vill det men Lisa säger att hon måste fråga åtminstone.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Oj, oj, inte kul att både Debbie och Chas påstår sig älska falskingen Cameron. Vad månde bliva????

2014-03-27 @ 16:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0