En vanlig familj eller inte...

Endast ett avsnitt idag pga av skidåkning...
 
 
Thomas och Anya packar för att åka hem igen. Scarlett ber dem att höra av sig om Charity kontaktar dem. Thomas säger att de kan väl sälja till henne precis som farbror Jimmy. Han erkänner att han hörde dem prata om det igår kväll.
 
Victoria och Adam sitter och skojar med varann på cafét. Brenda tycker det är kul med några som flirtar men hon saknar det i sitt liv. Ali kommer in och säger att det luktar inte Dan ute på gatan så hon blir lite orolig över att det kan ha hänt honom något. Brenda tar henne på allvar och ringer till Bob för att höra om Dan är där. Då hör hon att även Lizzie är där. Det Brenda inte hör är att Dan sovit på golvet.
 
Victoria och Adam ser när Anya och Thomas ska åka. Scarlett säger att hon ska bara skjutsa dem till flygplatsen, hon kommer att stanna i byn. Victoria tror då att det är för att Scarlett fortfarande älskar Adam
 
Rhona kommer hem till Marlon och ber honom passa Leo. Marlon ska jobba men blir ändå övertalad. Han tar med sig Leo till puben så Diane kan hålla lite koll på honom. Paddy kommer in efter att ha besökt sin advokat och han kollar hur det går med Leo. Diane säger åt dem båda att hålla sams och gå till Bonfire-brasan tillsammans för Leos skull.
 
Moira handlar hos David och de pratar om att hon ska besöka Chas. Cain kommer in och hör det och han blir sur så han vill inte ens prata med henne.
 
Nicola sitter på Kings kontor och kollar kontraktet Charity skrivit ut till Jimmy för att undertecknas. Charity kommer in och undrar vad Nicola gör där. Nicola blir irriterad över, som hon tycker, att Charity utnyttjar en sörjande man. Charity svarar att Jimmy borde vara van att förlora en bror eftersom han gjort det så många gånger. Nicola tar kontraktet och strimmlar det i maskinen. Charity påpekar att skrivaren fungerar fortfarande och då svarar Nicola att det bara var en symbolisk handling.
 
Moira besöker Chas som blir glad. De pratar lite om hur det är och Moira säger att Cain bryr sig visst om Chas men att det tar sin tid innan han visar det. Chas tror henne inte. När Moira ska gå ber Chas henne att prata med Cain om att låta Cameron vara ifred. (Cain kommer inte bli nådig om/när han får veta att Cameron är skyldig för mordet men låter Chas sitta inne)
 
Jimmy blir rasande när han får höra att Nicola varit på kontoret. Hon försöker förklara att han behöver sitt jobb eftersom han har en familj att tänka på. Jimmy är så irriterad att han säger att han bryr sig om Angel i alla fall men om han bryr sig om Nicola vet han inte längre.
 
Moira möter Gennie med familj som är på väg till brasan. Hon pratar med Gennie och talar om att hon besökt Chas. När Gennie går tillbaka till sin familj ser Moira att Cain går förbi på andra sidan gatan. Lite senare så träffar hon Cain på puben och hon erbjuder honom lite pengar som tack för hjälpen med bilen. Cain vill inte ta emot pengarna eftersom hon hjälpte honom med Jack.
 
Amelia kommer till brasan med en stor docka som ligger i en skottkärra. Hon säger att den föreställer Chas och nu ska hon elda upp den. Gennie hör det och blir ledsen så hon säger åt Amelia att tänka sig för. Dan hör det och han håller med Gennie, han säger åt Amelia att elda upp dockan gör inte honom gladare men om hon tar bort håret och brösten på dockan så kan den föreställa Ali.
 
Marlon och Paddy träffas vid brasan. De ser Gennie och Nikhil med barnvagnen och då påpekar Paddy att där är en helt vanlig familj med en mamma och en pappa och ett barn. Marlon svarar att varför ska man ha det så enkelt...
Marlon frågar sedan hur det gått hos advokaten och Paddy svarar att det kostar en hel del men ändå kanske han blir av med jobbet. Paddy säger lite sarkastiskt att om han blir av med jobbet så har han all tid till att ta hand om Leo som inte har en dagisplats.
 
Scarlett pratar med Nicola och frågar hur illa det skulle vara om Jimmy sålde företaget. Nicola är orolig eftersom Jimmy inte kan annat än köra lastbil. Scarlett säger till Nicola att det blir ingen match mot Charity om vi fightas tillsammans.
 
Moira söker upp Cain hemma hos honom. Hon berättar om besöket hos Chas och att hans syster saknar honom. Cain fortsätter att inte bry sig och då blir Moira irriterad över att han bryr sig mer om att Chas hade sex med Cameron än att hon mördade Carl. Hon säger att han inte är så oskyldig själv och har gjort en del dumma saker.
 
Cain försvarar sig med att det han gjort har han aldrig gjort ensam och om hon syftar på att de två hade ihop det så var hon med på det. Moira säger att hon vet att han har ett hjärta eftersom hon sett det, han anmälde inte Adam för mordbranden och han räddade Hollys liv vid hennes överdos. Cain kommer närmare henne och sedan kysser han henne. Moira står kvar en kort stund men sedan drar hon sig ur och säger att han inte får göra så mot henne. Hon rusar ut och Cain följer efter henne. Han säger att hon gjorde det själv...
Moira går iväg och han står kvar och tittar efter henne.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack och lov för Nicola, hennes kaliber klarar av charity. Hoppas som sagt att scarlett köper in sig i företaget och blir kvar.

Håller med brenda, visst är ekvationen "drängen"-moira-Victoria-Adam konstig.

2014-03-20 @ 13:34:39
Postat av: Tina

...och Thomas och Anya ärver väl Carls del och hoppas att det kommer tillbaka.

2014-03-20 @ 15:08:28
Postat av: Madeleine

Vill inte se Thomas och Anya igen, och Robbie den lille fjanten är också såå irriterande...

2014-03-20 @ 15:15:42
Postat av: Tina

Robbie är verkligen irriterande.

2014-03-20 @ 18:48:00
Postat av: Jackson

Fantastiskt kul att sporten, för femtioelfte gången, kom och störde programmet när det var så spännande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-03-20 @ 19:38:51
Postat av: JH

Alltså, jo förstår helt fullt att det är irriterande att htg skjuts ur tabellen, oftast pga sport, och jag tycker också att det trist. Men tänk på att vi faktiskt får två avsnitt VARJE dag annars! Tv4 skulle inte behöva visa ens varje dag om de inte hade lust. Och framför allt inte två avsnitt. I england visar de ett varje dag förutom en dag då de visar ett dubbelavsnitt. Så vi ser t.o.m mer än de gör där. Så då kan iaf jag leva med att missa nåt avsnitt här å där. Det är ju trots allt inte så ofta det händer om man ser till det stora hela.

2014-03-21 @ 00:05:30
Postat av: Andrea

Vi ligger dock efter i serien redan så de räcker.

2014-03-21 @ 01:31:33
Postat av: Jonas

Mycket trevligt att Paddy och Marlon börjar på att hitta tillbaka till varandra.

Det är också angenämt att Scarlett är tillbaka.

2014-03-21 @ 10:08:11
Postat av: AnnaS

Har dom jättelånga uppehåll, tex över sommaren där också?

2014-03-21 @ 11:49:42
Postat av: Angelica

Är det bara jag som har problem med att kolla på dagens avsnitt på TV4 Play?

2014-03-21 @ 13:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0