En fru lesbisk, andra en mördare , nästa en sjöjungru?

Cameron försöker övertyga Chas om att de måste hålla ihop och inte säga något till någon om att hon bråkat med Carl. Han vill att de flyr men Chas kan inte det eftersom hon känner skuld över att ha dödat någon.
 
Rodney försöker prata med Jimmy om att han måste prata mer med Nicola som också är orolig. Jimmy går hem men tankarna på att någon annan har slagit ihjäl hans bror kan inte släppa. Han tror att han kommer att missa begravningen för polisen inte har gripit någon än.
 
Zak försöker stoppa Cain och Charity att gå över till Chas genom att säga att våld inte löser något. Debbie får nog och rusar iväg för att prata med Chas. Cain med en kofot i handen, Charity och Zak följer efter henne. Debbie är rasande när hon frågar om Chas är inne. Diane vill inte släppa in dem innan hon får veta varför. Charity säger då att Chas varit med Cameron. Dan förstår inte vad de pratar om eftersom han tror att Chas varit ihop med Carl.
 
Chas och Cameron hör de upprörda rösterna i puben så de skyndar sig ut och tar Dianes bilnycklar på vägen. Debbie och gänget kommer in och märker att Chas och Cameron stuckit. De rusar ut och ser precis när Cameron startar bilen för att köra iväg. Debbie ställer sig i vägen så bilen inte kan fortsätta. Cain slår sönder bilrutan och nästan drar ut Cameron. Chas kliver ur och får både Debbie och Charity på sig.
 
Adam kommer över till Victoria för att trösta henne efter den hemska händelsen. Andy låter dem vara ifred en stund. När Adam frågar om de har något ihop svarar Victoria att hon kysser alla när hon är full. Adam säger då att de borde gå ut för att ta en drink någon gång. Han erkänner att han tycker om att vara med henne.
 
Georgia dyker upp hos Nikhil och Gennie. Gennie blir inte allt för glad och inte blir det bättre när hon hör att Georgia pratar med sitt barnbarn och säger att flickan är söt som inte ser ut som sin mor. Gennie, Nikhil, Jai och Rishi hör det genom babymonitorn. När Georiga kommer ner så berättar hon att hon tänker stanna några veckor för att hjälpa de nyblivna föräldrarna. Dottern ska heta Molly, kanske efter Nikhils mormor men det visste inte Gennie.
 
Chas, Cameron, Charity, Cain, Debbie och Zak går in till vardagsrummet igen. Debbie börjar fråga Chas om vad som egentligen hände. Hon är rasande och börjar slå på Chas som inte rör sig. Debbie frågar om Chas älskar Cameron men Chas svarar inte på det. Debbie fortsätter då att säga att Cameron älskar Chas i alla fall, sedan erkänner hon att hon också älskar Chas och att hon alltid litat på henne tills nu. Chas berättar om utpressningen och om rånet. Cameron nämner för Cain om det osunda intresset över sin dotters sexliv men då blir Cain förbannad och slår till Cameron. Precis då kommer polisen in.
 
Jimmy ringer till Scarlett och berättar vad som hänt. När han pratat klart med henne pratar han med Rodney. Han ber Rodney att ta hand om Nicola och Angel om det värsta händer, om han åker i fängelse.
 
Cameron vill inte anmäla Cain för slaget och han kallar Cain för harmlös. Charity blir då så förbannad att hon knäar Cameron i skrevet. Polisen tar med sig Cain och Charity. När de går ut genom puben börjar folk undra vad som händer. Dan blir ännu mer besviken när han hör att Chas även varit med Cameron. Chas orkar inte ljuga längre så hon erkänner att hon mördade Carl. Hon förs ut till polisbilen samtidigt med de andra. Jimmy ser dem från andra sidan gatan och Chas ber honom om ursäkt innan hon sätter sig i bilen.
 
Chas blir förhörd av sin advokat. Hon erkänner att det inte var meningen att Carl skulle dö utan hon ville bara komma bort ifrån honom innan han våldtog henne.
Cameron har sovit på några stolar på polisstationen i väntan på att få prata med Chas. Cain och Charity som blir fria säger till honom att de hoppas på att Chas får vad hon förtjänar. Cain säger också att Cameron kommer få sitt så småningom.
 
Dan sitter hemma och känner sig eländig. Ali kommer dit för att prata med honom. Han säger att första frun blev lesbisk, andra frun en mördare vad kommer nästa fru att vara? En sjöjungfru kanske..
 
Megan tar ett par nycklar ur nyckelskåpet på Home Farms kontor. Nicola kommer in men upptäcker inte detta. Det visar sig att Megan tänker flytta in i ett tomt hus som Declan äger. (Jag kände igen huset men vem eller vilka bodde där senast?) Hon har Robbie med sig.
 
Cameron kommer hem från polisstationen och han möter Dan ute på gatan. Dan frågar honom om vad som hände egentligen och Cameron svarar att han inte vet men han säger att det var slut mellan dem när hon träffade Dan. Cameron berättar även om Carls utpressning. Jimmy står bakom några buskar och hör detta.
 
Chas blir förhörd av polisen. Hon erkänner att hon dödat Carl men att det var i självförsvar för hon ville bara stoppa honom. Polisen tror henne inte eftersom hon erkänner att hon blivit utpressad av Carl.
 
Sarah ska iväg till sjukhuset och väskan är packad. Hon frågar sin mamma om Cameron kommer att komma dit och Debbie måste svara att han inte gör det.
 
Cameron har hämtat sina saker på puben. Diane är glad över att han sticker. Han berättar för henne om Carls utpressning och att  Chas bara ville skydda Debbie och Sarah. Åter igen står Jimmy en bit bort och hör vad Carl gjort.
 
Gennie är ute med babyn och Nikhil. Georgia dyker upp och vill ta över på en gång. Hon fortsätter att klanka ner på Gennie. Inte blir det bättre när Molly tystnar när hon är hos Georgia.
 
Dan väntar på Chas i receptionen på polisstationen. Chas pratar med polisen och säger att hon inte vill träffa sin man. Hon tror att hon kommer att bli släppt snart men polisen säger att de har rätt att hålla henne några timmar till.
 
Jimmy träffar Cameron och frågar ut om vad Carl gjort. Cameron berättar om utpressningen och att han sålde bilen för att få råd och om inbrottet för att Carl skulle få sina pengar. Jimmy tar med sig Cameron till åkeriet och ger honom nyckeln till bilen. Sedan ger han Cameron en bunt pengar och lovar att betala tillbaka resten sen, allt för att inte smutsa ner Carls rykte ännu mer efter döden.
Sedan råder Jimmy Cameron att åka tillbaka till Jersey till sina barn för det är det enda som betyder något. Dessutom borde han sticka innan Charity och Cain får tag på honom.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför måste alltid Debbie skrika eller prata så högt som hon gör?

2014-03-12 @ 14:50:50
Postat av: David

Jag tackar verkligen för denna bloggen!
Jag sitter nere i Haiti och kommer vara här månaden ut! Tyvärr kan jag inte se Hem Till Gården här men detaljrikedomen i denna bloggen gör detta till en perfekt ersättare! Tack! :)

2014-03-12 @ 16:01:25
Postat av: finländskan

Huset dit Megan och Robbie for är enligt vad jag förstod Ashleys och Laurels tidigare bostad.

Nikhil (och Jai och Rishi också för den delen) verkar vara en stor ynkrygg då det gäller Georgia. Han borde ju säga till på skarpen att hon sårar Gennie, och att sånt uppförande inte tolereras. Jag förstår inte varför det skall tassas på tå för henne, och hon skall tillåtas vara odräglig gentemot Gennie.

Spännande avsnitt idag, men mycket skrikande, fast det var väl oundvikligt i den situationen, antar jag.

2014-03-12 @ 16:43:14
Postat av: ELIZA

Vilken soppa!!!Den där Georgia, förpassa henne dit hon ska , Gennie....Hem till sej...Tycker också att det är konstigt att ingen säger ifrån, gör det du, Gennie och skyll på hormonerna!!

2014-03-12 @ 21:15:04
Postat av: Jackson

Jag hoppas och tror att Gennie snart flyger i luften och ber svärmor dra och det snabbt!

2014-03-12 @ 22:25:48
Postat av: Jackson

Skall Chas verkligen få hela skulden för Carls död och den där sk-tstöveln Cameron komma undan?????

2014-03-13 @ 13:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0