Detta hände idag...

 
 ...fast det hinner jag inte skriva om. Jag fyller i dagens händelser när jag får tid men ni kan som vanligt diskutera dagens avsnitt här ändå.
 

Jo nu hann jag med det i alla fall..
 
Jimmy är besviken på Carl som kastar ut familjen och att han inte tänker på Angel som bara är ett litet barn. Rodney erbjuder Jimmy att de kan flytta hem till honom. Carl börjar packa till Jimmy så han kan berätta för Nicola om vad som händer.
 
Rishi kommer med en stor wokpanna till Rachel. Hon blir lite förvånad men tar emot den. Jai ser dem och han ringer på på bakdörrenn när Rishi gått. Rachel berättar om gåvan. Jai är irriterad över att Rachel gett pengar åt Ali så hon kan köpa dyra saker men Rachel ser det som att hon ger dem något tillbaka för att de hjälper henne. Rachel frågar sedan Jai om Rishi vet om vem som är pappan och Jai erkänner. Han berättar att Rishi råkat se ultrajudsbilden med hennes namn på.
 
Katie kommer hem till Chas för att fråga om de kan ha gemensam fest men separata bröllop. Chas säger nej även när hon får veta att Declan betalar. Dan hör det och tackar ja direkt så Chas får finna sig i det.
 
Jimmy kommer till Home Farms kontor och berättar för en väldigt stressad Nicola om att de blivit utkastade av Carl.
 
Megan pratar med Robbie om att ta pengarna så fort som möjligt för att sedan sticka ifrån byn för att aldrig mer tänka på Declan.
 
Cameron spelar luftgitarr på en golfklubba för Sarah som inte får gå på festivalen. Han lovar Debbie att nästa år om det blir någon festival så kommer hela familjen av vara där och dansa för fullt.
 
Jai säger åt Rishi att hålla sig borta från Rachel så att ingen kommer på sanningen. Rishi vill bara se till sitt barnbarns bästa men Jai ber honom att hålla sig undan.
 
Charity sitter på kontoret när Jimmy kommer in och berättar att han blivit utkastad ur huset. Hon blir rätt förvånad och frågar om hon kan hjälpa honom men Jimmy vill inte ha hennes hjälp.
 
Adam flirtar lite med Victoria eftersom hon säger att hon inte har känslor för Alex längre. Precis då kommer Robbie med ett enda backstagepass som han vill ge henne. Han skyller på att han bara kunde få tag på ett enda pass. Kerry är snabb att ta passet så Robbie går motvilligt iväg med henne. Victoria är nöjd för hon tycker det är trevligare med Adams sällskap.
 
Carl ringer och beställer en resa till något varmare ställe.
 
Katie och Declan myser i VIP-området för att festivalen är en succé. Katies advokat kommer dit och hon går iväg på möte med honom.
 
Jimmy pratar med Nicola om att han inte är skyldig till att vara lojal till Carl längre så han tänker sälja sin del till Charity. Nicola vill att han tänker över saken så han inte gör något förhastat men Jimmy är säker på saken. Han pratar sedan med Charity om att sälja sin del till henne. Först är hon inte intresserad men när han hotar med att vända sig till någon annan så går hon med på det.
 
Nicola, Katie och Chas ses på cafét för att planera den gemensamma festen. Chas är lite frånvarande och tänker på annat. Nicola berättar då om vad Carl håller på med.
 
Chas och Katies möhippa ska vara på puben. Gennie hjälper till att arrangera den. Dans svensexa är på festivalen tillsammans med Sharmas och Bob. De dansar och njuter av festivalmusiken.
 
Robbie är på kontoret och pratar i telefon. Han ser ett kuvert adresserat till Declan. Robbie öppnar brevet och läser vad som står där i. Sedan skyndar han sig till Megan men hon vill inte bli störd så han går därifrån. Robbie går då till Declan och pikar om stämningen som Katie kommer att göra. Declan ber honom hålla sig utanför men när Robbie hotar med att prata med Megan så erbjuder Declan honom 10 000£ för att hålla tyst. Declan säger att det är ett bra erbjudande eftersom Robbie antagligen snart kommer att bli lämnad av Megan ändå, precis som förr.
 
Carl kommer in på puben och han är på gott humör. Han vill att Chas kommer över till honom i kväll. Hon säger att det är hennes möhippa så hon kan inte men Carl ger sig inte. Givetvis kan inte Chas hålla sig därifrån så hon söker upp Carl hemma hos honom. Där ser hon att han dukat upp till fin middag för två och köpt ett likadant vin som de druckit i Italien en gång. Carl börjar prata massa minnen och han försöker övertala henne till att vara med honom. Han ger henne pengarna tillbaka. Chas försöker påminna honom om allt ont han gjort henne men han säger att han ska gottgöra henne resten av livet eftersom han ångrar sig så. Han vill att de åker iväg tillsammas så behöver ingen i byn lida för det som hänt tidigare.
 
Möhippan pågår på puben och tjejerna är sura för att Chas inte dyker upp. Priya kommer tillbaka, glad och solbränd. (Undrar om David också fått färg?) Moira märker Dianes bittra ton när hon pratar om Chas så de två går till Dianes vardagsrum så Moira får veta vad som hänt.
 
Chas kommer tillbaka och ska bara fixa lite innan hon går ut till tjejerna på möhippan. Cameron kommer dit så hon kan berätta vad Carl sagt. Hon säger att hon funderar på att sticka med Carl för att skona familjen så gott det går. Cameron säger åt henne att inte göra det men Chas säger att hon måste.
 
 
Svar till Marie G:
Jag uppfattar det som att Declan och Katie kommer överens om att hon ska stämma festivalarrangören för att få del av vinsten så Megan inte får några pengar. Declan får ju del av pengarna igen när han gifter sig med Katie.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie G

Jag har hållt mig tyst eftersom jag vet vad som är på gång men jag måste bara säga att när man inte tror att Chas-Cameron-Carl-grejen kan bli värre så blir den det. Carl är ju inte bara galen han är riktigt otäck! Jag har verkligen gillat honon innan men nu måste jag nog tänka om... Och Katie, jag tycker verkligen hon har blommat ut de senaste dagarna, hon bubblar av liv och det är roligt att se. Men jag fattar inte riktigt vad dom har för plan hon och Declan, varför ska hon stämma honom?

2014-03-04 @ 13:31:28
Postat av: AnnaS

Tänker verkligen Chas sticka med Carl? Om hon nu bara gör det för Debbies skull så kommer det inte att bli speciellt kul liv, med en galen Carl som hotar att avslöja allt om hon inte gör som han säger. Vilken soppa! Och struntar hon i Carl kommer han förmodligen att berätta och då blir hon hatad av alla ändå... Tycker faktiskt synd om henne.

2014-03-04 @ 16:49:00
Postat av: Sanna

Oj, oj vilka spännande avsnitt man får njuta av nu. Det är som godis! Fortfarande ingen som vet när själva "live-avsnittet" sänds? Har försökt att se om någon har nämnt det, men hittar ingenting.

2014-03-04 @ 17:08:11
Postat av: Jackson

Arma Chas! Värre kan det väl knappast bli!!!! Snacka om spännande!!!!!

2014-03-04 @ 19:17:23
Postat av: ELIZA

Tror inte att det varit så här spännande någon gång tidigare..Gäller så många människor..Ska Chas verkligen dra med Carl???? Och varför kan inte Nicola och Jimmy köpa huset?..Kanske tillsammans med Rodney?..Tror nog Nicola står ut med det..Hon har ju fått stå ut med att bo hos Carl...Ingen verkar ju ha råd med ett eget hushåll...?? Jag fattade vad Declan och Katie tänkt göra idag..Men kan väl tycka att det är ganska fult gjort av dom...Vill han bli av med syrran och sonen, så blir han ju det ,dom ska ju åka sen, så varför lura henne på pengarna...Tyckte det var fult av Declan att försöka muta Robbie att inte säga nåt om brevet han hittat..Och skriva honom på näsan att morsan dumpar honom så småningom...Pojken är väl "föräldralös" ,adoptiv föräldrar döda? Ska han bli dumpad får han väl upptäcka det själv..Eller?...För jag ger inte mycket för Megans föräldraskap...Verkar ganska ytligt...Det enda dom har gemensamt är "attintetyckaomKatie"..Och nu Declan också...

2014-03-04 @ 19:41:08
Postat av: AnnaS

Eliza: håller med dig ang Declan! Megan har ju lagt ner en massa jobb på festivalen, varför skulle hon inte få nåt med av vinsten? Och de kanske vill anordna fler festivaler, då kan det väl vara bra med hennes hjälp igen. Declan framstår mer och mer som en ful fisk!

Visst var Katie fin med sin festivalfrisyr? Lite hippieinspirerat!

2014-03-05 @ 02:16:38
Postat av: Hanna

Mycket märkligt att Jimmy och Nicola som båda har bra jobb inte ens kan hyra ett hus eller liknande. Till och med Ali och Ruby har ju råd att hyra ett hus. Sedan köper jag inte det där med att Fayes hus var uthyrt och hann bli så trashat. Förresten bor väl Pearl själv i sitt hus, hon far ju till Hong Kong titt som tätt på sin lön från veterinären, hon verkar klara sig.

2014-03-05 @ 02:22:31
Postat av: Adm

OBS!
På torsdag blir det bara det första avsnittet som sänds för sedan börjar skidskytte på 4:an och på fredag blir det inga avsnitt alls för inomhus-vm i friidrott.

2014-03-05 @ 08:16:59
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Jackson

Sporten tränger, återigen, ut programmet! Man kan bli galen för mindre! Varför är det alltid likadant???? Träng gärna ut andra program för omväxlings skull, i stället!!!!

2014-03-05 @ 10:21:13
Postat av: ELIZA

Åhh tyyypiskt.....Och nu när det är så spännande!!!!!!!!

2014-03-05 @ 11:39:05
Postat av: Marie G

Sanna: Colin skrev för ett tag sen att live-avsnittet ska sändas i morgon torsdag. Och såklart TYPISKT om det är så att de bara ska sända 1 avsnitt och låta oss vänta till måndag för att få se nr 2!! Håller med Eliza, nu när det är så spännande!! Tror ni att Chas är på väg ut ur serien?

2014-03-05 @ 13:10:30
Postat av: Tina

Ja nu är det verkligen spännande och en väldigt dålig timing när sporten tänger sig på och splittrar jubileums/live-avsnittet som borde sändas i ett helt avsnitt.

Jag själv likt många andra ,tror jag ;), har nog sett liveprogrammet redan på youtube, själv var jag för nyfiken. Jag ville se hur de fixade alla scener när det var live. Det är också därför som hela det programmet utspelar sig på kvällen.

Trots att jag vet vad som händer i morgon/måndag så har det varit interssant att få följa och se hur de har lyckats sy ihop handlingen till att bli som den är nu. Jag menar det har vatit nästan 1 1/2år sedan jag kollade det och det har ju hänt en hel del sedan dess, par har splittras, personer har ändrat urseende, otroheter, ovänskap och så lite babymagar förståss.

Jag ser framåt att åter se dessa avsnitt och då förstår jag också hur det blev som det blev.

2014-03-05 @ 13:51:11
Postat av: Marie G

Jag funderade på det där med "live-avsnitt" hur funkar det? Att allt sker i realtid, inga omtagningar? eller?

2014-03-05 @ 14:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0