Kyrkobesök, fängelsebesök och sjukhusbesök

David ska hälsa på Alicia i fängelset. Han tvekar om han ska ta med sig Jacob dit men Victoria tycker att han borde göra det. Hon lovar att hjälpa honom i affären under tiden även när David bara behöver umgås lite med Jacob så ställer hon upp. Det slutar med att hon får jobb hos honom.
 
En vän till Amys mamma ringer till värdshuset och Brenda svarar. Amy är inte intresserad av att prata med vännen så hon lägger på. Brenda berättar för Eric att Kerry ligger på sjukhus. Eric ringer upp vännen och får reda på att Amys mamma ligger i koma efter en insulinchock. Han berättar det sedan för Amy som inte bryr sig om det.
 
Jimmy sitter uppe hela natten och jobbar med ett kontrakt. Bob kommer in på kontoret och talar om att Elliot stormtrivs hos Kelly.
 
Rachel städar på fabriken. Hon erbjuder sig att hämta kaffe till Jai och Nikhil. Jai tackar nej men Nikhil blir mest förvånad över att hon frågar. Charity kommer in och Rachel tittar på dem genom glasrutan.
 
Victoria kommer till gården men Alex vill fortfarande inte prata ut med henne. Moira märker att han undviker även henne så hon frågar honom om det är så han vill ha det men det vill han inte. Moira säger åt honom att ge Victoria en chans. När han inte gör det frivilligt skickar hon iväg honom till affären. Victoria frågar om han tänker gå med henne på bröllopet. Alex tvekar men går med på det eftersom de behöver ju inte gå hand i hand.
 
Val och Eric pratar mycket om hur de ska göra med Amy och hennes nonchalans gentemot mammans sjukhusvistelse. Brenda försöker komma med råd men Val blir bara irriterad. Brenda drar sig undan men hon ser hur nära kontakt Eric och Val har.
 
Charity har möte med en affärskontakt och Rishi. Både Jai och Nikhil ser dem och blir förvånade. 
 
Amelia får en fin prinsessklänning att ha på dopet. Hon är överlycklig och när hela familjen är finklädd utom Rachel så blir hon ledsen. Hon säger till sin moster att ta på en klänning lite oftare får då kommer hon också att få en pojkvän. Under dopet säger Amelia att hon älskar kärlek. Det gör Dan lite tårögd och han säger till Rachel att vara pappa är bättre än fotboll.
 
Moira försöker få Alex till att prata med Victoria. Han undrar varför hon är så angelägen men precis då ringer Jeff som de pratat affärer med och talar om att det inte blir något samarbete mellan dem.
 
David besöker Alicia i fängelset tillsammans med Jacob. Det mötet går tydligen inte så bra för Alicia hade börjat gråta. Jacob är något besviken och vill inte följa med fler gånger.
 
Priya råder Victoria att klä upp sig och prata med Alex för att ge honom en chans till om hon verkligen älskar honom. Hon gör det och Alex kommer till puben. Victoria hinner bara säga att hon är beredd att glömma och förlåta så de kan gå vidare när Alex säger att han inte vill vara ihop med henne, Victoria blir givetvis ledsen och ber honom att sticka därifrån.
 
Amy ändrar sig efter många om och men om att träffa sin mamma som ligger i koma så hon åker till sjukhuset. Hon hinner bara komma dit så ser hon sin mamma stå utanför och röka. Amy blir rasande medan Kerry försöker be om ursäkt för att vännen överdrivit en del om hennes tillstånd. Kerry är ändå glad över att Amy kommit dit så hon vill prata med henne.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Men hallå... Val och Eric var lite kärvänliga idag med att hålla handen..Hur många skulle acceptera som deras "förhållande" ser ut idag..Må väl vara att Val gjort fel och gjort bort sej,men inte skulle väl en normal kvinna gå med på att maken har en annan som nu sker??? Gå omkring och vänta ut saker?? Och som vanligt tycker jag det är något löjligt över Charity och hennes "affärer"...Konstigt att svärfar går med där..Men gubben är väl uttråkad...Och jippie Jai!!! Du har en uppgift framför dej...Lycka till!!! Alex, vad håller han på med? Och inte såg jag några inviter från Moiras sida..Gjorde Ni?

2014-01-16 @ 21:34:56
Postat av: finländskan

ELIZA: Nej, inte uppfattade jag några direkta inviter från Moiras sida, utan det var väl mer att scenerna mellan Moira och Alex gjordes så att man förstår att det var lätt att Alex tolkade fel.

2014-01-17 @ 05:25:00
Postat av: finländskan

Ojdå, det ser ut som att min kommentar kom med i dubbel upplaga, jag skrev den nog bara en gång så detdär var inte alls meningen. Kanske du, Marie, kan ta bort en av dubletterna?

2014-01-17 @ 05:29:49
Postat av: Stina

Äntligen får man se lite andra mer positiva sidor hos Ale. I alla fall lite. . Och visst kan man tänka att det blir katastrof när Charity får veta att Jai väntar barn. Håller med om att Charitys affärer ofta verkar naiva. Vad gör hon egentligen utom shoppar och ev. flörtar med äldre affärsmän?

2014-01-17 @ 11:46:44
Postat av: Jackson

Ja, fint att se Ali mjukna och försöka stötta sin syster. Charitys försök att fixa affärer (alltid störst och bäst i det fallet) är svåra att ta på allvar.

2014-01-17 @ 17:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0