Killar är inte att lita på

Marlon blir så arg på Laurel som säger att hon älskar honom så han går därifrån. Hon springer efter honom ända in i köket på puben. Han är rasande över att hon inte sagt något mycket tidigare och att hon valde Ashley förut.
 
Debbie fortsätter att prata med Chas och hon påpekar att Cameron beter sig konstigt. Hon frågar Chas om hon märkt något och hon frågar om hon skulle berätta om hon visste att något var fel. Chas säger att killar är inte att lita på över huvud taget. Precis då kommer Cameron in så Debbie går hem. Cameron frågar Chas vad de pratat om men Chas säger inget.
 
Val försöker be Amy om ursäkt över att hon inget sagt och att hon jagat iväg hennes mamma utan att fråga Amy vad hon ville. Amy är inte arg på Val utan på mamman som dyker upp när hon inte är önskad.
 
Cameron kommer hem till Debbie och han frågar vad hon och Chas pratat om. Hon svarar att det är konstgt att det inte bara är hennes pappa som misstror honom längre. Han får veta av Debbie att Chas sagt att killar inte är att lita på. Han säger att Chas säger så för att hon är svartsjuk på vad de har eftersom hon själv är ensam och inte lyckats så bra i kärlekslivet. Han säger ännu en gång att han inte har något att dölja.
 
Victoria kommer in på puben och ser Alex där. Hon blir arg på honom för att han slösar pengar istället för att se till att taket blir lagat så de kan flytta hem igen. När hon går därifrån följer han efter henne. Hon fortsätter att skrika på honom om allt han inte gör så han ledsnar och går iväg från henne. Victoria blir arg och skriker åt honom att komma tillbaka. När han inte gör som hon säger så dumpar hon honom.
 
Marlon pratar med Chas som märkt att han mår dåligt. Han berättar att Laurel älskar honom. Han är rädd för att han kanske gör sitt största misstag i livet om han åker.
 
Val och Eric sitter på cafét och pratar om Amy och hennes mamma. Val vill polisanmäla mamman utan att Amy får veta det och att de på det viset kan få mamman att få besökförud. Eric vill att de pratar med Amy om saken och låter henne avgöra hur de ska göra. Brenda står vid disken och ser dem. Hon går fram till dem och bjuder dem på muffins.
När Eric och Val kommer tillbaka till värdshuset så förklarar Eric att Amy mycket väl får ha kontakt med sin mamma om hon vill och att det inte påverkar deras känslor för henne.
 
Cameron kommer in i köket på puben för att prata med Chas. Hon vill inte gå ifrån Marlon eftersom de pratar men Cameron envisas så hon följer med honom. Cameron säger åt Chas att låta Debbie vara ifred och hålla henne utanför. Han förstår om hon hatar honom men hon måste ta ut sin ilska på honom och inte Debbie.
 
Laurel kommer tillbaka till puben för att prata med Marlon. Hon försöker tala om att hon insett sitt misstag med att försöka med Ashley igen och att hon hatar sig själv som sårade Marlon. Hon var rädd att det kunde gått fel mellan dem och att han skulle hata henne. Marlon svarar att han skulle aldrig hata henne och då frågar hon om han älskar henne. Han viskar i hennes öra att han aldrig för en enda sekund slutat att älska henne.
Laurel säger att de kan hålla kontakt via mejl och att hon kan hälsa på där men sedan säger hon att hon inte vill att han åker.
 
Debbie ber Cameron om ursäkt och hon tackar honom för att han finns där för dem. Hon ska precis iväg för att hämta Sarah när hans mobil ringer. Cameron svarar när hon gått ut.

Ashley dyker upp hos Laurel och hon blir först arg på honom för att han inte ringt innan. Gabby frågar om han ska skjutsa dem till skolan och när han får veta att hon vill det blir han glad.
 
Rachel ska städa på fabrikskontret. Charity blir sur för att Rachel är sen och sedan stör i deras möte. Hon fortsätter att reta henne för att hon ser trött ut och hon frågar om Rachel varit ute och supit och sedan fått tag i ett ragg. Rachel hinner knappt försvara sig för Jai ser till att inget mer blir sagt dem emellan. Han följer sedan efter Rachel ut i köket och säger åt henne att sluta reta upp Charity.
 
Robbie står och flirtar med Priya i baren. Declan, Megan och Katie sitter vid ett bord. När Katie går fram till disken för att beställa så flirtar Robbie med henne. Delan sitter och tittar på dem. Senare på kontoret försöker Declan tala om för Katie hur glad han är över att Megan och Robbie verkar komma så bra överens. Katie fortsätter att jobba och svarar lite frånvarande på hans frågor. Declan undrar vad som står på och tillslut kan hon inte hålla tyst så hon säger att Robbie skrämmer henne med hans kommentarer mot henne.
 
Marlon slamrar i köket på puben tidigt en morgon. Chas kommer ner och undrar vad som står på. Hon får veta att Laurel vill att han stannar och nu vet han inte hur han ska göra, om han ska stanna eller åka.
 
Debbie har kommit hem från sjukhuset och hon möter Cain på cafét. Han säger att det är stressigt på verkstan eftersom Cameron varit borta under dagen.
När Cain är på verkstan så kommer Cameron hem. Cain är arg för att han varit borta i flera timmar men inte talar om vad han gjort. Precis då kommer Debbie för att hämta hem Cameron eftersom de ska se på film med Sarah.
 
Declan möter Robbie i köket på Home Farm. Han frågar om hur det är och sedan säger han åt Robbie att behandla Katie med respekt. Megan kommer in och samtalet avbryts. Robbie går iväg och Megan undrar vad de pratat om. Declan svarar att det bara var lite regler de kommit överens om.
 
Laurel möter Marlon på cafét men eftersom Sandy också är där så pratar de lite tyst med varann så inte Sandy ska höra. Hon gör upp med Marlon om att ses snart så fort hon lämnat Sandy hemma.
När hon kommer till Marlons jobb undrar han om det är så här det kommer att bli, att de ska smyga med sin kärlek och bara träffas några minuter ibland. Laurel säger att om han tvekar så måste han resa annars kommer han hata henne efter ett tag. Hon säger att hon vill att de blir som en riktig famij.
 
Marlon kommer till kliniken för att prata. Han frågar dem om Nya Zeeland och att det är deras dröm. Marlon går därifrån men varken Paddy eller Rhona tror att han ångrat sig. Paddy som märkt att allt inte står rätt tilll så han söker upp Marlon så fort han hinner. Han försöker få Marlon att förstå att det är rätt att följa med och att Leo då får ha båda sina pappor i närheten.
 
Rachel träffar Jai på cafét. Hon ber om ursäkt för tidigare idag på kontoret men hon mådde faktiskt inte så bra. Hon säger att hon behöver jobbet så hon tänker inte säga något till Charity.
 
Cain ska natta Sarah men hon vill att mamma läser en saga. När Debbie går upp till dottern passar Cain på att fråga ut Cameron om var han varit under dagen. Cameron vill först inget säga men sedan tar han upp en ask och visar en ring. Cain frågar varför han inget sagt tidigare och Cameron svarar att han egentligen ville att Debbie var den som skulle få reda på det först.
 
Marlon kommer till Laurel. Hon är glad men vill inte pressa honom så hon lovar att hon kan vänta på honom de två åren han kommer att vara borta. Han svarar att han inte kan åka. Laurel frågar om han är säker och det är han.
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Rachels scener idag gick i princip ut på att berätta att hon mår dåligt. Ni som innan jul spekulerade kring om hon var gravid har nog rätt. Är det Jays är det verkligen upplagt för massa smaskigt drama!

Undrar lite hur Marlon tänker. Vara ifrån sin son under minst två år för att man kanske har chans på kärlek?! När Laurel förstod att hon kanske skulle förlora vårdnaden av Gabbie så gav hon direkt vika. Hon skulle alltså inte göra detsamma för honom, har han glömt det?

2014-01-10 @ 02:04:44
Postat av: Jackson

Jag tror också att Marlon är ute och cyklar litet. Har en känsla av att, fast Laurel går ut hårt nu, relationen inte kommer att funka i längden.

2014-01-10 @ 08:23:14
Postat av: Malin

Har en känsla av att det inte kommer bli något med den här NZ resan överhuvudtaget. Måhända att Marlon är beredd att stanna för Laurels skull nu, men tror inte att han kommer acceptera det när det börjar närma sig avgång. Är det ens lagligt att ena föräldern tar ungen och sticker?

2014-01-11 @ 00:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0