Hey Jude

Victoria kommer till gården för att prata med Alex. Hon hittar honom inne i huset när han kommer ner för frukost. Victoria blir lite grinig när hon inser att han har det bra där och inte kommer att sakna henne.
 
Nicola och Laurel ses på morgonen för att ta en fika tillammans. Laurel berättar att hon är lite ledsen över att Marlon måste välja mellan familj, vänner och barn.
 
Amy och Victoria kommer till värdshuset. Val är är och hon vill veta vad som hänt med Amys läpp. Victoria tar på sig skulden men Val tror henne inte.
 
Paddy är på väg för att prata med Marlon för att be honom att inte följa med till Nya Zeeland men Rhona ändrar sig och stoppar honom.
 
Val träffar Amy på cafét och hon försöker få reda på vad som hänt genom att säga att hon alltid finns där för henne. Amy säger inget om att det var hennes mamma utan bara att det blivit bråk med någon.
 
Victoria vill gå ifrån jobbet ett tag för att prata med Alex och Andy. Eric ger henne inte ledigt men precis då kommer Val och säger att hon får gå. Innan Victoria går så börjar Val att prata om Amys slagsmål och hon låtsas som om hon vet samtidigt som hon får Vic att nästan försäga sig. När Val hotar med att ge henne sparken så berättar hon.
 
Cameron och Debbie kommer till puben fast Cameron hellre gått någon annanstans. Han hinner dock prata några ord med Chas och han säger att Debbie kommer alltid i första hand.
 
Val söker upp Amy för att berätta att hon vet vem som slog henne.  Amy blir först arg på Victoria men lugnar ner sig sedan. Val säger att Amy får ha kontakt med sin mamma om hon vill, Eric och hon kommer inte att stoppa henne. Amy talar om för Val att hon inte vill ha med mamman att göra för nu är Val den som hon ser som sin mamma. Val ler nöjt för sig själv.
 
Rhona och Paddy står vid bardisken och pratar med Priya om att resa iväg. Priya kan inte tänka sig att resa ensam. Då säger Paddy och Rhona att det är vad Marlon gör. Chas hör det och undrar vad de pratar om. Hon får då veta att Marlon ska resa iväg med dem. Chas grattar honom och vill ordna en Dinglesfest.
Sandy hör det och han frågar Laurel om vad hon tycker om det. Hon säger att hon är glad för Marlons skull. Sandy ser att hon verkar ledsen och han säger att hon får faktiskt vara det.
 
Amys mamma, som jag inte uppfattat namnet på, kommer till byn. Eftersom hon inte hittar så frågar hon Moria som går förbi om adressen. Moira tvekar först men sedan visar hon vägen till huset och till värdshuset.
 
Dan står vid bardisken och berättar roliga saker för Chas. Hon skrattar väldigt ljudligt för att Cameron ska höra. Han blir irriterad och vill gå därifrån men Debbie vill ha efterrätt så hon blir kvar när han sticker.
 
Sandy pratar med Laurel om Marlon. Han säger att hon borde prata med honom om sina känslor för man vet aldrig vad han tycker.
 
Moira kommer in i köket hemma på gården. Hon möts av Alex som har lånat en av Johns jackor. Han ber om ursäkt men hon säger att det inte gör något för att för första gången så blir hon inte ledsen av att tänka på det som hänt.
 
Debbie kommer hem och blir förvånad av att se Cameron hemma. Han sitter vid sin laptop och stänger igen den snabbt när hon kommer. Debbie undrar givetvis om vad han döljer men Cameron säger bara att det var reservdelar han beställde från Internet.
 
Amys mamman kommer till värdshuset och där träffar hon Val. Hon frågar efter Amy och ganska snabbt inser Val att det är Amys mamma. Hon blir rasande och säger åt mamman att inte komma dit för hon är inte välkommen där, aldrig någonsin.
 
Debbie ser Camerons dator på golvet och hon är precis på väg att kolla den när Cameron kommer ner och ser henne. Hon skyller på att hon trodde att den behövde laddas. Cameron påpekar då att den är på laddning.
 
Val kommer hem till Eric för att prata med honom om att Amys mamma varit i byn. Hon vill inte att de berättar det för Amy men han tycker att de ska vara ärliga mot henne.
 
Paddy och Rhona är på cafét när Jude kommer in. Paddy säger "Hej Jude" sedan börjar han skratta. Jude är lite trött på det skämtet som han hört massor av gånger tidigare. Jude berättar att han har ont om tid så repetitionen av vigseln måste ske i eftermiddag.
 
Victoria och Alex är hemma för att packa ihop lite saker som de kommer att behöva. Hon är sur och grinig för att han orsakat översvämningen och nu har han det bra hos Moira medan de får trängas på puben. Amy kommer dit och hon är sur på Victoria som skvallrat för Val om att det var mamman som slog henne. Vic säger till Amy att hon inte behöver ha kontakt med sin mamma om hon inte vill. Amy får ett meddelande från sin mamma som skriver att hon velat träffa Amy men att Val kört iväg henne.
 
Debbie träffar Cameron på cafét och hon ber honom om ursäkt och att hon inte tänkt kontrollera hans dator. Cameron säger att hon får göra det om hon vill eftersom han inte har något att dölja.
 
Rhona söker upp Laurel för att berätta om repetitionen i kyrkan. Hon nämner sedan att Marlon är Paddys bestman och de kommer att ses senare.
 
Ashley och Laurel går till parken med Arthur. De skrattar och har kul. Marlon ser dem när han är på väg till kyrkan. Laurel som ser honom lämnar Ashley ensam med sin son och hon skyndar sig till kyrkan också. De får vänta på de andra som kommer något för sent. Efter repetitionen så är Rhona inte nöjd men hon vet inte vad de ska lägga till. När Paddy, Rhona och Jude gått blir Marlon och Laurel ensamma kvar. Hon försöker säga något till honom men ångrar sig så han går.
 
Debbie kommer in på puben för att prata med Chas. Hon säger att hon är lite orolig trots allt eftersom han beter sig så konstigt just nu. Hon förstår om han börjar tveka nu när graviditeten blivit mer verklig.
 
Amy och Victoria kommer till värdshuset och där sitter Eric och Val. Han säger åt Victoria att lämna dem ensamma en tag eftersom de vill prata med Amy.
 
Laurel ser Marlon vid bron. Hon stoppar honom för att säga att hon kommer att sakna honom. Marlon säger att man kan inte sakna något man aldrig haft. Laurel blir då lite stött och säger att givetvis har han rätt. Hon pladdrar på om att det aldrig varit något mellan dem men efter en massa ord får hon fram att hon inte vill att han ska resa för hon älskar honom.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Oj, Oj, Laurel, det hade Du väl kunnat kläcka ur Dig tidigare!! Onödigt att hela tiden ha gått
omkring och låtsas tvärtom. Snacka om beslutsångest för Marlon.....

2014-01-08 @ 17:30:22
Postat av: Julia

Bara jag som anar lite vibbar mellan Alex och Moira..?

2014-01-08 @ 23:18:32
Postat av: Maria

Visst är Moira och Alex opassande nära varandra. Tycker att det har känts som att Victoria och hans förhållande hänger i en skör tråd, han verkar inte vara den trogna typen. Han springer runt halvnaken och Moira är hånfull mot Victoria. Varför bor inte även Andy där?

Tror inte alls att laurel vill ha marlon. Hon var ju ganska aggressiv mot honom när han närmade sig henne för ett tag sedan. Tror mest att hon saknar bekräftelsen och att han går vidare i sitt liv.

Att de fyra engagerade vid bröllopet är rhona, marlon, laurel och paddy känns ju mest som en enda stor snuskig tillställning. Rhona har ju varit väldigt kritisk till laurel så att hon ska vara hennes tärna känns inte så troligt...

Sättet som Amy kom i kontakt med sin mamma påminner lite för mkt om hur debbie och charity kom i kontakt med varandra. Även då gällde det samme kille men i en kyrka. Undrar vad som kommer hända med amys mamma? Hon kommer definitivt att bli en karaktär? Hon kanske flyttar in i Marlons hus?

2014-01-09 @ 01:35:05
Postat av: Jackson

Moira/Alex känns inte alls bra. Tycker som Du, Maria.

2014-01-09 @ 09:58:43
Postat av: Jackson

.... och som Du, Julia.

2014-01-09 @ 09:59:15
Postat av: Gerd

Nog hade ju Debbie och Charity haft kontakt tidigare än när Charity skulle gifta sig. Hon var kanske inte med i bilden när Sara blev född men nog lite före det !

2014-01-09 @ 20:21:21
Postat av: Maria

Klart att debbie hade kontakt med charity innan episoden i kyrkan men det var ju ganska många år där hon var frånvarande. Det var ju efter alla dessa år som de träffade på varandra i kyrkan igen. Har faktiskt sett en intervju med skådespelarna (debbie, charity) där de berättade hur nära de hade kommit varandra irl och hur mkt de skulle sakna varandra. Detta var alltså när de debbie var barn.

2014-01-10 @ 04:01:24
Postat av: emeli webb

amys mamma heter kerry wyatt

2014-01-10 @ 18:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0