En hämndlysten gammal kossa

Marlon säger hejdå till Laurel och han påpekar igen att han inte vill åka. (Är det morgon och han har sovit där, för Laurel såg lite nyvaken ut?)
 
Robbie beklagar sig för Megan att Katie förstör för honom. Hon blir givetvis förbannad och tror att Katie har överreagerat så hon säger till Declan. Katie kommer in i köket och blir ledsen när hon hör att Declan pratat med Robbie för hon tror att allt kommer att bli värre nu.
 
Cameron försöker få Debbie till att ta ledigt för lunch i stan men hon tror inte hon hinner. När han kommer hem vid lunchdags så sitter hon med viktiga papper. Debbie säger att hon inte kan åka iväg nu för arbetet måste göras om de vill ha betalt. Cameron ställer sig då på knä och friar till henne. Hon blir förvånad och börjar fråga honom om varför nu och varför han inget sagt tidigare. Cameron försvarar sig med att det är ringen han letat efter när han kollat i datorn. Debbie kan tyvärr inte ge honom något svar nu.
 
Ali kommer in på cafét och ser Rachel där. Hon ber sin syster om att vara barnvakt på eftermiddagen men Rachel hinner inte. Ali lyssnar inte på henne och strax därefter så lämnar hon sina barn hos Rachel.
 
Robbie kommer till Kings kontor och berättar att han råkat få en rispa på bilen. Han skrattar åt de men Carl blir irriterad. Rodney säger åt Robbe att åtminstone be om ursäkt och när Robbie gör det ser han inte speciellt ångerfull ut. Carl säger att han gör avdrag på lönen för det eftersom han inte vill slösa på försäkringen.
 
Declan träffar Katie, Megan och Carl på puben. Han får veta att Robbie förstört en av bilarna för Carl och då säger han att han skulle ha gett honom sparken, att Carl är alldeles för vek. När Carl hör att han borde vara hårdare mot Robbie så säger han inte nej.
 
Rachel och barnen kommer tillbaka från stan där hon varit på apoteket. De möter Ali som undrar vad de gjort. Rachel vill först inte berätta men när Amelia och Sean gått iväg så visar hon graviditetstestet hon köpt. Ali blir orolig för sin syster men Rachel vill inte svara på frågor om killen hon varit med. Rachel gör testet och det visar sig att hon är gravid. (Har det gått tillräckligt lång tid efter fyllekvällen att hon ska ha upptäckt att hon är gravid?)
 
Rhona och Paddy sitter på puben och pratar. De kan inte förstå varför Marlon helt plötsligt börjat tveka på om han ska med eller inte. Marlon kommer ut till dem och talar om att han bestämt sig för att stanna hemma.
Både Paddy och Rhona försöker övertala Marlon om att ändra sig och de höjer sina röster ganska mycket. Precis då kommer Laurel och Sandy in och hör det. Laurel blir nervös och kollar åt deras håll. Hon skyller på att hon kanske borde prata med Rhona om brudtärneklänningen.
 
Debbie kommer in på puben och Chas ser att hon verkar bekymmersam. Debbie vill inte prata så hon säger att hon måste lösa problemet själv. Strax efter kommer Cameron och han sätter sig hos Debbie. Hon säger att hon är tveksam till att gifta sig med honom. Han ger sig inte utan han tar fram ringen igen och "hotar" med att ställa sig på knä där. Både Chas och Priya ser dem. Denna gång så ger Debbie med sig och säger ja.
 
När flera av Dingles kommit till puben för att fira förlovningen så ber Chas Cameron om hjälp. När hon väl är ensam med honom skäller hon ut honom för att han gjorde det där på puben och inte mer privat. Hon säger att han är falsk som varit otrogen och han kallar henne falsk som försökt ta sin brorsdotters kille. Cameron blir så förbanad att han kallar henne för en gammal hämndlysten kossa.
 
Ali och Rachel är på väg till puben för att prata. Utanför möter de Jai som frågar Ali om varför hon inte är hemma med Amelia som är sjuk. Ali försöker hitta på undanflykter och tillslut så går Jai därifrån men en snabb blick på Rachel. Rachel ångrar sig och vill inte gå till puben längre.
 
När Debbie och Cameron kommit hem så frågar hon honom om de ska be Chas att vara brudtärna. Sarah blir jätteglad men Cameron säger att de kan åka till Vegas istället så behövs det ingen brudtärna mer än Sarah.
 
Rachel är hemma och innan Ali ska gå så pratar de lite med varann. Hon ber Rachel att tänka på saken innan hon bestämmer sig för abort för när det väl är gjort så är det gjort.
 
Megan och Carl kommer in i köket på Home Farm. De hinner precis höra Robbie prata i telefon med någon om att han festat igår och nu är han bakfull. Carl blir förbannad och skäller ut Robbie för att han inte är i det skicket att han kan jobba som han skulle ha gjort. Robbie hånflinar lite och ber Carl att tänka på blodtrycket, sedan går han därifrån.
 
Jimmy kommer hem från sin långa arbetsresa och för att fira det vill han åka till Paris och gå på EuroDisney med barnen. Nicola dämpar hans glädje med att berätta att Kelly ringt för att hämta hem Elliot till Los Angeles och det redan på måndag. Jimmy går till kontoret för att berätta att han tänker vara ledig för att han behöver umgås med familjen. Han struntar i Carls protester och om företaget går i konkurs för sonen är just nu viktigare.
 
Rachel har bokat en tid för abort och hon berättar det för Ali som genast ber om ledigt den dagen nästa vecka för att följa med sin syster.
 
Declan ser Robbie ligga på soffan och lyssna på musik. Han frågar om inte Robbie är sjuk. När Robbie säger att han är det så skickar Declan upp honom till sovrummet. Robbie går upp muttrandes men på vägen så ringer han någon kompis.
 
Charity ser att Rachel är på väg att gå hem ifrån fabriken. Hon blir förbannad eftersom det inte är städat. De börjar tjafsa och Jai kommer ut. Rachel går därifrån och Jai följer efter henne för att prata med henne. Han säger åt Rachel att sluta reta upp Charity. Rachel försvarar sig med att det var Charity som gav sig på henne. Jai ber om ursäkt för det som hänt och att det betydde ju inget så hon borde glömma det. Då kan inte Rachel hålla tyst utan hon säger att det inte är så lätt att glömma det eftersom hon nu är gravid.
 
Chas sitter på cafét när Debbie och Sarah kommer in. Bob gratulerar Debbie till förlovningen och då nämner Sarah att hon och Chas ska vara brudtärnor. Chas hör det och då går Debbie fram till henne och frågar om hon vill ställa upp. Chas ser ledsen ut men säger ja.
När Debbie och Sarah gått så kommer Cameron in. Han ber Chas om ursäkt för att han gått förlångt tidigare och nu är han ledsen för allt som hänt. Det är hon också så hon ber honom att hålla avstånd ifrån henne.
 
Katie kommer hem och upptäcker att Robbie har fest med några vänner. Hon säger åt dem och genast blir Robbie kaxig inför sina kompisar och kallar henne för moster. De ska ut och skjuta lite änder men Katie säger åt dem att låta bli eftersom de druckit alkohol. Robbie fortsätter att vara kaxig och viftar med nycklarna framför ögonen på henne. Precis då kommer Megan in och säger åt honom att lägga av. Robbie blir tvungen att säga åt sina vänner att gå. Sedan vill Megan att Robbie ska be Katie om ursäkt men han bara flinar och struntar i det.
 
Jai ser Rachel på puben och han sätter sig för att prata med henne med ursäkten inför Priya att det är jobbsamtal. Han frågar Rachel om hon är säker på att det är hans barn och det är hon. Hon talar om för honom att han kan vara lugn eftersom hon bokat tid för abort redan nästa vecka
 
Marlon gör allt för att undvika Paddy och Rhona. De gör flera försök till att prata med honom men han har inte tid. Tillslut stoppar de honom och frågar varför han ändrat sig. Marlon säger att hela hans liv finns här i byn.
 
Jimmy får inte tag på Kelly hur han än försöker. Nicola är ledsen eftersom Elliot är så lycklig där och Angel tycker om att ha honom där.
 
Megan går in till Katie som sitter i vardagsrummet. Hon ber om ursäkt för det som hänt och att hon nu inser hur Robbie är. Megan vill inte att Katie säger något om det som hänt till Declan men när Katie svarar att de inte har hemligheter för varann så ber hon Katie att tona ner hela händelsen.
 
Jai ser Rachel vid bardisken på puben. Han frågar henne om hon vill ha pengar för en privat abort. När hon säger nej så säger han att det skulle göra så hon kunde få ingreppet gjort lite tidigare. Hon säger nej en gång till eftersom hon tror att han bara vill vara säker på att det blir gjort så han blir fri. Jai säger att det inte är därför och då säger Rachel att hon går med på det bara hon slipper honom sen. Han säger att hon får pengarna i morgon. Innan han går och sätter sig hos Charity så ber han Rachel att inte reta upp henne.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Vilka sopprötter till karlar! Cameron är klar etta, men Charitys gube och Megans son ligger inte långt efter. Bläääääääää, alltså!!!!!

2014-01-10 @ 20:09:58
Postat av: ELIZA

Robbie..Respass...Dubbelt respass..Obehaglig djävul... Och Grattis till Rachel..Måtte hon ångra sej och behålla barnet..Tycker det vore en bra näsbränna både till jai och framförallt till Charity..Vem tror hon att hon är, tala så till Rachel som hon gjorde igår??? Gammalt fnask som hon är...Och ett giftermål mellan Debbie och Cameron, vad är poängen?

2014-01-11 @ 01:30:23
Postat av: AnnaS

Skulle inte förvåna mig om Jai ändrar sig om barnet. Här är ju hans chans att bli pappa. Frågan är ju i så fall hur han ska hantera det med Charity...
Cameron är verkligen ett äckel! Hoppas han blir avslöjad snart. Men har han och Chas avslutat sitt förhållande? Det har jag missat! Hur gick det till?

2014-01-11 @ 02:04:46
Postat av: Thomas

Tycker det är omoraliskt att använda abort som preventivmdel. Anser dock att det är till 100% kvinnans rätt bestämma över om hon vill göra abort.
Omoralen ligger i att inte använda preventivmedel.

2014-01-11 @ 09:13:17
Postat av: finländskan

Jag tycker att det är just detsamma om Cameron och Debbie gifter sig eller inte, deras förhållande är rätt ointressant nu. Det var mer spänning då Cameron vänstrade med Chas.

Det som känns mer spännande nu är Rachels graviditet, Marlons beslut att stanna och att dendär Victorias ex (som jag tydligen inte lyckas komma ihåg namnet på just nu) bor hos Moira, i dessa situationer är det som upplagt för spännande krångligheter.

Dendär Robbie är extremt irriterande med sin överlägsna What-ever-attityd, men han kan nog säkert också ställa till med spännande (och sannolikt irriterande) grejer.

2014-01-11 @ 15:33:02
Postat av: Julia

Känns som att det är mycket som hänger i luften nu och snart säger det nog pang på många håll. Oerhört spännande och smaskigt att se såklart!

2014-01-11 @ 17:43:19
Postat av: ELIZA

Ooops,Thomas, heder till Dej för den kommmentaren !!

2014-01-11 @ 18:08:28
Postat av: Thomas

@ELIZA
Tack !

2014-01-12 @ 09:32:48
Postat av: Jackson

Det slog mig plötsligt - Diane måste ha varit urlänge hos Bernice vid det här laget.

2014-01-13 @ 12:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0