Det är skillnad på affärer och affärer

Ali får veta att pappan till Rachels baby är en gift man som ska berätta för sin fru men ännu inte gjort det. Rachel vägrar att tala om vem det är.
 
Jimmy och Carl bråkar med varann eftersom de har ont om jobb och Jimmy inte gör speciellt mycket för företaget. Carl nämner sedan problemen för Megan och lite på skoj ber han henne investera i åkeriet. Megan blir intresserad och kan tänka sig att göra det.
Jimmy träffar Charity på puben och han nästan ber henne om att de ska ta tillbaka dem som utkörare av deras varor. Hon tycker det är lite sorgligt att både Carl och Jimmy är så beroende av Sharmas företag. Charity ger Jimmy ett annat förslag som han ska prata med Carl om.
 
Alex är på puben men vill inte prata med Victoria. Både Moira och Priya försöker få honom att göra det. När han sedan tänker prata med henne så är hon på väg ut. Alex ber Victoria att sluta pika honom för allt, att det är bättre om hon slår honom eller så så att han fattar vad hon menar. När hon inte vill hälla en öl över honom så gör han det själv. Victoria går därifrån men så fort hon är utom synhåll så skrattar hon.
 
Brenda kommer hem till Eric men blir inte glad när Val är där. Hon får reda på att det är familjesaker de pratar om. Val går därifrån men Eric vill inte berätta vad som står på. Senare så ångrar han sig och talar om för Brenda att Kerry sökt upp Amy och att det är förvirrande för flickan.
 
Jai träffar Rachel på puben precis när Charity är på toaletten. Hon frågar honom om han pratat med Charity än men det har han inte. Jai skyller på att det inte blivit tillfälle än. När Charity kommer ut så säger hon att de ska hem för att prata och då viskar Rachel tyst att nu har han tillfället i alla fall.
 
Alex kommer hem till gården och det första han gör är att ta av sig tröjan som är blöt av all öl. Moira hinner precis vända sig om innan hon råder honom att gå och duscha. Hon tittar efter honom när han går iväg.
 
Charity berättar för Jai att hon tycker det är jobbigt att de jobbar ihop och att det sliter på deras förhållande. Hon tror att det är kanske därför de bråkat endel den senaste tiden. Jai inser att hon redan har något på gång men hon säger inte vad. Hon går iväg till Kings för att presentera sitt förslag som hon nämnt för Jimmy tidigare. Carl blir rasande när hon kommer in och berättar att hon har en idé. Han skäller ut henne och talar om att han inte vill jobba ihop med en gammal slampa. Sedan säger han åt henne att sticka och det innan han ens hunnit lyssna på vad hon vill. Jimmy ser besviken ut men säger inget.
 
Charity går till puben och hon är rätt glad. Hon beställer in en vodka för att fira. Rishi frågar henne varför och då svarar hon att hon snart har hela Kings företag som sitt företag.
 
Moira gör sig i ordning för att gå på ett affärsmöte. Plötsligt kommer mannen hon ska träffa till gården. Han vill se hur hela hennes företag ser ut och hur stort det är. Tyvärr tror han inte att hon kommer att kunna öka produktionen så mycket som han behöver. Alex hör det och håller då ett tal där han berömmer Moira och hennes sätt att se till att det blir gjort även om hon haft det tufft i privatlivet. Mannen blir mer intresserad och efter rundvandringen ska han tänka på saken. Han bjuder ut Moira men hon är inte redo så hon tackar nej. Mannen fortsätter att försöka övertala henne men hon ger inte med sig. Han åker iväg något besviken och säger att hon skulle tjäna på att vara vän med honom.
 
Ali upptäcker att Amelia är ledsen. Hon får veta att en tjej i barngruppen i kyrkan talat om för Amelia att gud inte gillar lesbiska så nu vill hon inte döpa sig. Ali och Ruby söker upp Jude för att höra vad han säger om saken. Jude tycker att man får älska vem man vill och att man inte ska döma andra. Amelia ändrar sig och vill döpa sig i alla fall.
 
Rishi erbjuder sig att hjälpa Charity med företaget hon ska starta upp. Hon tvekar så hon ställer massa frågor till honom. När han svarar att han inte har något emot smutsiga arbetsmetoder så går hon med på att han hjälper henne.
 
Carl blir frustrerad när det bara är han som letar affärskontrakt medan Jimmy inte gör något alls mer än saknar Elliot.
 
Brenda beklagar sig för Gennie om att hon inte får vara delaktig i samtalen med Amy eftersom hon själv har erfarenheten när Gennie sökte upp sin biologiska far. Gennie råder henne att bara ta det lugnt och låta dem vara.
 
Efter mötet på gården sitter Moira, Alex och Andy och pratar om hur det gått. Alex säger att Moira kanske borde ha gått med på att gå ut med mannen om det hade gett dem kontrakt med honom. Moira vill ta en öl för att fira men Andy måste gå hem till Sarah. Alex och Moira sitter i soffan och de dricker vin. Han fortsätter att flirta med henne och tillslut böjer han sig fram och kysser henne. Moira blir förvånad och drar sig undan efter en stund. Hon säger att det är fel på så många sätt men hon ser inte ledsen ut. Alex blir generad och ber om ursäkt sedan rusar han därifrån. Moira ropar att det inte gör något och hon har ett leende på läpparna.
 
Svar till eve: Alex heter Kurtis Stacey på riktigt. (Det är lättare att få svar om man skriver i ett aktuellt inlägg istället för ett från 15 mars 2013 ;)  )
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Bara en kommentar gällande Kurtis Stecey (Alex), kolla den här bilden där han har låtit håret växa ut. Det är knappt man tror att det är samma person!

http://i.imgur.com/arV1XjS.jpg

2014-01-15 @ 17:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0