Dagens höjdpunkt

 
Här kan ni diskutera dagens händelser i detta inlägg, så skriver jag hela inlägget i morgon när jag sett avsnitten.
 
I dag onsdag visas det som sagt inga avsnitt av HTG.
 
 
Detta hände igår:
Eric skickar hem Val så hon inte ska vara kvar när Brenda kommer på lunch. Val går därifrån med ett väldigt nöjt leende.
Kerry kommer till värdshuset efter att ha varit i stan. Hon har köpt ett halsband till Amy. Eric kommer dit och när Amy gått iväg så konfronterar han Kerry om pengarna. Kerry nekar till att ha stulit pengarna från kassalådan.
Brenda tittar in för att prata med Eric men han har inte tid utan säger åt henne att inte störa just nu. Brenda blir ledsen och går därifrån. Eric talar om för Kerry att Val sett henne stjäla pengarna och då erkänner Kerry. Hon får lova att betala tillbaka allt när hon får råd.
 
Dan kommer till puben för att träffa Chas. Han är glad och lycklig. Han berättar att alla är så glada för deras skull förutom Cameron som bara pikar honom.
 
Marlon och Laurel sitter och hånglar med varann i soffan hemma hos henne. Hon rycker till så fort hon hör något. Marlon tycker det är jobbigt med denna oro hela tiden så han erbjuder sig att be Ashley flytta så de kan ses hemma hos honom.
När Marlon sedan träffar Ashley så har han inte hjärta att be honom flytta.
 
Brenda ringer Gennie för att få någon att prata ut med. De sätter sig på puben så Brenda kan berätta om sin oro över att Val är överallt.
 
Eric har sökt upp Val, i rummet bakom puben, för att berätta att han pratat med Kerry. Val tror inte alls att Kerry kommer att betala tillbaka pengarna. När Eric går därifrån ser han Brenda och Gennie.
Gennie försöker stoppa sin mamma men hon går fram till Eric för att prata. Brenda och Eric går ut och hon frågar honom om han träffat Val ofta idag. Eric säger att det bara var nu för att prata om Kerry. Han vill att det är bra mellan dem igen och Brenda säger att hon inser det. Sedan går hon iväg.
När Eric kommer hem lite senare möter han Brenda som packat sin väska för att flytta därifrån. Hon berättar att hon vet att han ljugit för henne om Val eftersom hon sett dem tidigare på dagen och att det inte räcker med att han gillar henne eftersom hon älskar honom.
 
Dan frågar Paddy om lite tips på hur man ska göra Chas glad. Paddy undrar givetvis varför men sedan råder han Dan att sluta använda deo och att äta mycket vitök för det gillar Chas.
 
Nicola möter Marlon ute på gatan. Hon säger åt honom att inte såra Laurel och framförallt så får han inte "Dinglefiera henne", eftersom Laurel berättar allt för henne så kommer hon få veta vad han gör. Marlon ser lätt skrämd ut när Nicola går iväg.
 
Kerry erkänner för Val att hon pratat med Brenda för att få att Val och Eric ska bli ihop igen. Val säger åt henne att aldrig tro att hon kan göra henne en tjänst men att det gynnar Amy om de kan bli en riktig familj igen.
 
Zak drar sig från att gå hem efter jobbet så han gör så mycket han kan för att det ska ta tid. Megan säger åt honom att gå hem men han lyssnar inte.
 
Brenda pratar med Gennie på cafét. Gennie råder henne att ta det lugnt och låta Eric ta nästa steg. När Gennie gått försöker Bob trösta Brenda genom att säga att Eric kommer att dyka upp under dagen när han inser att han saknar henne.
Sedan går Bob till puben. Han nämner för Val att Brenda är ledsen för att det är slut mellan henne och Eric. Val blir nyfiken och skadeglad men lovar att inget säga om att hon vet om det. Sedan går Bob förbi Eric som sitter vid ett bord tillsammans med Amy. Även nu nämner han hur ledsen Brenda är och att Eric borde söka upp henne för att prata.
 
Zak fortsätter att undvika att gå hem. Megan försöker få honom att sluta efter avslutat arbete men erbjuder dock honom en öl innan. Lisa som väntat och väntat blir orolig för att Zak dröjer så hon går till Home Farm för att prata med honom. Hon ser honom inte men hör att han och Megan pratar med varann och att han inte vill gå hem. Lisa blir ledsen och går därifrån.
Nästa dag föröker hon prata med honom men som vanligt undviker han det och går till jobbet. Megan säger åt honom att han borde åka iväg på en minisemester med Lisa. Hon vet ett ställe som han kan få låna, en lägenhet vid havet. Zak tackar nej eftersom han inte tror att de skulle passa in där på ett så flott ställe.
 
Rachel mår dåligt på jobbet så Jai blir orolig och skjutsar hem henne. Han ser sig om hela tiden för att se om någon ser dem tillsammans. Han frågar om de kan mötas i morgon för att se på lägenheter till henne och Rachel säger att det går bra. Hon berättar sedan för Ali om planerna men Ali tror inte att "mannen" kommer att ta hand om Rachel.
 
Gennie kommer med en låda med bakverk som hon ger Dan på fabriken. Hon säger att han är värd det som dejtar hennes syster. Nikhil kommer förbi och han kan inte låta bli att tala om hur onyttigt det är och att det sätter sig på kroppen som fett. Dan får då veta att även Nikhil har dejtat Chas. Det gör att när han senare ser att Nikhil tränar för ett lopp så kan han tänka sig att också ställa upp, för att imponera på Chas.
 
Val pratar med Amy och får då veta att det var Brenda som gjort slut med Eric och inte tvärtom. Först blir hon sur men när Amy påpekar att Brenda måste ha insett att hon inte kan tävla mot Val, så blir hon glad igen. Val är så glad så hon går runt med ett stort leende på läpparna och bara väntar på att Eric ska komma tillbaka.
 
Zak möter upp Lisa på lunchen. De går längs vägen och han försöker att tala om hur han känner oro för att de är oroliga för att han ska spåra ur igen. Precis då kommer Megan åkandes och frågar om han bestämt sig för semestern. Lisa blir besviken över att Zak pratat om deras problem med Megan så hon går därifrån.
Väl hemma så måste de ändå prata med varann. Zak känner sig i vägen och vill åka till farbror Abe på Irland. Lisa säger att om han gör det kanske han inte kommer tillbaka. Zak är mer orolig för att hon inte ska vilja ha honom tillbaka.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag skulle inte stå ut en sekund med Lisa som min fru.

2014-01-28 @ 20:52:23
Postat av: Kristina

Jag har alltid tyckt om Lisa men nu tycker jag hon beter sig väldigt knepigt. Jag förstår att det måste vara jobbigt men tror hon verkligen att Zak kan bli bra bara sådär efter att ha varit så långt nere?

2014-01-29 @ 06:50:02
Postat av: TinaV

Jag säger bara Val, hur kan Eric vilja ha tillbaka henne?
Hon stal alla pengar, bara stack och lämnade honom ensam med Amy och allt jobbet på B&B.
Hon är elak och plump och tror att hon är jättesnygg, jag skulle önska att han tog tillbaka Brenda och ge Val en näsbränna.

2014-01-29 @ 10:19:51
Postat av: Lena

Håller helt med dig Tina. Sen tycker att en del slänger ur sig lite väl elaka kommentarer ibland. Vet inte om det är mer av det nu än det varit men jag upplever det så. Inte är det okej av vuxna människor att vräka ur sig precis vad som helst till sina medmänniskor. Är mest förvånad över att det är så få som svarar tillaka.

2014-01-29 @ 11:59:00
Postat av: Stina

Håller med dig att folk säger alldeles för hemska saker till varandra. Hade man gjort det hade man väl inte haft en enda vän kvar och knappt varit välkommen på arbetet. Men det är ju en såpa!

2014-01-29 @ 14:28:58
Postat av: Jackson

Jag har också förvånats över att så många så ofta säger elaka saker till så många. Ofta verkar gliringarna bara slinka ur människorna.

2014-01-29 @ 16:27:38
Postat av: AnnaS

Usch! Tråkiga avsnitt igår! Jag gillade Laurel förut, men inte längre. Jag tyckte att Lisa var vettig tidigare, nu är hon bara överbeskyddande och krävande i nån konstig kombination. Och Paddy är elak och aggressiv. Dan var gullig i ett avsnitt, nu är han bara dryg igen. Chas kommer inte att orka med att han springer omkring och skryter om deras relation.

2014-01-29 @ 19:57:02
Postat av: Jonas

Jag har aldrig gillat Lisa. Hon är en sur och gnällig hycklare. Zack är väl inte direkt den perfekta maken heller, men hans humör är i alla fall bättre än hennes.

Paddys förvandling är jag direkt chockad över. Han har ju så länge jag kommer ihåg varit Mr Nice Guy. Nu är han inte alls särskilt trevlig.

2014-01-29 @ 20:18:08
Postat av: Jackson

Jag blev mycket förvånad över Paddys totalt förändrade sätt.

2014-01-29 @ 20:19:23
Postat av: Jackson

Tror inte att Chas kommer att stå ut med Dan i längden. Måste säkert ha en "bad guy" igen.

2014-01-29 @ 20:20:33
Postat av: Thomas

Fler tjejer/kvinnor som går igång på vitlök och en man utan deo ? Ska bli roligt att se Chas´s reaktion på Dan´s nya stil. Fattade inte Dan att Paddy drev med honom ?
Efter tre månader på Gran Canaria blir vädret bara bättre och bättre. Sol och varmt hela dagarna. Kvällarna lite kyliga, bara ca +18 grader.

2014-01-30 @ 08:25:44
Postat av: Jackson

Brenda var ju jätteintresserad av Bob en gång i tiden. Nu när han försöker trösta henne kanske det blir ömsesidig tändning, för Erics besatthet för Val och hennes dårskaper lär väl knappast falna i första taget.

2014-01-30 @ 10:46:08
Postat av: Jackson

Äntligen en positiv öppning mella Lisa och Zak. Hoppas att den leder till något vettigt.

2014-01-30 @ 13:17:41
Postat av: Jackson

Fy, vilken massa elakheter och skadeglädje gentemot Rachel idag!

2014-01-30 @ 17:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0